Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų šėrimas sausu ėdalu

QUOTE(virga @ 2014 09 22, 18:21)
Sveikos merginos! Esu pasimetus. Maitinu savo pusantru metu jorkute veisejos rekomenduotuTRAINER FITNESS 3 MINI DUCK & RICE su antiena. Paskutiniu metu labai blogai valgo maisteli. Ir siaip galvojau jau keisti i kita. Nes gyvenu NO, o pas mus jo nera, tenka veztis is LT. Prisiskaiciau apie RAW. Nuejau i ZOO parduotuve, tai man pasiule susaldyta "desra". Sudetis vistiena, oda, kepenys, kaulai.
Pakalbejau su veiseja(maze pirkau LT) tai pasiule keisti i sita, jei man ne per brangus. Savo "vaikui" nieko negaila, bet paskaiciavau, tai man nemaza suma gaunasi. Ar kas nors maitinat siuo maistu? Kokia dienos norma? Tokia pati, kaip ir sauso? Nes, tas maistelis veiseja sake yra pusiau sausas. Va, toks.
Busiu dekinga!  4u.gif

Sveiki,Zinau ta maisteli ziwi peak,pati juo neseriu .Bet mano asmenine nuomone ,kad kitokio tokio panasaus maisto nesu macius.Jo gabaliukai atrodo kaip dziovintos mesytes.As savo suni vaisinu sios firmos skaniukais.Kadangi jusu jorkute ,tai to maistelio ne daug ir reiktu.Pasiskaiciuokit kiek palei gramus i menesi iseis .Pagal jusu svori.Ten pagal svori surasyta.

Atsakyti
QUOTE(Jurin @ 2014 09 24, 00:13)
Sveiki,Zinau ta maisteli ziwi peak,pati juo neseriu .Bet mano asmenine nuomone ,kad kitokio tokio panasaus maisto nesu macius.Jo gabaliukai atrodo kaip dziovintos mesytes.As savo suni vaisinu sios firmos skaniukais.Kadangi jusu jorkute ,tai to maistelio ne daug ir reiktu.Pasiskaiciuokit kiek palei gramus i menesi iseis .Pagal jusu svori.Ten pagal svori surasyta.

Aciu labai. 4u.gif Pati nepastebejau tos lenteles. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2014 09 24, 09:07)
Aciu labai.  4u.gif Pati nepastebejau tos lenteles.  biggrin.gif

Ir dar atkreipkit demesi i baltymu kieki.Ar jums jis tiks,passitarkite su veiseja.Ten be rods 34% baltymu
Atsakyti
QUOTE(Jurin @ 2014 09 24, 14:38)
Ir dar atkreipkit demesi i baltymu kieki.Ar jums jis tiks,passitarkite su veiseja.Ten be rods 34% baltymu

Aciu. 4u.gif Veiseja man ir surado sita maisteli, toj nuorodoj kuria jai siunciau, bet rodziau jai kita maista. Dar, pakritikavo mane, kad skundziuosi, jog Norvegijoj nera gero maisto sunims. Pasirodo yra, tik as nemoku ieskoti. blush2.gif Beje, veiseja savo sunis maitino suo maistu, bet LT, jau jo nera pirkti. Sake, jei man ne per brangu, tai sitas maistas vienas is geriausiu. Ir sunys ji gerai eda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virga: 24 rugsėjo 2014 - 14:42
Man irgi veisejai rekomendavo Ziwi peak. Bet as bijau tokio kiekio baltymu,tad rinkausi kita.

Virga,mano nuomone jus tikrai labai nelogiskai elgetes tampydamasi is Lietuvos Trainer. Pirma karta suprantama,nes suniuka reikia maitinti tuo paciu maistu kaip veiseja,bet veliau...
nei to maisto sudetis labai gerai,nei reitinguose vertinamas nei ka ...eilinis maistas,tokiu panasiu visur pilna.
O be to juk sudetis svarbiausia, na nera Norvegijoj Trainer, yra toks pat kitu pavadinimu, tas ats su Duck, nera Duck yra taspats kitoj pakuoteje.
Juk Norvegijo esat, civilizacijoj.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2014 09 24, 16:52)
Man irgi veisejai rekomendavo Ziwi peak. Bet as bijau tokio kiekio baltymu,tad rinkausi kita.

Virga,mano nuomone jus tikrai labai nelogiskai elgetes tampydamasi is Lietuvos Trainer. Pirma karta suprantama,nes suniuka reikia maitinti tuo paciu maistu kaip veiseja,bet veliau...
nei to maisto sudetis labai gerai,nei reitinguose vertinamas nei ka ...eilinis maistas,tokiu panasiu visur pilna.
O be to juk sudetis svarbiausia, na nera Norvegijoj Trainer, yra toks pat kitu pavadinimu, tas ats su Duck, nera Duck yra taspats kitoj pakuoteje.
Juk Norvegijo esat, civilizacijoj.

Aciu dilgelyte. 4u.gif Aisku, kad kvailai elgiausi. Na, tik viena karta veziausi ta maisa 7,5 kg. Daugiau nenoriu. schmoll.gif Todel ir ieskau ka geriausio savo mazei. Kad geras butu, tiktu ir patiktu. Kad nereiktu, kaip bandomam triusiui bandyti. Radau Duck is Svedijos galima uzsisakyti. Einu skaityti sudeti.
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2014 09 24, 16:05)
Aciu dilgelyte.  4u.gif Aisku, kad kvailai elgiausi. Na, tik viena karta veziausi ta maisa 7,5 kg. Daugiau nenoriu.  schmoll.gif Todel ir ieskau ka geriausio savo mazei. Kad geras butu, tiktu ir patiktu. Kad nereiktu, kaip bandomam triusiui bandyti. Radau Duck is Svedijos galima uzsisakyti. Einu skaityti sudeti.

Aj tik viena karta,as supratau,kad pastoviai smile.gif
Tai dabar is Svedijos siusies? biggrin.gif As neabejoju,kad turi visko Norvegijoj!
Taste of Wild puppiu maistas neturi daug baltymu,sudety mesa pirmoj vietoj,ivertintas puikiai ,nenori pabandyt? Tiesa su bizoniena maniske nevalge beveik..gerai,kad pirkau 2kg pakuote.
Mano veisejai savo suniukus patys sere Rojal Canin, o man patare pakeisti i Ziwi peak, kurio kilogramas ~35eur biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 24 rugsėjo 2014 - 17:03
QUOTE(dilgelyt @ 2014 09 24, 18:49)
Aj tik viena karta,as supratau,kad pastoviai smile.gif
Tai dabar is Svedijos siusies?  biggrin.gif  As neabejoju,kad turi visko Norvegijoj!
Taste of Wild puppiu maistas neturi daug baltymu,sudety mesa pirmoj vietoj,ivertintas puikiai ,nenori pabandyt? Tiesa su bizoniena maniske nevalge beveik..gerai,kad pirkau 2kg pakuote.
Mano veisejai savo suniukus patys sere Rojal Canin, o man patare pakeisti i Ziwi peak, kurio kilogramas 10eur biggrin.gif

As ta ZIWI ir norejau, kad jis nera sausas. Bet, kad ir NO gyvenu, man kandziojasi kaina. Nebent vyras pirktu. O, jis ir taip visas sas. apmoka. lotuliukas.gif
Gal, bandysiu tavo rekomenduota. Jis irgi Svediskoj neto pardej parsiduoda. Bet, pristatymas nera brangus. Reiks tik issirinkti kuri. Gal, patartum su kokia mesa? mirksiukas.gif http://animail.no/ca...=...ce&dir=desc
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2014 09 24, 18:06)
As ta ZIWI ir norejau, kad jis nera sausas. Bet, kad ir NO gyvenu, man kandziojasi kaina. Nebent vyras pirktu. O, jis ir taip visas sas. apmoka.  lotuliukas.gif
Gal, bandysiu tavo rekomenduota. Jis irgi Svediskoj neto pardej parsiduoda. Bet, pristatymas nera brangus. Reiks tik issirinkti kuri. Gal, patartum su kokia mesa?  mirksiukas.gif http://animail.no/ca...=...ce&dir=desc

http://animail.no/ta...ppy-2-27kg.html
Man sita rekomendavo, pupiams su zuvims, nesvarbu kad tavo nebepupikas, bet baltymu cia nedaug ir siaip sudetis geresne nei suaugusiu.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2014 09 24, 20:58)
http://animail.no/ta...ppy-2-27kg.html
Man sita rekomendavo, pupiams su zuvims, nesvarbu kad tavo nebepupikas, bet baltymu cia nedaug ir siaip sudetis geresne nei suaugusiu.

Kaip as tau dekinga dilgelyt, kad netingi atrasyti. Maniske nemegsta zuvies. Nupirkau dziovintu skanuku zuvies, tai net neparagavo. Aisku, kai anksciau(dabar grieztai ne)gaudavo nuo stalo is vyro maisto, tai zuvies gabaliuka suvalgydavo. Gal, pabandyti sita mazesni kieki? Nes, nu nepabandzius nesuzinosiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2014 09 24, 22:01)
Kaip as tau dekinga dilgelyt, kad netingi atrasyti. Maniske nemegsta zuvies. Nupirkau dziovintu skanuku zuvies, tai net neparagavo. Aisku, kai anksciau(dabar grieztai ne)gaudavo nuo stalo is vyro maisto, tai zuvies gabaliuka suvalgydavo. Gal, pabandyti sita mazesni kieki? Nes, nu nepabandzius nesuzinosiu.  biggrin.gif

Su siuolaikinia technika nera sunku but ant rysio visad ir visur biggrin.gif
Dar yra TOW pupiams su bizoniena 2kg maisas, bet va sito mano princese nevalgo beveik , o kitos suniukas nuo jo lyg daugiau kases, o mano daug kakojo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2014 09 24, 23:11)
Su siuolaikinia technika nera sunku but ant rysio visad ir visur biggrin.gif
Dar yra TOW pupiams su bizoniena 2kg maisas, bet va sito mano princese nevalgo beveik , o kitos suniukas nuo jo lyg daugiau kases, o mano daug kakojo smile.gif

Va, tas su bizoniene man labai gundanciai atrodo. Tikriausiai pradesiu nuo to ir butinai pasidalinsiu rezultatais.
Gero vakaro! O, gal labanaktis geriau tiktu? biggrin.gif
Atsakyti