Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų šėrimas sausu ėdalu

QUOTE(urte484 @ 2015 11 19, 15:27)
Kokį duodat VA? Pas mane vokietis su jatriu skrandžiu,valgė Joserą,planuojanuom pereiti prie Husse sensitivo (didelių veislių,jautriems skrandžiams(eriena,lašiša,ryžiai))Kokie jūsų atsiliepimai apie šį maistą?

Vokietei dabar duodam Lamm and Riss. Anksčiau gaudavo Valp Maxi. Man tinka kaina su nuolaidom biggrin.gif kalei tinka, kailis geras, ausys nesiteršia, nesikaso, graži, liekna ir patenkinta.

Man labiausiai patinka katino sausiakas. Turim tokį vieną, kuriam akmenligė. Tai nuoširdžiai sakau - Husse vienintelis maistas, nuo kurio katinas jaučiasi gerai, ne mieguistas, aktyvus, neplinka pilvas. Matyt, tinka.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 11 19, 15:45)
Vokietei dabar duodam Lamm and Riss.

Na pas mane ant mėginuko taip pat Lamm and Riss smile.gif (granulės didelės) Kaina šiaip nėra maža...bet kadangi girdėjau neblogų atsiliepimų-nutarėm pabandyti g.gif Turiu ir katiną,bet kol kas bandysim VA duoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IlonaMutis @ 2015 11 19, 13:45)
Aš duodu Mera Dog. Neturiu jokių problemų dėl alergijų ar dar kokio bieso.... Ir kaina normali... Mano cvergas kapoja ir dar nori  smile.gif

Kuris čia toks geras? Pagal aprašą ten daug kukurūzų ir mažai mėsos g.gif
Atsakyti
Mano grazuole baigineja N&D LOW GRAIN CHICKEN & POMEGRANATE PUPPY MAXI dideli maisa. Eda su beprotisku apetitu, tustinasi normaliai, kailis grazus. Pilvo nebera issiputusio visai, net labai liekna atrodo, bet kazkaip labai jau greitai ji man auga.. Lauke kai isvedu tai kitu sunu seimininkai nuolat klausia kuo mes ja seriam, sako, kad kasdien vis didesne doh.gif biggrin.gif Tik kartais pagadina ora.. ne kasdien, ir ne nuolat, paprastai vakarais, bet jau kai des, tai....... blink.gif Turbut tesiu su siuo maistu g.gif Sudeciu nelabai suprantu iki galo, bet lyg ir neblogas sitas atrodo.
Man dar idomu iki kada suo turi esti puppy maista ir nuo kada jis jau adult'as? (labradoras konkreciau) g.gif

p.s. cia raso vienas "keep in mind that Farmina is a much higher calorie food and overfeeding will cause gas and loose stool, cut back by 1/4-1/3 cup and see if that helps".
Gal pamazinti porcija.. As jai duodu pagal ta norma kad suaugusi ji bus 30kg (dar yra 25kg, ten maziau maisto, bet tas maziau tai kokiu 30g)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 21 lapkričio 2015 - 21:27
Sveiki.

Gal galėtumėte parekomenduoti, kuo šerti šuniuką? Situacija tokia, kad pas jį super jautrus virškinamasis traktas. Šėrėm natures protection, bet jam netiko - pūtė pilvą, viduriavo. Bandėm tada visokius happy dog, nutrivet, bet jam nuo jų irgi blogai, ypač nuo nutriveto - vos dieną pašėrus viduriavo taip, kad net į lauką išeiti nespėdavo. Geriausiai sekėsi su bosch sensitive, bet jo sunku gauti + ne mažiems šuniukams skirtas buvo, o mūsiškiui gi tik 4,5 mėn.

Buvom pas veterinarą, darė visus tyrimus - kraujo, išmatų. Tai sakė, viskas tvarkoje, bus tiesiog jautrus virškinamasis traktas, reiktų šerti gydomaisiais - gastrointestinal - maistais. Deja, nėra finansinių galimybių už 2 kg maisto, kurį per savaitę suės, paklot 18 eur. Kol kas šeriam naminiu maistu - vištiena, ryžiais, morkom, nat. jogurtu - tai jam gerai viskas, bet puikiai suprantu, kad ilgą laiką taip maitinant pritrūks jam maistinių medžiagų, taip pat reikia dresūrai sauso maisto.

Gal kas su panašia situacija esat susidūrę? Gal kokį maistą rekomenduotumėte? Šiuo metu nėra, kad labai turtingai gyventumėm, negalim sau leist ACANA ir kt. labai kokybiško maisto, kad ir kaip norėtųsi šuniuką geriausiu maitinti.
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2015 11 19, 17:51)
Kuris čia toks geras? Pagal aprašą ten daug kukurūzų ir mažai mėsos g.gif

Aš duodu bulvės ir kalakutiena. Mėsos gal ir mažai (cvergas juk mažas ir neplėšrus), bet grudų nėra, ir man tai tinka ir patinka.
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2015 11 22, 14:35)
Sveiki.

