Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų šėrimas sausu ėdalu

QUOTE(DiKu @ 2015 11 23, 19:26)
Bosh maisto šunims yra Urmo bazėje traukinuke. Jei tiko tai ir pirkite. Jis tikrai geras ir nėra brangus. Acana maistas baltyminis nuo jo tip pat gali viduriuoti. Mažiems visko pasitaiko, paaugs bus lengviau. Svarbu atsirinkti maistelį. Aš ir šėriau Grasslandu Acanos, tai akys ašarojo šuniukui. Maitinu Brit care su ėriena ir viskas ok  mirksiukas.gif Mūsiškiui netinka maistas kur daug baltymų.

Mes Vilniuje,ne Kaune, nėra kaip į urmo bazę nusigaut.
Nupirkom šuniui Brit Care, šėrėm, po savaitės vėl trydaliot pradėjo. Bet ne iš kart, kaip nuo nutriveto. Tačiau vis tiek netinka maistas doh.gif nebežinau, jau į paniką puolu vos šuniui netaip, atsiprašant, nusišikus doh.gif išvargino jis juodai jau mane su savo virškinimo sistemos prikolais... plius, per šitas nesąmones nepavyksta jam priaugti svorio, kūdas visas, šonkauliai šviečia, gaila žiūrėt į mažiuką verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2015 11 27, 19:27)
Nupirkom šuniui Brit Care, šėrėm, po savaitės vėl trydaliot pradėjo. Bet ne iš kart, kaip nuo nutriveto. Tačiau vis tiek netinka maistas  doh.gif nebežinau, jau į paniką puolu vos šuniui netaip, atsiprašant, nusišikus  doh.gif  išvargino jis juodai jau mane su savo virškinimo sistemos prikolais... plius, per šitas nesąmones nepavyksta jam priaugti svorio, kūdas visas, šonkauliai šviečia, gaila žiūrėt į mažiuką  verysad.gif

Tai kuris maistas labiausiai tiko tuo ir maitinkite, išvirkite ryžių, gal bandykite pereiti prie žalios mėsos g.gif O viduriuoja nuo labai dažno kaitaliojimo maisto. Aš ir buvau prisidirbusi: veisėja Real dogu maitino, o aš staigiai Royal Canin daviau doh.gif paskui Acana.Dabar užaugo ir susitvarkė.
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2015 11 27, 20:27)
Nupirkom šuniui Brit Care, šėrėm, po savaitės vėl trydaliot pradėjo. Bet ne iš kart, kaip nuo nutriveto. Tačiau vis tiek netinka maistas  doh.gif nebežinau, jau į paniką puolu vos šuniui netaip, atsiprašant, nusišikus  doh.gif  išvargino jis juodai jau mane su savo virškinimo sistemos prikolais... plius, per šitas nesąmones nepavyksta jam priaugti svorio, kūdas visas, šonkauliai šviečia, gaila žiūrėt į mažiuką  verysad.gif

Arden Grange Sensitive su zuvim ir bulvem? Gal jam kokia vistiena ar eriena netinka, ar bandet zuvini? Mano kaukazui Arden grange sutvarke pilva po Orijen, kuris netiko..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 27 lapkričio 2015 - 21:42
QUOTE(Label @ 2015 10 12, 14:12)
Aciu, bet as is mazo miestelio, todel pas gera veta pakliuti siek tiek sudetinga. O del odos vaziavom i Kauna. As tik klausiu kokiu firmu maistai siek tiek geresnes kokybes, gal kokio nezinau ax.gif

Mano suo irgi alergiskas. skaiciavau baltymus, pagal ju kieki tiko Hills d/d su antiena ir Trovet su sirtniena. Bet ede ne itin noriai. Tada palyginau ju sudetis su kitais maistais ir padariau "atradima", juose nebuvo grudu. O po visu pokalbiu su veterinarais, buvau isitikinus, kad mano suo alergiskas baltymams ir maistu ieskojau su kuo mazesniu baltymu kiekiu, ne velnio, ji alergiska grudams. Dabar eda Trainer fitnes su triusiena ir bulvem, baltymu 24% ir nebesikaso, oda visiskai nebesudirgusi, nepleiskanoja, letenu nekramto. Ir labai noriai eda, tenka net normuot, nes svoris eme augt kaip ant mieliu. O kiek pries tai isbandziau visokiu antialerginiu pasaru, juose visur buvo grudu, del to ir netiko.
Atsakyti
QUOTE(Naujokai @ 2015 12 08, 15:05)
O po visu pokalbiu su veterinarais, buvau isitikinus, kad mano suo alergiskas baltymams ir maistu ieskojau su kuo mazesniu baltymu kiekiu, ne velnio, ji alergiska grudams.

