QUOTE(IlonaMutis @ 2015 11 24, 13:27)
Nieko baisaus aš čia nematau. Niekam nieko nebruku, kas ką nori, tas tą renkas. Mano cvergas lapoja Mera Dogą ir man tai tinka. Veisėjas man taip patarė, giliau ir nelendu. Tiesa, gauna da ir normalaus maisto - nesuku galvos dėl tų procentų... Kaina irgi nesikandžioja: 2 maišai metams man neskausminga....
Kažkada šeriau Proplan ar Profan (nepamenu tiksliai), tai neskanu anam buvo...
Tiesiog aš už tokią kainą bulvių nepirkčiau, kiekvieno teisė rinktis
O pagal skonį maisto juolabiau nerinkčiau - ekonominis Pedigree dažnam šuniui skaniau nei Super Premium Orijen ar Acana
Kas skanu, nebūtinai sveika.
QUOTE(cile @ 2015 11 24, 14:42)
Proplan tikrai skanus turejo but..tada gal nebent profine..jis toks zemesnes kategorijos...
Proplan skanus, savo šuniui bandžiau, tačiau sudėtyje vos 14proc. mėsos, kokybe jis vos geresnis nei kokie premium pašarai.... Nereik klaidint žmonių sakant, kad jis aukštesnės kategorijos nei Profine, kuriame apie 60proc. mėsos
Maniškis Profine maišą prakando ir pats pasistiprino šėrimo laiko nelaukdamas
QUOTE(Jolancike @ 2015 11 24, 15:25)
Labukas, šunelių mylėtojos. Įsigijom metukų anglų koker spanielį. Veisėja maitino Araton šunų maistu. Paskaičiau, kad prastas. Gal patartumėt koks maistas tiktų sveikam anglų kokeriui ? Mąstau, gal Brit Care Adult Medium Breed Lamb & Rice.
Perskaičius šitą temutę aptikau kažkurios iš jūsų patarimą, kad reikėtų rinktis iki 26 proc. baltymų jei teisingai supratau. Gal patarsite
Labas vakaras, Araton - premium klasė, mėsos ne kažin kiek. Brit Care išties geras pasirinkimas, renkantis maistą svarbiausia žiūrėti į sudėtį - mėsos procentą, kokie grūdai įeina - idealu, jei begrūdis ir be bulvių. Būna šunys alergiški baltymams, tada reiktų apie 23-25proc, nes nuo didesnio baltymų kiekio gali išberti. Kiti šunys netoleruoja pačio baltymo, dažniausiai vištienos arba bet kokios paukštienos.