QUOTE(virga @ 2014 09 22, 18:21)
Sveikos merginos! Esu pasimetus. Maitinu savo pusantru metu jorkute veisejos rekomenduotuTRAINER FITNESS 3 MINI DUCK & RICE su antiena. Paskutiniu metu labai blogai valgo maisteli. Ir siaip galvojau jau keisti i kita. Nes gyvenu NO, o pas mus jo nera, tenka veztis is LT. Prisiskaiciau apie RAW. Nuejau i ZOO parduotuve, tai man pasiule susaldyta "desra". Sudetis vistiena, oda, kepenys, kaulai.
Pakalbejau su veiseja(maze pirkau LT) tai pasiule keisti i sita, jei man ne per brangus. Savo "vaikui" nieko negaila, bet paskaiciavau, tai man nemaza suma gaunasi. Ar kas nors maitinat siuo maistu? Kokia dienos norma? Tokia pati, kaip ir sauso? Nes, tas maistelis veiseja sake yra pusiau sausas. Va, toks.
Busiu dekinga!
Pakalbejau su veiseja(maze pirkau LT) tai pasiule keisti i sita, jei man ne per brangus. Savo "vaikui" nieko negaila, bet paskaiciavau, tai man nemaza suma gaunasi. Ar kas nors maitinat siuo maistu? Kokia dienos norma? Tokia pati, kaip ir sauso? Nes, tas maistelis veiseja sake yra pusiau sausas. Va, toks.
Busiu dekinga!
Sveiki,Zinau ta maisteli ziwi peak,pati juo neseriu .Bet mano asmenine nuomone ,kad kitokio tokio panasaus maisto nesu macius.Jo gabaliukai atrodo kaip dziovintos mesytes.As savo suni vaisinu sios firmos skaniukais.Kadangi jusu jorkute ,tai to maistelio ne daug ir reiktu.Pasiskaiciuokit kiek palei gramus i menesi iseis .Pagal jusu svori.Ten pagal svori surasyta.