QUOTE(Shalimar @ 2016 01 03, 22:45)
Pirmojo 20kg kainuoja pas mane 45 eurai, o antrojo 12kg 60 euru. Skirtumas nemazas, bet aisku imciau ir toliau ta brangesni jei tikrai verta.. Jei jis liesesnis, tai turbut ir porcija didesne butu? Jau paziurejau, didesne tikrai. Nebezinau ka daryti...
Mano parduotuves puslapy raso breederiniam
dehidratuota vistiena (36%), ryziai(25%), kukuruzai (15%), vistienos riebalai (14%)
o antram
sviezia vistiena be kaulu (20%), dehidratuota vistiena (20%), spelta (10%), avizos(10%)
parduotuvej jei paklausiu ju nuomones, manau jokio teisingo atsakymo negausiu, deja..
s
Mano parduotuves puslapy raso breederiniam
dehidratuota vistiena (36%), ryziai(25%), kukuruzai (15%), vistienos riebalai (14%)
o antram
sviezia vistiena be kaulu (20%), dehidratuota vistiena (20%), spelta (10%), avizos(10%)
parduotuvej jei paklausiu ju nuomones, manau jokio teisingo atsakymo negausiu, deja..

Na, kaina skiriasi lygiai dvigubai - bent pagal aprasa man butu gaila tiek permoket...Ir pasikartosiu, bent jau man nesueina to geresniojo procentai

Objektyviai, breederinis ir uz ta kieki kazkiek pigesnis galetu butu, aisku ne visada..mes ir italisku pasaru prekiaujam, tai kazkaip stebuklingai vienodai kainuoja (1kg) ir 12,5 ir 18 kg breederiniai maisai .
Gal dar kas pasisakys, is daugiau nuomoniu bus lengviau objektyvesni vaizda susidaryt.