Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų šėrimas sausu ėdalu

QUOTE(virga @ 2014 09 24, 22:23)
Va, tas su bizoniene man labai gundanciai atrodo. Tikriausiai pradesiu nuo to ir butinai pasidalinsiu rezultatais.
Gero vakaro! O, gal labanaktis geriau tiktu?  biggrin.gif

Kaip gaila,kad tu ne NL,atiduociau visa kila to su bizoniena. Bo mano pinda nevalgo, prieglaudu aplink nera,o masinos kad toli vesciau neturiu..
Pas mane yra valanda anksiau negu Lietuvoj..tai nelabanakt, o kaip pas jus?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 09 22, 21:20)
Is virtos mesos suniui jokios naudos, be to, vistiena daznas alergenas.

O iš tikrųjų pasirodo,kad už vištieną didenis alergenas yra ta pati jautiena ir dar ji prasčiau įsisavinama nei vištiena ir tik truputį geriau nei kiauliena. taip,kad vištiena geresnis blogis nei jautiena.
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2014 09 24, 22:01)
Kaip as tau dekinga dilgelyt, kad netingi atrasyti. Maniske nemegsta zuvies. Nupirkau dziovintu skanuku zuvies, tai net neparagavo.

Kaip keista, maniskis tai fiziskai dreba zuvi, juros gerybes uzuodes, bet kokiam pavidale - vytinta, rukyta. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2014 09 25, 02:55)
Kaip gaila,kad tu ne NL,atiduociau visa kila to su bizoniena. Bo mano pinda nevalgo, prieglaudu aplink nera,o masinos kad toli vesciau neturiu..
Pas mane yra valanda anksiau negu Lietuvoj..tai nelabanakt, o kaip pas jus?smile.gif

Tik dabar atkreipiau demesi, kad tu ne LT. Pas mus toks pat laikas, kaip pas jus. Geros dienos! biggrin.gif
QUOTE(linamog @ 2014 09 25, 10:39)
Kaip keista, maniskis tai fiziskai dreba zuvi, juros gerybes uzuodes, bet kokiam pavidale - vytinta, rukyta. biggrin.gif

Tikriausiai i "mama" maniske. lotuliukas.gif As irgi nelabai su zuvim draugauju. Tik lasisa valgau. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2014 09 24, 20:11)
Su siuolaikinia technika nera sunku but ant rysio visad ir visur biggrin.gif
Dar yra TOW pupiams su bizoniena 2kg maisas, bet va sito mano princese nevalgo beveik , o kitos suniukas nuo jo lyg daugiau kases, o mano daug kakojo smile.gif

nu va, o mano suniukui sitas yra superinis thumbup.gif
nepabandes nesuzinosi
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 09 25, 09:39)

drinks_cheers.gif
Ar sausiaka su zuvim valgytu nezinau,bet del tuno, lasisos trupinelio,skaniuku zuvies dreba is laimes gaudama biggrin.gif
Atsakyti
man tai kol kas valgo viską iš eilės biggrin.gif Žiūrėsim, kaip toliau bus smile.gif
Atsakyti
Norėčiau išgirsti jūsų nuomonę apie šį produktą: Rafus šaldytą mėsą. www.rafus.lt Gal kas bandėt? Ar verta keisti gerą kokybišką sausą maistą į šį? Ogal galima kombinuoti? Ar tiesiog kartais pavaišinti kaip skanėstu?
Atsakyti
Sveikos. Šeriu savo pupsiką super premium maistu, kurį lygina gamintojas su hils ir rc. Na jis kiek geresnis, bet su kukurūzais, o nuo jų, kiek info radau usa puslapiuos, daugiau kakojama. Krūvas krauna tai ojoj... ėdalas gaminamas olandijoj, dog nutrition vadinas.
Žodžiu noriu pereit prie kiek rimtesnio maisto. TOTW yra nr vienas. Tačiau noriu su lašiša pirkt nes atsiliepimų daug radau kad akys švaresnės nei tą su bizonu ėdant. Plius tinka visoms amžiaus grupėms. Bet daba paskaitau kad nuo su bizoniena kakoja daug, tai gal ir nuo to kraus...
Vakar pardoj sutikau vyriškį kuris eukanuba pirko, sako imk šitą, mažiau kakos... ir daba galvoju kad gal rimtai eukanuba imt.. bet jie su kukurūzais.. imčiau mediumdydžio pupikams..
Ką galėtumėt patarti?
Atsakyti
QUOTE(2_kart_mama @ 2014 10 05, 10:28)
Sveikos. Šeriu savo pupsiką super premium maistu, kurį lygina gamintojas su hils ir rc. Na jis kiek geresnis, bet su kukurūzais, o nuo jų, kiek info radau usa puslapiuos, daugiau kakojama. Krūvas krauna tai ojoj... ėdalas gaminamas olandijoj, dog nutrition vadinas.
Žodžiu noriu pereit prie kiek rimtesnio maisto. TOTW yra nr vienas. Tačiau noriu su lašiša pirkt nes atsiliepimų daug radau kad akys švaresnės nei tą su bizonu ėdant. Plius tinka visoms amžiaus grupėms. Bet daba paskaitau kad nuo su bizoniena kakoja daug, tai gal ir nuo to kraus...
Vakar pardoj sutikau vyriškį kuris eukanuba pirko, sako imk šitą, mažiau kakos... ir daba galvoju kad gal rimtai eukanuba imt.. bet jie su kukurūzais.. imčiau mediumdydžio pupikams..
Ką galėtumėt patarti?

Na eukanuba mano nuomone nieko ypatingo. O dėl krūvų dydžio kiekvienam šuniui individualiai. Neišbandęs nesužinosi.
Atsakyti
QUOTE(2_kart_mama @ 2014 10 05, 07:28)
Ką galėtumėt patarti?

Kruvu dydis priklauso nuo to, kaip gerai suo isisavina maista. Tai prikauso nuo suns ir maisto.
Atsakyti
4u.gif tiesiog apie eukanuba ne kart girdėjau dėl tų krūvų.
Mane labai suglumino olandžių aplinkinių mąstymas.. sako tai eini ir perki pardoj pigų maistą... o aš galvą suku suku... bet juk tikrai kiekvienas šuo yra skirtingas.. reik bandyt. Nenoriu labai brangaus ėdalo pirkt. Dabar nupirkau vis tik eukanuba. Jei nepatiks jis man, tai pirksiu tada jau taste of the wild be kalbų.
Papildyta:
QUOTE(k_azu @ 2014 10 05, 17:11)
Kruvu dydis priklauso nuo to, kaip gerai suo isisavina maista. Tai prikauso nuo suns ir maisto.

Vava aš irgi tą kartoju vyrui, kad kai įsisavina tai kakoja mažiau. Manasis daug krauna... todėl noras yra keist. Ir snukis ne baltas o parudavo, nors kai pirkau šunį, buvo baltas snukis..
Atsakyti