Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(LumiLumi @ 2014 09 08, 20:36)
Tai va, primeldei.  bigsmile.gif

wub.gif
Papildyta:
o man sakes... prisizaidziau su vaisiais eina nafig- pienlige islindo. tai ko tik nebandziau.. suiimsiu visom keturiom dabar!
as jau toks zmogus, kai reikia tai reikia!

Papildyta:
QUOTE(Hippie @ 2014 09 08, 22:07)

Siandien dar viena suviliojau Paleo wink.gif

saunuole tu!
as nustojau garsiai sneket apie tai. uz mane sneka koleges doh.gif biggrin.gif
kas tik ateina i virtuve - tai viena kolege VISIEM paskelbdavo kad jaicy labai sveikai maitinasi.
o jei kas ir pamato kaip as ta darau- pietauju darbe itin retai- tai jiem irgi kyla klausimu ar komentaru, kad mazdaug tu cia labai sveikai! biggrin.gif ir kitas klausimas aisku- o tai mesa valgai? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaicy: 09 rugsėjo 2014 - 10:30
QUOTE(LumiLumi @ 2014 09 08, 21:21)
Niu kruva testu rekia, kad yra, pagaliai ryskeja, deja nei penktadieni nei siandien nespejau kraujo nuleisti, gal rytoj spesiu. Memes neatejo. Tai va. Kaip cia dabar bus?  lotuliukas.gif  doh.gif

Bus gerai, labai gerai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Sakiau, kad laikau kumščius už tave 4u.gif

QUOTE(jautiena @ 2014 09 09, 09:11)
Lumi  4u.gif p.s. vaikai - kosmaras, vis dar nesuprantu, kodel zmones ju nori

lotuliukas.gif Žinok ir aš nelabai suprantu, ypač kai į svetimus pažiūriu, bet maniškis kai didelis, tai viskas užmiršta, pamiršta, neužrašyta, nesuskaičiuota.
O tu gal jau saviškį ant dviračio ir pirmyn? Mėgsta jie, paprastai, judesį su pakratymais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rigedora @ 2014 09 08, 16:04)
Sveikos merginos, skaitau senesnes temas, pasidariau tą kvėpavimo sulaikymo-įkvėpimo testą... g.gif ir mano ir vyro gavosi  -4. Tai ką tai sako? kad super šarminiai abu??  g.gif neįkertu aš čia dar.  doh.gif
Vakar tiek prisipliurpė, kad nepastebėjau kad tavo klausimas liko neatsakytas.
na ne super šarminiai, bet šiuo metu pas judu ta šarmų -rūgščių pusiausvyra yra šarmų pusėj. Taip pat tai rodo kad pas jus dabar energijos gamyba vyksta daugiau iš riebalų, ir, jei judu maitinatės daugiau angliavandeniais yra visai ne koks rodiklis.

Papildyta:
QUOTE(jaicy @ 2014 09 09, 11:33)
wub.gif
Papildyta:
o man sakes... prisizaidziau su vaisiais eina nafig- pienlige islindo. tai ko tik nebandziau.. suiimsiu visom keturiom dabar!
as jau toks zmogus, kai reikia tai reikia!

man atrodo , kad tu toks žmogus, kuriam viskuo reikia įsitikint pačiam asmeniškai smile.gif
Įsitikinai- vaisiai paleo, bet dideli jų kiekiai- nieko gera. Laimė, dar mėnesiukas ir jų sezonas baigsis, nebekabės panosėj.
Atsakyti
Sveikutes,

Niekas nesako, tai as dalinuosi-gavau i pasta, gal kuri kauniete gales sudalyvauti, o gal kuri is kito miesto sudalyvaus:

Tęsiama vasaros seminare pradėta tema apie subalansuotą fizinę veiklą,
todėl kviečiame į seminarą* "Fizinė veikla - teorija ir praktika"*.

KADA?
2014 m. rugsėjo 20 d., šeštadienį, nuo 11 val. iki 14 val.

