Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų šėrimas sausu ėdalu

QUOTE(IlonaMutis @ 2015 11 24, 11:55)

Čia aišku jums rinktis, tačiau pirmam maiste: bulvės (57%), paukštienos miltai (24 % kalakutiena), gyvuliniai baltymai (hidrolizuotas), cukrinių runkelių becukrė masė, linų sėmenys (2 %)
Antram: bulvės (57%), paukštienos miltai (24 % kalakutiena), gyvuliniai baltymai (hidrolizuotas), cukrinių runkelių becukrė masė, linų sėmenys (2 %)

Už tokią kainą galima ir Orijen, ir Acana begrūdį ir kitus maistus pirkti smile.gif Arba labiau apsimoka gal tada begrūdį kokį nupirkt ir maišyt su paprastom LT bulvėm 1:1 santykiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laira4 @ 2015 11 24, 12:57)
Čia aišku jums rinktis, tačiau pirmam maiste: bulvės (57%), paukštienos miltai (24 % kalakutiena), gyvuliniai baltymai (hidrolizuotas), cukrinių runkelių becukrė masė, linų sėmenys (2 %)
Antram: bulvės (57%), paukštienos miltai (24 % kalakutiena), gyvuliniai baltymai (hidrolizuotas), cukrinių runkelių becukrė masė, linų sėmenys (2 %)

Už tokią kainą galima ir Orijen, ir Acana begrūdį ir kitus maistus pirkti smile.gif Arba labiau apsimoka gal tada begrūdį kokį nupirkt ir maišyt su paprastom LT bulvėm 1:1 santykiu  mirksiukas.gif

Nieko baisaus aš čia nematau. Niekam nieko nebruku, kas ką nori, tas tą renkas. Mano cvergas lapoja Mera Dogą ir man tai tinka. Veisėjas man taip patarė, giliau ir nelendu. Tiesa, gauna da ir normalaus maisto - nesuku galvos dėl tų procentų... Kaina irgi nesikandžioja: 2 maišai metams man neskausminga.... smile.gif
Kažkada šeriau Proplan ar Profan (nepamenu tiksliai), tai neskanu anam buvo... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(IlonaMutis @ 2015 11 24, 13:27)
Kažkada šeriau Proplan ar Profan (nepamenu tiksliai), tai neskanu anam buvo... schmoll.gif

Proplan tikrai skanus turejo but..tada gal nebent profine..jis toks zemesnes kategorijos...
Atsakyti
Labukas, šunelių mylėtojos. Įsigijom metukų anglų koker spanielį. Veisėja maitino Araton šunų maistu. Paskaičiau, kad prastas. Gal patartumėt koks maistas tiktų sveikam anglų kokeriui ? Mąstau, gal Brit Care Adult Medium Breed Lamb & Rice. g.gif Perskaičius šitą temutę aptikau kažkurios iš jūsų patarimą, kad reikėtų rinktis iki 26 proc. baltymų jei teisingai supratau. Gal patarsite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2015 11 24, 14:25)
Labukas, šunelių mylėtojos. Įsigijom metukų anglų koker spanielį. Veisėja maitino Araton šunų maistu. Paskaičiau, kad prastas. Gal patartumėt koks maistas tiktų sveikam anglų kokeriui ? Mąstau, gal Brit Care  Adult Medium Breed Lamb & Rice.  g.gif  Perskaičius šitą temutę aptikau kažkurios iš jūsų patarimą, kad reikėtų rinktis iki 26 proc. baltymų jei teisingai supratau. Gal patarsite  4u.gif

Brit Care labai geras pasirinkimas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 24 lapkričio 2015 - 16:05
QUOTE(DiKu @ 2015 11 24, 16:04)
Brit Care labai geras pasirinkimas  thumbup.gif

Ačiū, tada jį ir bandysim duoti savo kalytei. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IlonaMutis @ 2015 11 24, 13:27)
Nieko baisaus aš čia nematau. Niekam nieko nebruku, kas ką nori, tas tą renkas. Mano cvergas lapoja Mera Dogą ir man tai tinka. Veisėjas man taip patarė, giliau ir nelendu. Tiesa, gauna da ir normalaus maisto - nesuku galvos dėl tų procentų... Kaina irgi nesikandžioja: 2 maišai metams man neskausminga.... smile.gif

Tiesiog aš už tokią kainą bulvių nepirkčiau, kiekvieno teisė rinktis ax.gif

O pagal skonį maisto juolabiau nerinkčiau - ekonominis Pedigree dažnam šuniui skaniau nei Super Premium Orijen ar Acana smile.gif Kas skanu, nebūtinai sveika.

QUOTE(cile @ 2015 11 24, 14:42)
Proplan tikrai skanus turejo but..tada gal nebent  profine..jis toks zemesnes kategorijos...

