Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(Ursula Star @ 2014 09 11, 13:59)
Jis laaaaaaaaabai skanus. Buvo laikas, kai ant jo "sėdau"  lotuliukas.gif

o su blenderiu aguonos susimals kazi, nepavirs i piena, nes kombaino neturiu g.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(Rigedora @ 2014 09 11, 15:40)

Jezau, mergos, kaip atigauti... grizau po protinio danties skaldymo, rovimo, siuvimo kankinamo seanso... sad.gif puse marmuzes sutine, vaistu prifarsiruota visokiu...apdujus biskeli, eziukas ruke  blink.gif kosmaras atkentetas, gerai, kad as ju daugiau nebeturiu tu protiniu  schmoll.gif tik sian tekks tenkintis jaucciu vien pusryciais... verysad.gif

laikykis, dry.gif ziauru yra danties rovimas, brrr
Atsakyti
http://pigu.lt/buiti...1021?id=4774159

Kombaino neturėjau ir nesiruošiu pirkt, tai mano atradimas- nedidukas, ale kokoso drožles į košę suplaka, gal ir kitoms tiks?
paimu drožlių, suplaku su juo, ir susimaišau su šviežia grietinėle- primena ledus

be kleckų
http://www.harmonio....iklainiu-tauku/

kas kurs naują temą pridėkit ir apklausą: kiek kg su paleo numetei? 5, 10,15, 20,25,30 suskaičiuosim, kiek čia mes trilitriakų taukų pripiltumėm lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 11 rugsėjo 2014 - 14:11
QUOTE(" voresta " @ 2014 09 11, 16:06)
http://pigu.lt/buiti...1021?id=4774159

Kombaino neturėjau ir nesiruošiu pirkt, tai mano atradimas- nedidukas, ale kokoso drožles į košę suplaka, gal ir kitoms tiks?
paimu drožlių, suplaku su juo, ir susimaišau su šviežia grietinėle- primena ledus

be kleckų
http://www.harmonio....iklainiu-tauku/

kas kurs naują temą pridėkit ir apklausą: kiek kg su paleo numetei? 5, 10,15, 20,25,30 suskaičiuosim, kiek čia mes trilitriakų taukų pripiltumėm  lotuliukas.gif

vo gera ideja, tikrai galima kavamale panaudoti.
Atsakyti
QUOTE(Rigedora @ 2014 09 11, 13:40)

Jezau, mergos, kaip atigauti... grizau po protinio danties skaldymo, rovimo, siuvimo kankinamo seanso... sad.gif puse marmuzes sutine, vaistu prifarsiruota visokiu...apdujus biskeli, eziukas ruke  blink.gif kosmaras atkentetas, gerai, kad as ju daugiau nebeturiu tu protiniu  schmoll.gif tik sian tekks tenkintis jaucciu vien pusryciais... verysad.gif

ledas prie danties ir miegas.
pati taip kankinausi po operacijos protinio. aciu D 3 kiti issirove per 3 sek
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2014 09 11, 13:58)
o su blenderiu aguonos susimals kazi, nepavirs i piena, nes kombaino neturiu  g.gif  g.gif
Papildyta:
laikykis,  dry.gif ziauru yra danties rovimas, brrr

Aš su blenderiu malu. Viskas gerai. thumbup.gif Ir net nemalu labai stipriai, man patinka stebėti kai svečiams į tarpdančius aguonos sulenda. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ursula Star: 11 rugsėjo 2014 - 14:23
O tas aguoninis pyragas ir normaliems mirtingiesiems skanus, visokių saldumų ir pan. pakanka? smile.gif Būna gi, kad kas nors daro visokius kulinarinius eksperimentus (įprastai veganiški, raw ir pan.), o svečiai kramto, šypsosi ir sako „na jo, įdommmiai“.

Apie aparatus kalbant. Niekas neturi kažko panašaus? Kombaino su savo gaminimu tai aš tikrai nepirksiu. Bet tas smulkintuvas (kur indas su ašmenimis, ne blenderis-kotas) yra tinkamas kokosams, riešutams ir pan. smulkinti, ar jis skirtas kažkam kitam? biggrin.gif

Matau - jaicy temą sukūrė. Ačiū.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2014 09 11, 14:54)
O tas aguoninis pyragas ir normaliems mirtingiesiems skanus, visokių saldumų ir pan. pakanka? smile.gif Būna gi, kad kas nors daro visokius kulinarinius eksperimentus (įprastai veganiški, raw ir pan.), o svečiai kramto, šypsosi ir sako „na jo, įdommmiai“.

Kiek Elata sakydavo, kai kuriems nepakankamai saldus buvo. Bet medaus galima gi ir daugiau dėti. Maniškiams kas valgė, niekas nesuprato, kad be miltų čia ir be cukraus. Tik kažkas riešutų nemėgo, tai nevalgė.
Atsakyti
QUOTE(Ursula Star @ 2014 09 11, 16:22)
Aš su blenderiu malu. Viskas gerai.  thumbup.gif Ir net nemalu labai stipriai, man patinka stebėti kai svečiams į tarpdančius aguonos sulenda.  lotuliukas.gif

thumbup.gif , skaiciuoji sveciu skylutes smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2014 09 11, 14:54)

Apie aparatus kalbant. Niekas neturi kažko panašaus? Kombaino su savo gaminimu tai aš tikrai nepirksiu. Bet tas smulkintuvas (kur indas su ašmenimis, ne blenderis-kotas) yra tinkamas kokosams, riešutams ir pan. smulkinti, ar jis skirtas kažkam kitam? biggrin.gif

Matau - jaicy temą sukūrė. Ačiū.smile.gif

maniskes kolegos suede akimirksniu ir paprase recepto!
beje galvoju kada "iskept", senokai - ty nuo ziemos nieko tokio nesu ragavus wub.gif
o skanukus is datuliu drauges pavadino nesaldziais biggrin.gif
viena irartinai klausia kitos - ar cia saldus patiekals?
kita sako - ne

:DDD o man tai desertu desertas :DDD
Papildyta:
QUOTE(Ursula Star @ 2014 09 11, 14:57)
Kiek Elata sakydavo, kai kuriems nepakankamai saldus buvo. Bet medaus galima gi ir daugiau dėti. Maniškiams kas valgė, niekas nesuprato, kad be miltų čia ir be cukraus. Tik kažkas riešutų nemėgo, tai nevalgė.

maniskiai irgi negalejo patiket kad c ia be miltu ir cukraus biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jaicy, kas tie skanukai iš datulių? rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti