Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų šėrimas sausu ėdalu

siūlau netaupyti šuns sveikatos sąskaita, jei jau klausiat ką manau. Turiu labai prastos patirties šėrimo tuo "geru" maistu.
Daugiau gal čia nesiplėsiu nes ko gero būsiu užsipultas.. O ir šiokia tokia antireklama gaunasi :/
Atsakyti
Jūs čia apie proplan kalbat? Tai jei taupyčiau, tikrai nešerčiau orijenu biggrin.gif
Atsakyti
teip, teip, žinau kas yra Orijen. Ir nesuprantu kuo čia taip didžiuojatės. Tik norėjau pasakyti kad visas sausas ėdalas yra didelis, didelis, gerai išreklamintas Š.
Atsakyti
Aš nesidižiuoju, o tiesiog atsakiau, į žodį taupymas. Beje, ši tema apie sauso maisto rūšis, o ne kas geriau, ar sausiakas, ar RAW, ar BARF. Kiekvienas pats pasirenka. Klausiau visiškai ne apie tai wink.gif
Atsakyti
Jūs klausėte kas/kaip geriau. Aš ir išsakiau savo nuomonę šiuo klausimu. wink.gif
Rinktis aišku Jums, tik galutiniame etape labiausiai nukenčia arba laimi tas, kam renkat
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2014 09 19, 08:19)
Baiginėjam savo maistelį Orijen six fish, bet jame net 44 proc. baltymų. Kaip manote, ar ne per daug? Bet šiaip šuo jaučiasi gerai. Tuštinasi irgi tik porą kartų ir visai nedaug. Prasto kvapo nėra. Ką manot? Turime dar proplan 4 kg maišą, ar verta jį bandyt naudot, jei po to vistiek žadu grįžt prie orijen, acanos arba TOW?

Neverta keisti maisto jei patiems matosi, kad suniui maistas tinka. Ar suo kasosi pastoviai? Dideles dvokiancias kruvas pastoviai krauna? Ausys/akys tersiasi? Vemalioja? Turi per daug/ per mazai energijos? Ne? Tada nera reikalo pergyventi del tu baltymu. Baltymu kiekis yra didelis rupestis sunims kuriu organizmas jautrus, o sveikam suniui svarbu kokybe o ne kiekis. As su pro plan nesiterliociau. Atiduociau ar kokiai prieglaudai, ar kaimynui. Jei gaila pinigu galima kaip skaniukus sunaudoti.
Atsakyti
Sveikos merginos! Esu pasimetus. Maitinu savo pusantru metu jorkute veisejos rekomenduotuTRAINER FITNESS 3 MINI DUCK & RICE su antiena. Paskutiniu metu labai blogai valgo maisteli. Ir siaip galvojau jau keisti i kita. Nes gyvenu NO, o pas mus jo nera, tenka veztis is LT. Prisiskaiciau apie RAW. Nuejau i ZOO parduotuve, tai man pasiule susaldyta "desra". Sudetis vistiena, oda, kepenys, kaulai.
Pakalbejau su veiseja(maze pirkau LT) tai pasiule keisti i sita, jei man ne per brangus. Savo "vaikui" nieko negaila, bet paskaiciavau, tai man nemaza suma gaunasi. Ar kas nors maitinat siuo maistu? Kokia dienos norma? Tokia pati, kaip ir sauso? Nes, tas maistelis veiseja sake yra pusiau sausas. Va, toks.
Busiu dekinga! 4u.gif
Atsakyti
o jei suniukas nenoriai valgo pask metu, ar galima uzpjaustyti del kvapo virtos vistienos krutineles gabaliuka? tada susveite o lialia bigsmile.gif kazin kiek as taip galiu zaist biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2014 09 22, 20:45)
o jei suniukas nenoriai valgo pask metu, ar galima uzpjaustyti del kvapo virtos vistienos krutineles gabaliuka? tada susveite o lialia  bigsmile.gif  kazin kiek as taip galiu zaist  biggrin.gif

Jus turit diktuoti salygas suniui, o ne suo jums. Is virtos mesos suniui jokios naudos, be to, vistiena daznas alergenas.
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2014 09 22, 21:45)
o jei suniukas nenoriai valgo pask metu, ar galima uzpjaustyti del kvapo virtos vistienos krutineles gabaliuka? tada susveite o lialia  bigsmile.gif  kazin kiek as taip galiu zaist  biggrin.gif

Uogute, neeksperimentuok su savo suniuku. biggrin.gif Sausas maistelis nevienodai virskinasi su vistiena. Jei nori, kad geriau valgytu, imaisyk sauksteli alyvuogiu aliejaus i sausa maista. Arba rukytos desros gabaliuka patrink rankose, kad "kvepetu" rankos ir is rankos pamaitink sausu maistu. Bet, aisku taip daznai neprizaisi. Cia tik tada, kai jau visai atsisako valgyti. Suniukas neturi skonio receptoriaus, tik uzuodzia kvapa. Va, taip galima apgauti laikinai. biggrin.gif
Atsakyti
aciu mergytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kaipBaisu @ 2014 09 22, 14:45)
siūlau netaupyti šuns sveikatos sąskaita, jei jau klausiat ką manau. Turiu labai prastos patirties šėrimo tuo "geru" maistu.
Daugiau gal čia nesiplėsiu nes ko gero būsiu užsipultas.. O ir šiokia tokia antireklama gaunasi :/

Tai jei jau pradėjot, tai gal ir plačiau pakalbėkit, kas buvo negerai ir t.t., kas per do maistas? Arba tada išvis geriau tylėkit rolleyes.gif Nesuprantu, koks tikslas ateit čia, aiškint, kokia tas sausas maistas blogybė ir nieko konkretaus nepasakyt. Daugiau nei kvaila.
Atsakyti