Todėl kad grūdai - beveik tiesioginis angliavandenių šaltinis ir skaidydamas juos ir įsisavindamas greičiau, nei baltymus, šuns organizmas baltymus dažnai pradeda "išmetinėti" ir nespėti suskaidyti.
Arba daug grūdų ir mažai baltymų, arba daug baltymų, bet kuo mažiau maiste angliavandenių.
Atsakyti
Nezinau ar matet, ar jau kazkas dalinosi, bet cia idomus tyrimas skaitantiems angliskai:

http://www.reviews.com/dog-food/
Atsakyti
O kaip del svieziu vaisiu ir darzoviu suniui, edanciam sausiaka, ar galima ar nereikia? Mano besote mielu noru estu bet ka, nuo cesnaku iki mandarinu.
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 12 19, 13:10)
O kaip del svieziu vaisiu ir darzoviu suniui, edanciam sausiaka, ar galima ar nereikia? Mano besote mielu noru estu bet ka, nuo cesnaku iki mandarinu.

Aš duodu morkų, kopūstų, obuolių, paprikos.
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 12 19, 13:10)

http://www.vetvila.l...mingi-produktai
Atsakyti
Su naujaisiais visus 4u.gif

Buvo mano grazuole sunu viesbuty porai dienu, apie toki pati pasvajoti galeciau, su baseinais, sildomais namukais su lovom kiekvienam suniui (ne Lietuvoj) biggrin.gif
Ir jie tuos sunis, kurie neatsiveza savo maisto, maitina Farmina firmos maistu. Ju maistu seriau ir as, bet cia kiek kitoks, zymiai pigesnis, gal kas suprantantis galetu uzmesti aki i sudeti? Ir palyginti su mano duodamu dabar, ar labai skiriasi..
Va sita siulo jie

http://www.gyvunumai...puppy-maxi.html

o as seriu siuo (kaip tik baigiasi antras maisas)

http://www.farmina.c...puppy-maxi.html
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2016 01 02, 15:06)
Ju maistu seriau ir as, bet cia kiek kitoks, zymiai pigesnis, gal kas suprantantis galetu uzmesti aki i sudeti? Ir palyginti su mano duodamu dabar, ar labai skiriasi..
Va sita siulo jie
http://www.gyvunumai...puppy-maxi.html
o as seriu siuo (kaip tik baigiasi antras maisas)
http://www.farmina.c...puppy-maxi.html

Tas breederinis sakyciau visai nieko - kas kliuna, tai tik kukuruzai, bet siaip gerokai daugiau turi mesytes, negu jusiskis. Taipogi gerokai maziau baltymu ir liesesnis, kas manau neblogai dideles veisles jaunikliui.
O tam antrajam pasare man mazumele galai nesueina - mesos ir kruopu procentu..nejau tikrai 40 ar net daugiau proc. vaisiu ir darzoviu...nes mesos sausam pavidale tai tik apie 27-28, kruopu 20 procentu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2016 01 03, 21:09)
Tas breederinis sakyciau visai nieko - kas kliuna, tai tik kukuruzai, bet siaip gerokai daugiau turi mesytes, negu jusiskis. Taipogi gerokai maziau baltymu ir liesesnis, kas manau neblogai dideles veisles jaunikliui.
O tam antrajam pasare man mazumele galai nesueina - mesos ir kruopu procentu..nejau tikrai 40 ar net daugiau proc. vaisiu ir darzoviu...nes mesos sausam pavidale tai tik apie 27-28, kruopu 20 procentu...  g.gif

Aciu, kad nepatingejot paziureti 4u.gif

Cia ta antra vertino kazkiek
http://www.companion...er.php?f1id=478

ne puppy formule, bet panasu turbut..

Pirmojo 20kg kainuoja pas mane 45 eurai, o antrojo 12kg 60 euru. Skirtumas nemazas, bet aisku imciau ir toliau ta brangesni jei tikrai verta.. Jei jis liesesnis, tai turbut ir porcija didesne butu? Jau paziurejau, didesne tikrai. Nebezinau ka daryti... unsure.gif

Mano parduotuves puslapy raso breederiniam
dehidratuota vistiena (36%), ryziai(25%), kukuruzai (15%), vistienos riebalai (14%)

o antram
sviezia vistiena be kaulu (20%), dehidratuota vistiena (20%), spelta (10%), avizos(10%)

parduotuvej jei paklausiu ju nuomones, manau jokio teisingo atsakymo negausiu, deja.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 03 sausio 2016 - 21:46