Gal galėtumėte parekomenduoti, kuo šerti šuniuką? Situacija tokia, kad pas jį super jautrus virškinamasis traktas. Šėrėm natures protection, bet jam netiko - pūtė pilvą, viduriavo. Bandėm tada visokius happy dog, nutrivet, bet jam nuo jų irgi blogai, ypač nuo nutriveto - vos dieną pašėrus viduriavo taip, kad net į lauką išeiti nespėdavo. Geriausiai sekėsi su bosch sensitive, bet jo sunku gauti + ne mažiems šuniukams skirtas buvo, o mūsiškiui gi tik 4,5 mėn.

Buvom pas veterinarą, darė visus tyrimus - kraujo, išmatų. Tai sakė, viskas tvarkoje, bus tiesiog jautrus virškinamasis traktas, reiktų šerti gydomaisiais - gastrointestinal - maistais. Deja, nėra finansinių galimybių už 2 kg maisto, kurį per savaitę suės, paklot 18 eur. Kol kas šeriam naminiu maistu - vištiena, ryžiais, morkom, nat. jogurtu - tai jam gerai viskas, bet puikiai suprantu, kad ilgą laiką taip maitinant pritrūks jam maistinių medžiagų, taip pat reikia dresūrai sauso maisto.

Gal kas su panašia situacija esat susidūrę? Gal kokį maistą rekomenduotumėte? Šiuo metu nėra, kad labai turtingai gyventumėm, negalim sau leist ACANA ir kt. labai kokybiško maisto, kad ir kaip norėtųsi šuniuką geriausiu maitinti.

Kodėl negalit sau leist acanos? Galima 13 kg maišą nusipirkti už 50 eurų. Nemanau, kad labai brangu.
Atsakyti
Sveiki, Ar LT esate girdeje apei Dog Show sausa edala sunims? Gal zinot, kur jos isigyti?
Atsakyti
QUOTE(IlonaMutis @ 2015 11 23, 09:01)
Aš duodu bulvės ir kalakutiena. Mėsos gal ir mažai (cvergas juk mažas ir  neplėšrus), bet grudų nėra, ir man tai tinka ir patinka.

Duokit nuorodą
Cvergas yra toks pats plėšrūnas, kaip ir bet kuris kitas šuo
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2015 11 22, 13:35)
Sveiki.

Bosh maisto šunims yra Urmo bazėje traukinuke. Jei tiko tai ir pirkite. Jis tikrai geras ir nėra brangus. Acana maistas baltyminis nuo jo tip pat gali viduriuoti. Mažiems visko pasitaiko, paaugs bus lengviau. Svarbu atsirinkti maistelį. Aš ir šėriau Grasslandu Acanos, tai akys ašarojo šuniukui. Maitinu Brit care su ėriena ir viskas ok mirksiukas.gif Mūsiškiui netinka maistas kur daug baltymų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 23 lapkričio 2015 - 19:31
Labas vakaras,

kokios nuomonės apie Profine sausą ėdalą?

https://www.pet24.lt...hicken-potatoes

60proc. mėsos ir daržovių (ne bulvių ir kukurūzų);

Kaina gavosi 15kg - 31,23eu Gamintojas - Čekija, ta pati gamykla gamina Brit Care ir Carni Love biggrin.gif Susigundžiau pabandyt smile.gif

O šiaip maniškis irgi pradeda kasytis, jei per daug baltymų pašare, + negalima raudonos mėsos, tai renkamės arba žuvinį arba paukštinį ėdalą. Ir dar lyginu kalorijų skaičių, bei riebalų procentą, kad per liesas maistas nebūtų smile.gif ir dar + chondroitinas, gliukozaminas sąnariams, kad būtų.

QUOTE(kastuvas @ 2015 11 22, 14:35)
Sveiki.

Gal galėtumėte parekomenduoti, kuo šerti šuniuką?

Na visų pirma jūsų paminėtame Bosch 20proc ėrienos, 37,5proc ryžių + miežių + ryžių glitimo. Bandyčiau ieškot kur daugiau mėsos, kad sudėty pirmas/pirmi keli ingredientai būtų mėsa. Kokios veislės jūsų šuo?

Aš jūsų vietoje mėginčiau Brit Care, akciją užtaikius galima 12kg už 30eu nusipirkt.
https://www.pet24.lt...puppy-lamb-rice
ar Profine - irgi akciją pagavus apie 15kg už 34eu.
https://www.pet24.lt...hicken-potatoes

gal dar koks Josera nieko, Husse kai kurios rūšys (60proc mėsos).

Visokie Royal Canin, Hill's, Eukanuba ir Happy dog'ai realiai tik išreklamuoti, o sudėtis tikrai nieko labai gero. Labai geri, bet ir brangūs būtų Orijen, Acana, Carni Love, Taste of the wild.

QUOTE(Notti @ 2015 11 23, 13:48)
Sveiki, Ar LT esate girdeje apei Dog Show sausa edala sunims? Gal zinot, kur jos isigyti?

Radau tik tokį - https://www.pet24.lt...g-show-champion
o visokie kitokie pagooglinus tik ekonominės klasės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2015 11 23, 16:55)
Duokit nuorodą
Cvergas yra toks pats plėšrūnas, kaip ir  bet kuris kitas šuo

http://www.meradog.l...hahn__kartoffel
arba
http://www.meradog.l...kartoffel_adult

O savo vilkui duodu Acana....
Atsakyti