KUR?
UAB Laipiojimo centro "Miegantys drambliai" Kauno salėje, adresu Kaune, V.
Krėvės pr. 49 (buvusi "Rėda", žemėlapis
<http://maps.lt/map/default.aspx?lang=lt#obj=497989;6086978;Pa%C5%BEym%C4%97tas%20ta%C5%A1kas;&xy=498019,6086953&z=5000&lrs=vector,stops,zebra,vector_2_5d

)

KĄ TURĖTI?
Patogią, fizinei veiklai pritaikytą aprangą. Avalynė turi būti plonu padu
arba galima dirbti ir basomis arba su neslidžiomis kojinėmis.

PROGRAMA:
10.30 - 11.00 registracija, persirengimas
11.00 - 11.30 Paskaita "Fizinės veiklos ryšys su psichika", veda Rokas
Balčiūnas
11.30 - 12.00 Paskaita "Fizinės veiklos ryšys su metabolizmu", veda
Andrejus Antoninovas
12.00 - 13.30 "Kauto"
<https://sites.google.com/site/zintisugdymas/kautas---kovos-ir-taiklumo-treniruociu-sistema

treniruotė, veda Rokas Balčiūnas
13.30 - 14.00 Treniruotė "Tausojantys fizinės veiklos pratimai", veda
Andrejus Antoninovas

KAINA
Nemokamai, tačiau aukos priimamos.

REGISTRACIJA
Pageidautume, kad planuojantys dalyvauti užpildytų šią internetinę
registracijos formą
<https://docs.google.com/forms/d/1nyXvf69K1kXaS9d7sRvYtTUvJXUqFRzBQgkqePbdSY0/viewform?usp=send_form
Atsakyti
Brac ir man citatos dingo, bet del vaiku, tai laugh.gif Nori? Nenori jie is tikruju, visuomene spaudzia biggrin.gif O, jei rimtai, tai jie gi Gyvenimo Prasme umn.gif, zmonijos testinumas...O nieks ir nesake, kad prasmes suradimas, auginimas bus lengvas reikals cool.gif Bet man tas "kosmaras" baigiasi kaskart, kai matau ta ju tobulejima, juokelius girdziu, kai jie privercia i daug ka pazvelgti daug paprasciau, kai matau kazka panasaus i mane ar mano mylima zmogu, kai glaustinejasi, lenda buckintis ir pan., kai matai, kad esi jam visas pasaulis smile.gif O juk taip nesites amzinai wink.gif Labai tkiuosi netapti viena is tu mamu, kuri desperatiskai reikalaus demesio is ju doh.gif , kai jie uzaugs ir nesios savo varniukus per jura smile.gif

Sorry uz offtopica 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 09 08, 21:55)
Kolkas tylus, bet labai nuosirdus aciu. Tikiuosi nepamesiu ir viskas bus gerai.

Po truputeli pareina jausmas, kad dabar jau sakes  lotuliukas.gif

Tyliai tyliai 4u.gif
Atsakyti
aha, kas nors dalyvaus tame seminare Kaune?
Atsakyti
Jautiena, gink dieve nevarau ant airisko sviesto - musuose vienintelis i sviesta panasus, nes kitus visua gaminius kai emiau skaitineti sudeti doh.gif doh.gif doh.gif

Tik va ghe vireja is manes nepatyrus, reikes kartoti - dublis antras bus. Bet turbot jau grizus, nes rytoj i lektuva ir i lietingaja LT.

Tad trumpam greiciausiai dingsiu isn eterio, bet tuo metu zinokit skleisiu nors ir nelabai gausias savo zinias apie Paleo kaip ismanydama smile.gif Na o gryzus pulsiu klibinti ideja del bendro paleo receptuku blogo smile.gif

ISWF 2 egzemplioriai jau nupirkti lietuviskai, vienas man, kitas - mamai. Ziuresim kaip LT seksis pritaikyti musm principus paleo, nes esu miescioniu gimines, tad tuos lasinius nukauti teks paciai kokiam ukininku turgelyje smile.gif Bet, tikiu, viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2014 09 09, 12:27)
Brac ir man citatos dingo, bet del vaiku, tai laugh.gif Nori? Nenori jie is tikruju, visuomene spaudzia biggrin.gif O, jei rimtai, tai jie gi Gyvenimo Prasme umn.gif, zmonijos testinumas...O nieks ir nesake, kad prasmes suradimas, auginimas bus lengvas reikals  cool.gif Bet man tas "kosmaras" baigiasi kaskart, kai matau ta ju tobulejima, juokelius girdziu, kai jie privercia i daug ka pazvelgti daug paprasciau, kai matau kazka panasaus i mane ar mano mylima zmogu, kai glaustinejasi, lenda buckintis ir pan., kai matai, kad esi jam visas pasaulis smile.gif O juk taip nesites amzinai wink.gif Labai tkiuosi netapti viena is tu mamu, kuri desperatiskai reikalaus demesio is ju  doh.gif , kai jie uzaugs ir nesios savo varniukus per jura smile.gif