Proplan skanus, savo šuniui bandžiau, tačiau sudėtyje vos 14proc. mėsos, kokybe jis vos geresnis nei kokie premium pašarai.... Nereik klaidint žmonių sakant, kad jis aukštesnės kategorijos nei Profine, kuriame apie 60proc. mėsos lotuliukas.gif
Maniškis Profine maišą prakando ir pats pasistiprino šėrimo laiko nelaukdamas biggrin.gif

QUOTE(Jolancike @ 2015 11 24, 15:25)
Labukas, šunelių mylėtojos. Įsigijom metukų anglų koker spanielį. Veisėja maitino Araton šunų maistu. Paskaičiau, kad prastas. Gal patartumėt koks maistas tiktų sveikam anglų kokeriui ? Mąstau, gal Brit Care  Adult Medium Breed Lamb & Rice.  g.gif  Perskaičius šitą temutę aptikau kažkurios iš jūsų patarimą, kad reikėtų rinktis iki 26 proc. baltymų jei teisingai supratau. Gal patarsite  4u.gif

Labas vakaras, Araton - premium klasė, mėsos ne kažin kiek. Brit Care išties geras pasirinkimas, renkantis maistą svarbiausia žiūrėti į sudėtį - mėsos procentą, kokie grūdai įeina - idealu, jei begrūdis ir be bulvių. Būna šunys alergiški baltymams, tada reiktų apie 23-25proc, nes nuo didesnio baltymų kiekio gali išberti. Kiti šunys netoleruoja pačio baltymo, dažniausiai vištienos arba bet kokios paukštienos.
Atsakyti
QUOTE(laira4 @ 2015 11 25, 23:44)

O pagal skonį maisto juolabiau nerinkčiau - ekonominis Pedigree dažnam šuniui skaniau nei Super Premium Orijen ar Acana  smile.gif Kas skanu, nebūtinai sveika.

drinks_cheers.gif kazkur video maciau, kaip sunims siule geriausio ir pigiausio maisto ragavimui vienu metu, beveik visi pasirinko pigiausia.. Gal ten kokiu skonio stiprikliu prideta? smile.gif
Atsakyti
Tiesiog aš už tokią kainą bulvių nepirkčiau, kiekvieno teisė rinktis  ax.gif

O pagal skonį maisto juolabiau nerinkčiau - ekonominis Pedigree dažnam šuniui skaniau nei Super Premium Orijen ar Acana  smile.gif Kas skanu, nebūtinai sveika.
Proplan skanus, savo šuniui bandžiau, tačiau sudėtyje vos 14proc. mėsos, kokybe jis vos geresnis nei kokie premium pašarai.... Nereik klaidint žmonių sakant, kad jis aukštesnės kategorijos nei Profine, kuriame apie 60proc. mėsos  lotuliukas.gif

Jei tos bulvės tinka mano šuniui, tai jas ir pirksiu (šiuo atveju, jūsų pasirinkimas man ne rodiklis) ax.gif
O skonis man ir mano šuniui yra svarbu: skanų maistą lapoja pats, o neskanų turiu maitint "iš šaukštelio". Nugi nešeriu vien stiprikliais ir kvapikliais, o mėsos procentų kiekis man nereiškia, kad maistas dėl to geresnis ar blogesnis. Ir ne vien kombikormą duodu. Šuo ir normalios mėsos gauna ir daržovių...

Taigi, viskas su tuo Mera Dog ir Acana yra normaliai...
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 11 25, 23:22)
drinks_cheers.gif kazkur video maciau, kaip sunims siule geriausio ir pigiausio maisto ragavimui vienu metu, beveik visi pasirinko pigiausia.. Gal ten kokiu skonio stiprikliu prideta? smile.gif

Prideda. Ir ne tik į pigų mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(IlonaMutis @ 2015 11 26, 09:30)
o mėsos procentų kiekis man nereiškia, kad maistas dėl to geresnis ar blogesnis. Ir ne vien kombikormą duodu. Šuo ir normalios mėsos gauna ir daržovių...

Taigi, viskas su tuo Mera Dog ir Acana yra normaliai...

Dar ir kaip reiškia. O jeigu šuo normalios mėsos gauna, kam jį džiūvėsiais šerti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rodnega: 26 lapkričio 2015 - 10:59
Proplan skanus, savo šuniui bandžiau, tačiau sudėtyje vos 14proc. mėsos, kokybe jis vos geresnis nei kokie premium pašarai.... Nereik klaidint žmonių sakant, kad jis aukštesnės kategorijos nei Profine, kuriame apie 60proc. mėsos  lotuliukas.gif
Maniškis Profine maišą prakando ir pats pasistiprino šėrimo laiko nelaukdamas biggrin.gif

Na na, man rodos jie abu vienodai "geri" wink.gif as tik del skonio nepatikimo suabejojau ir tiek..del klaidinimo tai gal netingit imest abieju sudetis ir mes tiesiog jas objektyviai palyginusios nuspresim kuris geriau.
As proplano pora 18-niu maisu suseriau, viskas buvo puiku, bet man sudetis pernelyg ivairi uzkliuvo, be to jo kaina...pirkau po 2,2 e uz kg is didmenos, kai tuo tarpu mazmenoj 6 eurai...iskilo klausimas uz kiek svedas ji Kikai parduoda biggrin.gif
Erienos miltu proplane apie 20% buvo kiek pamenu, o jei sako profine 60, tai cia slapiam pavidale, ka isdziuvinus irgi gausis geriausiu atveju tie patys 20% miltu wink.gif
Atsakyti
nerandu sudeties su procentais nei proplano, nei profine...net smalsu pasidare g.gif
Atsakyti