gal kas nors kur nors neseniai esat užmatę teflonu dengtų audinių? nes anksčiau tai Senukuose jų būdavo nemažas pasirinkimas ir tokių gražių, neprimargintų bele kaip, bet kaip paaiškėjo jais ten nebeprekiauja jau apie porą metų O man baisiai užsireikė lauko baldų medžiaginę dalį pakeist. Nes tai vaikai ką nors išpila, tai dar kuo nors paterlioja, tai jau užkniso skalbti. O su teflonu būtų taip paprasta - nubraukei drėgna šluoste ir švaru. Tai jei kas žino kur jų būtų galima rasti - būčiau labai dėkinga už info
QUOTE(Latifa @ 2014 08 31, 11:52)
. Tai jei kas žino kur jų būtų galima rasti - būčiau labai dėkinga už info
http://www.doklas.co...=product&id=706
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 08 31, 22:01)
merginos, gal turit argumentu kodel tamsesne ar sviesesne lova turetu buti, pasimeciau... gyvai kai ziurejau issirinkau sviesesne be kalbu, dabar foto tamsesnes norisi plintusai bus balti, ten tik uzdeti dar nenudazyti
man tamsesnė be kažkokių rimtų argumentų stilingiau ir labiau žiūrisi esamam fone
QUOTE(femme @ 2014 09 01, 08:08)
man tamsesnė be kažkokių rimtų argumentų stilingiau ir labiau žiūrisi esamam fone
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 08 31, 22:01)
tamsesne ar sviesesne
Tamsesne. Sau deciau tamsesne lova , o geriau svestuvus sviesius ant naktiniu staliuku kurie gali buti sviesus arba atvirksciai dar tamsesne. Esme - nemegstu vienodos spalvos baldu, pvz miegamajam neoatinka kai vienos spalvos ir lova ir spintos ir staliukai
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 08 31, 21:01)
merginos, gal turit argumentu kodel tamsesne ar sviesesne lova
As taip pat uz tamsesne lova, zymiai graziau ziurisi man
aciu merginos uz nuomones, jus tikrai palengvinot man apsisprendima nors ir pati link tamsesnes jau kaip rasiau linkau, bet galvoju gal gal
as kaip tik ir mastau sviesias uzuolaidas cia deti, lempas sviesias ir t.t.
as kaip tik ir mastau sviesias uzuolaidas cia deti, lempas sviesias ir t.t.
Va ką pastebėjau šito dizainerio http://www.thomfilicia.com/ darbuose.
Prie lovų statomus tokius stalelius
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
Tokių stalelių Jyske pilna. Belieka tik nubeicuoti reikiama spalva ir uždėti stiklą. manau, kad gera idėja kas ieško pigių naktinių stalelių prie lovos
Prie lovų statomus tokius stalelius
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
Tokių stalelių Jyske pilna. Belieka tik nubeicuoti reikiama spalva ir uždėti stiklą. manau, kad gera idėja kas ieško pigių naktinių stalelių prie lovos
***** vyras isikabines tos sviesenes
labai fainas variantas man deja su mazu vaiku stiklas netinka
QUOTE(TuDa @ 2014 09 01, 10:45)
Va ką pastebėjau šito dizainerio
labai fainas variantas man deja su mazu vaiku stiklas netinka
QUOTE(TuDa @ 2014 09 01, 10:45)
aš irgi nenoriu vieno komplekto tumbačkų, mintyse galvoju apie kažką lengvesnio, nes tikrai nėra poreikio daug visko laikyt šalia lovos kol ne pensija ir nėr vaistų mikstūrų krūvos
QUOTE(femme @ 2014 09 01, 13:30)
aš irgi nenoriu vieno komplekto tumbačkų
as kazka i tavo antra varianta galvoju
mergiinos priminkit kiek uzuolaidu reikia uzmesti? jei pvz pas mane langas 280 plocio, o aukscio 260
uzuolaidas pvz issirinkau, kuriu plotis 280 ir jas galima versti, tai kiek daryti, kad butu daugiau? nebepamenu, jus kalbejot kazkada tikrai, is kiek dauginti reikia?