Sorry uz offtopica  4u.gif

drinks_cheers.gif Rašydama po Jautienos postu apie košmarą šiek tiek juokavau, be to, labiau turėjau minty, kad kartais pažiūrėjus kai kurių tėvų bendravimą su vaikais ir vaikų su tėvais, nejučiom pagalvoji - ar jie tikrai jų norėjo ar netyčia gavosi ir dabar vieni su kitais kankinasi. Tas draskymasis parduotuvėse, kavinėse, lėktuvuose, tie amžini riksmai pliažuose ir gatvėse, kai vaikas nugriūna ir jam ne padedama atsikelti ir paguodžiama, o iš karto staugiama - nematai kur eini, ką darai ir t.t... Ilga tema ir, matyt, daug kur išdiskutuota.
Čia bendraujančios mamos, manau, tikrai nėra tokios, nes paleo nervus ramina ir atsipalaidavimą suteikia, matom iš gerų pavyzdžių - Šelmos su šelmiukais, Hippie su hipiukais ir visų kitų biggrin.gif
Šiaip aš žaviuosi mamom, kurioms bendravimas su vaiku 100 kartų svarbesnis nei dulkė palovy ar serialas per telika, nors dažnai pati graužiuosi ir po šiai dienai savo jau labai didelio sūnaus kartais atsiprašinėju, kad buvau jam galbūt ne pati geriausia mama ir jam kažko trūko. Jauna, durna, našlė, vieniša ir t.t., bet niekada nieko už jį geresnio ir brangesnio nesukūriau smile.gif
Ech, ir aš išsiliejau, paofftopinau biggrin.gif
Atsakyti
Labai labai norisi saldainio blush2.gif Ka darot? Nekankinat saves? Be bulkos ir kruopu tai tikrai istversiu. Bet ar vienas saldainis sugadins viska? Anksciau suesdavau ju maisais. Del svorio ar sveikatos rimtu bedu neturiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2014 09 09, 08:28)
Labai labai norisi saldainio  blush2.gif Ka darot? Nekankinat saves? Be bulkos ir kruopu tai tikrai istversiu. Bet ar vienas saldainis sugadins viska? Anksciau suesdavau ju maisais. Del svorio ar sveikatos rimtu bedu neturiu.  4u.gif

tai valgyk valgyk, ne viena -du-tris
niekas nieko nesugadins, tik busi jau nebe paleo ir tiek. biggrin.gif

sveikos
Lumi Lumi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2014 09 09, 15:28)
Labai labai norisi saldainio  blush2.gif Ka darot? Nekankinat saves? Be bulkos ir kruopu tai tikrai istversiu. Bet ar vienas saldainis sugadins viska? Anksciau suesdavau ju maisais. Del svorio ar sveikatos rimtu bedu neturiu.  4u.gif

matai, kaip sunku nulipt nuo cukraus. jei tas saldainis bus tikro šokolado, su kakavos ar kokoso riebalu- tai gal ir nieko, jei kokį kada įsimesi burnon. Bet ne kasdien ir dar pereinamuoju periodu. Be to toks labailabai norėjimas, ko gera, rodo hipoglikemiją. Kraujyje per mažas gliukozės lygis? g.gif
skaičiuok savo pH indeksą

Tiriamojo asmens paprašoma atsisėsti. Tada jo paprašoma „giliai įkvėpti ir nekvėpuoti kiek įmanoma ilgiau“. Rezultatas užrašomas sekundėmis.(pvz. 60 sek.) Taip pat užrašomas kvėpavimo dažnumas.(pvz 16 kartų/min). pH indekso formulė yra kvėpavimo dažnumas-(kvėpavimo sulaikymas/5).

pažiūrėsim kaip yra su ta sveikata pas žmogų, kuris maišais saldainius valgo biggrin.gif
Atsakyti