Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų šėrimas sausu ėdalu

barf analogas ir tiek
Atsakyti
QUOTE(JarasieneO @ 2014 09 05, 09:59)
Kokia jusu nuomone apie DUCK natūralu šaldyta ėdala šunims? g.gif

Man jis atrodo visai nieko.Bent jau mano akimis,patogus var.Bet nebandziau dar
Atsakyti
Labas 4u.gif
Norėčiau pasikonsultuoti ir paklausti patarimo blush2.gif Šuniui pabandžiau duoti šį http://www.pet24.lt/...vintas-saltyje/ - tikrai ėda, bet jaučiu, kad tais 2-3 gabalėliais nepasisotina... (rekomendacinė norma ant pakuotės pagal svorį)unsure.gif unsure.gif Nesumąstau ką daryt - ar ieškot standartinio sauso maisto ir nemaišyt, ar kartais palepint šiuo vienu kitu gabalėliu ? Ar bandyt Orijen'o sausu maistu šert ? Ta prasme geriausia turbūt to paties gamintojo maistu šert ? Nes dabar kol bandinėju džiovintą šaltyje Orijeną, gauna ir Acanos šiek tiek unsure.gif
Dėkoju už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lumi @ 2014 09 08, 08:24)
Labas  4u.gif 
Norėčiau pasikonsultuoti ir paklausti patarimo  blush2.gif  Šuniui pabandžiau duoti šį http://www.pet24.lt/...vintas-saltyje/ - tikrai ėda, bet jaučiu, kad tais 2-3 gabalėliais nepasisotina...  (rekomendacinė norma ant pakuotės pagal svorį)unsure.gif  unsure.gif

Ziurekit i suns svori, jei nelieseja, reiskia, amzinas proglotas, kaip ir mano suo. Jei duociau esti tiek, kiek jis nori, butu sardele.
Atsakyti
QUOTE(lumi @ 2014 09 08, 08:24)
Šuniui pabandžiau duoti šį http://www.pet24.lt/...vintas-saltyje/ -
tikrai ėda, bet jaučiu, kad tais 2-3 gabalėliais nepasisotina...
Sveiki. Kokio dydžio pakuotė ėmėt? Gal nužiūrėjote kiek maždaug gabalėlių toje pakuotėje būna? ax.gif
Būtų įdomu pasiskaičiuoti, kiek kainuotų dienos norma maniškei, jei tokiu šerčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(domante4 @ 2014 08 28, 07:48)
Sakykit,mergaites,o kokia Jusu nuomone butu apie JOSERA maista..?  ax.gif gal kas juo  maitinate..?
konkreciau Josera su antiena,eriena... kur maziau baltymu
aciu 4u.gif

atsiprasau,tai JOSERA niekas nemaitino/a ...? ax.gif unsure.gif
Atsakyti
Laba diena, jei kas turi noro ir yra aktualu galit apsilankyti seminare apie sausą maistą.
seminaras
Atsakyti
QUOTE(domante4 @ 2014 09 08, 10:18)
atsiprasau,tai JOSERA niekas nemaitino/a ...?  ax.gif  unsure.gif

Maitinau , netiko. Išmatų buvo daug ir orą gadino
GAL kas gali parekomenduoti kokį geresnį žuvinį ėdalą? Netiko Acana mano globotinei
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2014 09 08, 10:30)
Sveiki. Kokio dydžio pakuotė ėmėt? Gal nužiūrėjote kiek maždaug gabalėlių toje pakuotėje būna?  ax.gif
Būtų įdomu pasiskaičiuoti, kiek kainuotų dienos norma maniškei, jei tokiu šerčiau smile.gif

ėmiau pabandymui - 170 g. pakuotę, tų gabalėlių neskaičiavau, bet iš pirmo žvilgsnio tikrai nepasirodė, kad mažai smile.gif Bet man kas nepatinka - tie gabalėliai labai skirtingo dydžio ir taip sunku susigaudyt unsure.gif rolleyes.gif tai taip kol pereinamasis laikotarpis nuo Acanos, duodu "iš akies" blush2.gif Bet šunis tikrai noriai ėda. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(domante4 @ 2014 09 08, 10:18)
atsiprasau,tai JOSERA niekas nemaitino/a ...?  ax.gif  unsure.gif

Mes maitinam ax.gif perkam Josera Sensiplus, is veterinaru buvom pirke ir kitokios rusies kg-8 lt buvo, tai nuo to daug ora gadindavo doh.gif tikslaus pavadinimo nezinau, bet forma buvo lygtai kvdraciukai netikusio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2014 09 08, 11:40)
GAL kas gali parekomenduoti kokį geresnį žuvinį ėdalą? Netiko Acana mano globotinei

Fish4Dogs
Atsakyti
Alergiška prancūze,o čia Orijen gaminys su baltymų bomba verysad.gif
Atsakyti