QUOTE(Meredita @ 2014 09 08, 14:08)
Sveiki, as su klausimeliu
Ar kas darete paslepta karniza uzuolaidoms? Musu kambarys 3m plocio, langas apie 2,60m plocio. Galvoju, kad nereiketu veliau sukti galvos del uzuolaidu siuvimo ir karnizo pasirinkimo, daryti paslepta karniza, tik neisivaizduoju kokiu ten principu jie padaryti. As mastau, kad butu galima nuo lubu nuleisti gipso kartono juosta, atitraukiant nuo lango kokia 15-20cm, ir ja apklijuoti lubu apvadu, o uz jos i lubas montuoti karniza.
man atrodo teisingai mąstot, tik reikia teisingai apskaičiuoti, kiek erdvės palikti užuolaidoms, nes jų visokių storių būna, darysit dienines + naktines, tai reiks kokių 20 cm, o jei romanetę+naktines, tai užteks ir 10-15 cm. o užlenkti karnizą, ar palikti per visą sieną, tai jau čia reik žiūrėt, kokie pas jus langai. Nes pvz. jei kambaryje toks vienas langas kaip nuorodoje, tai toliau iki sienos pratęstas atstojęs karnizas atrodytų švelniai tariant įdomiai
o viduje ten viskas labai paprasta - ant lubų sukasi tokie balti bėgeliai ir į juos statosi kabliukai, laikantys užduolaidas. Romanetės ko gero tvirtinasi prie sienos kaip įprastai.
Papildyta:
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 09 08, 14:18)
kokio materiolo pas tave naktines uzuolaidos ?
dvigubo audimo poliesterinis ale veliūras, net nežinau kaip pavadint, kaip atlasas su pūkeliu
Papildyta:
Tiesa, noriu pagirti Gritiją
Pirkau vonios spintelei rankenėles ale karūnėles, birželio gal mėnesį, visus čekius išmečiau, nes buvau tikra dėl jų 100 proc. Ir ką - netilpo man ant stalčiaus fasado rėmo, per plačios
pasiskambinau į saloną, rekomendavo skambint į Kauną. Jungė sujungė su maloniu vyriškiu, kuris ne tik kad nepasiuntė klientės, kuri nori be čekio pasikeisti kokybišką prekę, pirktą prieš 3 mėnesius, bet ir kantriai aiškinosi su buhalterija galimybes grąžinti rankenėles pagal informaciją banko išraše (atsiskaičiau kortele).
Grįžusi namo dar radau meilą su klausimu ar viskas gerai
Ir pasirodo tas vyriškis buvo direktorius