QUOTE(" voresta " @ 2014 09 08, 23:21)
taip, nes ir dėl diabeto kaltas blogas virškinimas, netinkama mikroflora, pralaidus žarnynas, per daug angliavandenių mityboje.
Žiū ką medicina sumąstė- diabetikams
žarnyno mikroflorą keis na ir kas nutiks, jei ją pakeis, tačiau tas žmogus nekeis mitybos? Netrukus ją vėl reiks keist?
O sumažinus angliavandenių, mikroflora savaime pasikeičia.
O tai jei, kaip LUmi sako, I tipo yra įgimtas, tai ir jam tinka? Tiesa, knygoje kažką rašo, bet siaubs, man tas diabetas tooooks tolimas atrodo, kad net neįsidėjau į galvą ką apie jį rašo.
Papildyta:Vakar Prisma davė ghe 1 kg už 36 Lt.
Gal kam aktualu. Tiesa, man teko be plastikinio dangtelio. Gal visi tokie ir buvo. Bet radau kuo uždengti. O gal galima jį pakaitinti ir perpilti į kitą indą?
Papildyta:Tiesa, mačiau ir kaladę rafinuoto kokoso aliejaus už 15 Lt. Ar verta jį pirkti, ar ne? Tikriausiai, kai daug kepam verta? Bet jei kepimui tik po šaukštą sunaudoju gal geriau naudoti nerafinuotą?