Ačiū už gražius žodžius
O taip bijojau kelti nuotraukas
QUOTE(neinzy @ 2014 09 03, 08:01)
filmuke keletas triuku- kaip pasidaryti apvadus aplink langus,ir kaip pasiiaukstinti "plintusus".. filmuke atrodo labai gerai, bet kazin kaip realybej
http://houseandhome....r...=0&res=high
http://houseandhome....r...=0&res=high
Gera nuoroda, tik iš to filmuko supratau, kad žurnaluose ar interjero dizaino puslapiuose ko gero dažnai ne realūs variantai yra, o tokie - su paklotom grindim, pripaišytais apvadais ir t.t.
O tą derančią visumą savo namuose išgauti iš atskirų elementų tikrai sudėtingas darbas
QUOTE(Carpe diem @ 2014 09 03, 09:22)
tik iš to filmuko supratau, kad žurnaluose ar interjero dizaino puslapiuose ko gero dažnai ne realūs variantai yra, o tokie
Matyt matyt tai tik dėl žurnalų daroma ... realiai turbūt gali nelabai kaip atrodyti ... aš čia apie grindjuostes.
QUOTE(Carpe diem @ 2014 09 03, 08:22)
Gera nuoroda, tik iš to filmuko supratau, kad žurnaluose ar interjero dizaino puslapiuose ko gero dažnai ne realūs variantai yra, o tokie - su paklotom grindim, pripaišytais apvadais ir t.t.
O tą derančią visumą savo namuose išgauti iš atskirų elementų tikrai sudėtingas darbas
ooo taip o kur dar visagalis photoshopas kelis kartus esu uztaikiusi pamatyti interjera dizainerio puslapyje ir paskui to pacio objekto nuotraukas pardavimo skelbimuose-na zenkliai skiriaisi (cia ne apie lt- pas mus tai is vis kosmaras kaip fotografuoja pardavimui- su visais apatiniais drabuziais ir t.t)
QUOTE(Juodai @ 2014 09 03, 08:28)
Matyt matyt tai tik dėl žurnalų daroma ... realiai turbūt gali nelabai kaip atrodyti ... aš čia apie grindjuostes.
su dazyta juosta nezinau kaip atrodytu- todel ir suintrigavo.. o vat is triju daliu maciau gyvai ir ciupinejau- laaabai
cia panasi instrukcija, tik jie dar apacioj dejo grindu spalvos atsikisusi plintusiuka- sake maziau tepliojasi...finansine dalis: jei darytis paciam, tai smarkiai susitaupo, jei imsit meistra tokiems darbams- tai pigiau isena is karto uzsisakineti aukstesnias grindjuostes...
http://www.thejoyofm.../baseboard-110/
tai vat galit pameginti jei turit dar grinjuosciu gabaleliu, imat gipsokartono - gal irgi koks uzsiliko nuo statybu, ir paeksperimentuojat.. ivertinsit vizualiai rezultata ir galimybes pasidaryti patiems
QUOTE(neinzy @ 2014 09 03, 10:17)
finansine dalis: jei darytis paciam, tai smarkiai susitaupo, jei imsit meistra tokiems darbams- tai pigiau isena is karto uzsisakineti aukstesnias grindjuostes...
Ačiū už idėjas . Esmė ta, kad pas mus jau sudėtos grindjuostės ir buvo samdyti meistrai , tik aš nesu iki galo jomis patenkinta - per žemos jos man ir nuobodžios, visiškai tiesios ... čia iš tos serijos, kai reikėjo greitai apsispręst ir nusileidau... Tad ir šaudau tokias geras idėjas, kad galėtumėm jas paturbinti . Tiesa, vyrui dar apie tai nesakiau , čia bus ateičiai, kai surasiu jį įtikinantį sprendimą ir svarbesni darbai jau bus nudirbti .
Carpe Diem gražios užuolaidos ir romanetės.. .. dėl romanečių aš dabar kategoriška, man gražu bet namie jų nebebus dėl užuolaidų dar vis galvoju
dėl tų apvadų aplink langus.. vat vis mąstau , kai langai įgilinti į sieną, kaip jie atrodytų uždėti .. kiek teko matyt intereruose, visur tie langai be palangių.. labai tų apvadų norėč
dėl tų apvadų aplink langus.. vat vis mąstau , kai langai įgilinti į sieną, kaip jie atrodytų uždėti .. kiek teko matyt intereruose, visur tie langai be palangių.. labai tų apvadų norėč
QUOTE(Juodai @ 2014 09 03, 09:31)
čia bus ateičiai, kai surasiu jį įtikinantį sprendimą ir svarbesni darbai jau bus nudirbti .
o koks atpazistamas variantas
as tai sakau, kai darysim remonta , ta griausim, ta nuimsim ta, perdesim ta, cia pristumsim, cia sujungsim... maniskis sake rasykis- bo pamirsi iki remontu
QUOTE(Cererakennel @ 2014 09 03, 09:37)
QUOTE(Cererakennel @ 2014 09 03, 09:37)
lt statybos namuose palanges minimum kokie 20cm.. tai nekazkaip atrodytu vien tie apvadai reiktu daryti ir angokrascius su filingais, ir tada minimaliai apvadu
cia kuklesnis variantas:
zodziu,principas toks, kaip duru- durys(langas), stakta (angokrasciai) , apvadai
QUOTE(Cererakennel @ 2014 09 03, 10:37)
Carpe Diem gražios užuolaidos ir romanetės.. .. dėl romanečių aš dabar kategoriška, man gražu bet namie jų nebebus dėl užuolaidų dar vis galvoju
Kodel?
Papildyta:
Sapnavau Pupuko namus
Kad turi vonia, kuri dyyyyydele ir pailga, suskirstyta kievienam seimos nariui (3 vaikai) ir jos visos skirtingo stiliaus.
O as ir dar kazkoks bernas atejom neatsiklause i namus, as dar ir nusiprausiau
Stersas, o ne sapnas
QUOTE(neinzy @ 2014 09 03, 11:03)
tai va arba dabar arba po tų n metų kai ateis noras remontui
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 03, 11:05)
Kodel?
esu jau rašius.. dėl romanečių priežiūros .. pas mane dabar visas pirmas aukštas romanetėm . kai artėja laikas jas plaut man plaukai šiaušias. sakiau viskas, jei bus tai tik paprastos kokios užuolaidos ant žiedukų
kaip nors taip
ar taip
kažkada diskutavom apie magnetines lentas
Ikea va turi http://www.ikea.com/...ducts/00267240/
gražiai kokiu rėmeliu aprėminus ir būtų visai smagi .. galvoju gal netgi būtų dvi viena šalia kitos smagu sukabint jei siena didesnė
Ikea va turi http://www.ikea.com/...ducts/00267240/
gražiai kokiu rėmeliu aprėminus ir būtų visai smagi .. galvoju gal netgi būtų dvi viena šalia kitos smagu sukabint jei siena didesnė
QUOTE(Carpe diem @ 2014 09 02, 18:42)
Parodysiu ir miegamojo naktines užuolaidas
nuostabios , labai puikia žiūrisi , o koks užuolaidų fonas lyg melsvas ar pilkas