QUOTE(Oragė @ 2015 10 08, 08:27)
Shalimar, o man dar tokia mintis kilo, šuniukas nukirminintas? Nes realiai ji lyg ir nestora apart to pilvo. Ir šiaip tikrai meskit tas normas lauk. Man veisėja vis sakydavo, kad nešeria pagal normas, o duoda pagal šunį. Tai vis pykdavau ir nesuprasdavau, į kur, į akis šuniui žiūrėt ir šert? Bet po to supratau, duodu nustatytą savo indelį ir matau, krenta svoris, biškį padidinu normą. Jei matau, kad užpakalis ima panašės į maniškį, mažinu maisto, didinu fizinio krūvio.
Taip, nukirmintas. Tas ir yra, kad nestora, tik pilva turi. Vetas ismaige is visu pusiu, sake, kad nepasakysi, kad pilvo visai nera, bet sako nukris jis, nera ko jaudintis.. Man sudetinga butu su tuo "pagal suni", nes maniske nuolat estu Kai reikejo suduoti tabletka nuo kirminu, idejau ja i slapiankes gabaliuka maza, tai galvojau su visom rankom suris, pirma karta paragavo kazko "tikresnio" Dabar kai atsveriau, matau, kad maisto kiek maziau gaunasi, nei kad duodavau indeliais. Aisku sunku dar del to, kad i lauka nevedu, nes dar ne visus skiepus turi, namie sunkiai palakstysi, slysta ant plyteliniu grindu