Sveikos,
QUOTE(" voresta " @ 2014 08 21, 15:40)
7. Kiaušinių milteliai 6.86 mg
O kodėl cinko kiaušinių milteliuose daugiau nei šviežiai valgomuose kiaušiniuose?
QUOTE(zomša @ 2014 08 21, 17:11)
O su natūraliais šampūnais nėra taip, kad per laiką plaukai pradeda atrodyti (jaustis)
apsinešę?
Kiaušinių aš kasdien irgi ne.
Kraujosp. matuokliai visada atrodydavo toks daiktas, kur tik orūs pensininkai turi.

ne, viskas puikiai pavyksta

O man kažkaip užkabliavo tas plaukų neplovimas

, bet, kad man patinka karts nuo karto sušukuot juos įvairiom priemonėm purškian, tepant ir pan., bet to dažausi vis šaknis, tai turbūt ts neplovimas nelabai pavyktų
Jei kiaušinius ir pieno produktus iš raciono išmesčiau, tai visai fantazija dėl gaminimo atšoktų, liktų tik troškiniai su mėsa ar žuvis. Valgau kiaušinius veik kasdien..., ir po 3 vnt.

rimtai. Turiu ir aš jau (nedaug jau man iki pensijos

), pirkau ebay, gavosi su viskuo tik 40lt., pilnai automatinis, palyginus su kainomis Lietuvoje-daug pigiau. Va ir vieną pusiau automatinį radau:
http://www.ebay.co.u...=item4185b1052d
QUOTE(Rasa:) @ 2014 08 22, 08:51)
šaltojo sezono praktikos paleo mitybai dar kaip ir neturiu - pradėjau pavasario pradžooj, bet kol
įsilingavau, įsivažiavau...
Aš jau

Visokios šakninės daržovės išlenda į sceną, rauginti kopūsčiukai, troškiniai
QUOTE(SaDa @ 2014 08 22, 08:59)
arteja ziemos sezonas, kokius vitaminus patartumet vaikams duoti? As karts nuo karto biciu duoneles su vitamin c duodavau, bet gal dar kokio kalcio ir d vitamin reikia, juk saules nebebus, o kaulai auga.
Aš duosiu vit. D, natūralaus vit. C turinčių augalų miltelių. Dičkiui skysto kalcio su magniu.
QUOTE(" voresta " @ 2014 08 22, 12:03)
kviečius čiaumojo savo mirties valandą, kai kulka visą mano delikatesą- smegenis ištaškė. Likau be delikateso.

skamba makabriškai. Kulka delikatesą ištaškė