QUOTE(Carpe diem @ 2014 09 12, 13:53)
pakabink žemyn galva ant užuolaidos karnizo
arba į permatomą aukštą stiklinę vazelę...
Temoj net pakvipo tom levandom
aš surišus į pundelius ant gražios lėkštutės tieisog padėjus, kitą į vazelę 'įmerkus'.
aš surišus į pundelius ant gražios lėkštutės tieisog padėjus, kitą į vazelę 'įmerkus'.
Matem matem, pas save namie gerai kad skalbiankei nusipirkau ir laikau, is anksciau. Panos jau parase kur ieskojo, nes kitur tai kosmosas kainos. Kadangi pas mane laminatas, tai nera daug tu kriaukliu "ant" dedamu.
QUOTE(Carpe diem @ 2014 09 12, 13:53)
As priraisiojus pundeliu ir prikabinus visur vonioj ant veidrodzio kampu , miegamajam ir vazelese stiklinese
QUOTE(AJIRA @ 2014 09 12, 14:48)
As priraisiojus pundeliu ir prikabinus visur vonioj ant veidrodzio kampu , miegamajam ir vazelese stiklinese
Man vyras greit nukabinėtų nuo visų kampų pasibandymui paėmiau vieną puokštelę, ji labai kvepia, bet ir šiek tiek meta tuos žiedelius, bandysiu aš ją į kokią aukštenę stiklinę vazelę merkti, tik pirma tokią vazelę įsigyti reikia.
Ačiū už patarimus
QUOTE(Carpe diem @ 2014 09 12, 15:09)
Man vyras greit nukabinėtų nuo visų kampų pasibandymui paėmiau vieną puokštelę, ji labai kvepia, bet ir šiek tiek meta tuos žiedelius, bandysiu aš ją į kokią aukštenę stiklinę vazelę merkti, tik pirma tokią vazelę įsigyti reikia.
Ačiū už patarimus
Ačiū už patarimus
ne mano levandos kazkaip nemeta ziedieliu, nesimato, nebent kai papurtau... bet kvepia kaip...ir dekoratyviniu pagalveliu su ziedeliais ir maiseliu is Provanso prikabinus bet aisku voniose ir miegamuose, ne svaitainej...
kakava, mano brolis tokius stalus zmonems i pavesines daro Man jie nera super duper grazu interjere, nebent is kokio kinivarpu paesto seno azuolo Vaikui lovyte is tokio darem
QUOTE(vaidastep @ 2014 09 12, 13:22)
Pazystama situacija ,nesenei pati ja pergyvenau bet tik as buvau dviguba tokia issirinkus ,tai per tarpininkus is lenkijos labai operatyviai pristate
Niekur Ikea Europoje nera...
Paziurejau Uk, bet kazkaip noriu, kad kriaukle uzeitu ant stalvirsio, o ten pagrinde kitokios.
Lauksiu Ikea
QUOTE(Iriska @ 2014 09 12, 18:02)
Paziurejau Uk, bet kazkaip noriu, kad kriaukle uzeitu ant stalvirsio, o ten pagrinde kitokios.
Bet Jūs pavyzdyje tai pateikėt būtent po stalviršiu montuojamą plautuvę ...
Negi tam UK shope nėra virš ant stalviršio užeinančių pasirinkimo . Nebent kaina stipriai skiriasi nuo Ikea.
QUOTE(Iriska @ 2014 09 12, 19:02)
Niekur Ikea Europoje nera...
Lauksiu Ikea
Lauksiu Ikea
Juodai jau paklause uz mane ,jus pateiket pvz su neuzsileidzianciu ant stalvirsio,as ka tik paziurejau ikea.lt man rodo kad yra ju vilniuje