Būtų įdomi nuomonė dėl šviestuvo miegamajam - bra matėt, virš spintos galima padaryt tris ileidžiamus, lubose irgi sočiai privedžiota, galima kampe tarp užuolaidų nuleist mini sietyną, kitu atveju ten būtų spintelė su toršeru, galima kabint centrinį ties kojūgaliu ir pan. Laukiu vaizdinių pasiūlymų
QUOTE(Meredita @ 2014 09 08, 13:34)
Kaip rasiau, kad langas +balkono durys, eina vos ne per visa siena, palikta ten po 20cm is galu, tai gal neapsimoka jo uzlenkti bus turbut sunkiau ta apdaila pravesti. Iejus i kambari pro duris is toli man atrodo atrodytu tiesiog virs lango per visa siena apvadelis, kaip ir ant kitu sienu.
Vyrui pasakiau, tai sako nesamone, kaip cia atrodys, bet man atrodo, kad normaliai atrodys net nesimatys, kad atitraukta, jei po juo bus uzuolaida. O uzuolaida atrodys, kaip is lubu isvesta
Vyrui pasakiau, tai sako nesamone, kaip cia atrodys, bet man atrodo, kad normaliai atrodys net nesimatys, kad atitraukta, jei po juo bus uzuolaida. O uzuolaida atrodys, kaip is lubu isvesta
Atrodys štai taip Langas
QUOTE(femme @ 2014 09 08, 13:31)
man rodo pilkai melsvas (slate blue), už tokias ir balsuoju jei grynai pilkos, kaip foto, tai ne
Papildyta:
renkantis nėrinius patarčiau žiūrėt, kad siūlai (audinys) nebūtų labai stori, nes tada atrodo kaip močiutės nerta staltiesė
Papildyta:
renkantis nėrinius patarčiau žiūrėt, kad siūlai (audinys) nebūtų labai stori, nes tada atrodo kaip močiutės nerta staltiesė
Femme labai grazios vonios spinteles Duck egg pasirodo zmones skirtingai isivaizduoja. Mano galvoje duck egg daug labiau prislopinta
O va del uzuolaidu negaliu sutikt. Man jau geriau stori neriniai kaip mociutes nerta staltiese ir paristi kaip naktines, negu plonos dienines rastuotos uzuolaidos. Va tos dienines rastuotos tai tiesiog fiziskai erzina, net ir sveciuose bunant norisi man jas nuo langu tiesiog nuplesti
QUOTE(Liolio @ 2014 09 09, 06:56)
Duck egg pasirodo zmones skirtingai isivaizduoja. Mano galvoje duck egg daug labiau prislopinta
Man jau geriau stori neriniai kaip mociutes nerta staltiese ir paristi kaip naktines, negu plonos dienines rastuotos uzuolaidos.
Man jau geriau stori neriniai kaip mociutes nerta staltiese ir paristi kaip naktines, negu plonos dienines rastuotos uzuolaidos.
kiekviena spalva turi daug atspalvių.... Juolab kai yra tik akcentai, tai spalva mažiau intensyvi atrodo, o didesnis plotas automatiškai ryškesnis šiaip šita spalva, kurią pasirinkau, paletėje ar tik ne pati šviesiausia
dėl užuolaidų tai aišku skonio reikalas man anų laikų tarybinės klevo lapais margintos irgi jokių gerų asociacijų nesukelia
man viską lemia pats audinys ir jo kokybė.
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 08, 22:19)
Griztant prie uzuolaidu.
O man graziai ir tvarkingai ziurisi ir ne valkatos uzuolaidos
O man graziai ir tvarkingai ziurisi ir ne valkatos uzuolaidos
hm, na man tai labai nekoks užuolaidų pavyzdys ir ne dėl vilkimosi, o dėl to, kad ne iki lubų ir portjera laaabai kūda, o jinai čia tik iš vienos pusės.
Beje, sijonų iš priekio ir nesimato, lova užstoja tai kaip ir neišeina vaizdo įvertint. Bet vadovaujantis fizikos dėsniais audinys kabėt negali išsiskėtęs, nebent pasijonį jam su viela uždėt
QUOTE(femme @ 2014 09 09, 08:31)
hm, na man tai labai nekoks užuolaidų pavyzdys
As tik del ilgio imeciau fotke.
Zo, permeciau rudeninius katalogus, tai tiek velkasi, tiek ne.
Man nesinori, kad ant zemes butu siuksliu surinkejas. Kaip bebutu, vis tiek aplips nesvarumais. Kas savaite uzuolaidu gi neskalbsi.
Nezinau nezinau Grindiniu dulkiu traukos saltinis
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 09, 08:33)
As tik del ilgio imeciau fotke.
jei labai nesinori, kad liestų grindis, tai reik rinktis daug storo gobeleno ir jį tuomet smarkiai suraukus ir parišus natūraliai dėl audinio standumo kritimas gražus bus.
bet su plonu audiniu nu nebus gražu tikrai.
QUOTE(femme @ 2014 09 09, 08:36)
jei labai nesinori, kad liestų grindis, tai reik rinktis daug storo gobeleno ir jį tuomet smarkiai suraukus ir parišus natūraliai dėl audinio standumo kritimas gražus bus.
Nebutina jo suraukineti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 09, 08:40)
Nebutina jo suraukineti
ką turit omeny? visai neraukt? tiesiai kabint, kai romanetę? gal galima pvz.?
QUOTE(femme @ 2014 09 09, 08:41)
ką turit omeny? visai neraukt? tiesiai kabint, kai romanetę? gal galima pvz.?
As maniau, kad cia apie surisima kalba ein
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 09, 08:51)
As maniau, kad cia apie surisima kalba ein
aaa, supratau, neparišinėt - tuomet ilgio trumpesnio reik, nes parišimas "sukelia" kažkiek, ypač jei gilus parišimas, paliekant "pilvą"
jei be parišimo, tai tas vilkimasis, žinoma, grynai skonio reikalas bet man asmeniškai pusės užuolaidų grožio nelieka