Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbejos ir gerbejai II

QUOTE(Carpe diem @ 2014 09 11, 10:09)
Reiktų su meistru kalbėt, bet visai analogiškas variantas man atrodo iš plokštės neišeitų.

Jo, nulaizytu filingu negalima, tik 90 lapsniu kampu kazka..
Atsakyti
QUOTE(Neringaindr @ 2014 09 11, 09:51)
Nenoreciau su Jumis sutikti, del kilimines dangos. Turime ja dvejuose kambariuose. su laiku ji devisi kaip ir viskas (sugula plaukas, prasimina takeliai, kur dazniausiai praeinama), bet ja pakeiti nera taip jau paprasta, kaip Jums atrodo, nes ji yra ir po imontuojamomis spintomis, knygu lentynomis ir pan. Turedama tokia patirti dabar tikrai deciau grindis ir kilima. Ji pakeiti zymiai paprasciau.

Taip, dėvisi, šiaip ją ko gero reikės keisti kas 5 metus, kad būtų tikrai graži ir neištrypti takeliai.
Dėjom tik 2 a., čia tik mūsų miegamajame yra sumontuota spintą, tai ją jau tektų kažkiek pajudint, norit pakeisti, bet ant žemės praktiškai tik stalčių blokus montavom, nu ne esmė, bet esam pasiruošę judint dėl keitimo.
O kituose kambariuose nebus įmontuotų baldų, tik laisvai pastatomi, tai nematau problemos. Specialiai jos ir neklijavom, kad būtų galima lengviau pakeisti. Vaikų dar neturim, tai kol jie atsiras ir užaugs, manau, gal net ir dangą medžiu pakeisim, jei vis dar čia gyvensim biggrin.gif o gyvenant dviese suaugusiems žmonėms ir prižiūrint kiliminę dangą, tikrai malonumas nemažas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 11, 09:52)

va va, net visai graziai atrodo, tik klausimas - o padaroma kazkas panasaus is paprastos plokstes? g.gif Nedarysiu koridoriaus nei is mdf, nei is masyvo.

bent kiek aš suprantu, tai iš plokštės viskas plokščia ir lygu biggrin.gif jokių išfrezavimų, jokių 45 laipsnių kampų, o visi šonai turi būti laminuoti, tai reiškia jau kažkokių filingų padaryti nebeišeis.
jei taupant ir norint kad tas pataupymas nebadytų akių, tai gal išties galvoti kažka su stumdomais veidrodžiais, o pačią nišą apsiūti gipsu ir įrėminti storais gražiais paveikslo rėmais? Nors vargu, ar labai jai pigus bus variantas....


Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 09 11, 09:43)
Zalia ruta, o ko pas Dariu nebeini? biggrin.gif

Nebepriima jis naujų užsakymų nuo rugsėjo schmoll.gif . Jau pilnas iki metų galo, o ir kitiems metams jau kažką turi mirksiukas.gif .
Atsakyti
Dar paprastą plokštę derina su ratanu, esu gyvai mačiusi, tikrai neblogai atrodo, tą rataną dar ant viršaus uždažyti galima, tikrai geriau nei paprasta LMDP atrodo, o kaina nedidelė.
ratanas

Nors norint pasidaryti kuo pigiau, ko gero geriausia išietis dėti veidrodžius.
Savo baldininko klausiau, tia tokį variantą su laminuota medžio drožlių plokšte būtų įmanoma padaryti.
user posted image
Atsakyti
Kokių grožybių radau čia ir čia wub.gif . Tie antrieji ir pardavimo atstovą turi LT. Varvinu seilę dabar į sietynus su mažiukais gaubteliais bigsmile.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 09 11, 10:36)
Nebepriima jis naujų užsakymų nuo rugsėjo schmoll.gif . Jau pilnas iki metų galo, o ir kitiems metams jau kažką turi mirksiukas.gif .

na cia manyciau labai protingas sprendimas, nes jo terminai tai labai nedziuginantys... tiesa pasakius ne terminai, o realybe...
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2014 09 11, 10:58)
Kokių grožybių radau čia ir čia  wub.gif . Tie antrieji ir pardavimo atstovą turi LT. Varvinu seilę dabar į sietynus su mažiukais gaubteliais  bigsmile.gif ...

man irgi labai grazu, bet manau graziausiai jie ziurisi aukstoje erdveje unsure.gif
Atsakyti
Tai kokios spalvos daryt spinta ir suoliuka, kaip juos derinti?
Zinau, kad ikyriu, bet jau neilgam lotuliukas.gif
Atsakyti
o kokios spalvos pats kambarys? ir kokio dydzio?
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 09 11, 12:10)
o kokios spalvos pats kambarys? ir kokio dydzio?

Garsiai besukaudama sumasciau karsta.gif Virsus su uzdarom durelem (nes vistiek ten laikomi nenaudojami kas diena, tai prasmes nera kas karta matyti ta barachlyna), apacia stumdomos su veidrodziais ir su pertvarom ar tai remais pagrazinti.
Kol kas mastau apie sviesia melsva spalva, nes grindyse labai nedaug yra irgi ivesta melsvo dekoro.
Atsakyti
Klaipeda minkstus mano baldus pagamino greiciau, nei per menesi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 11, 16:21)
Klaipeda minkstus mano baldus pagamino greiciau, nei per menesi thumbup.gif

Priminkit prašau jų svetainės adresą mirksiukas.gif ačiū
Atsakyti