QUOTE(cile @ 2015 10 06, 21:35)
Tarkim fitness trainer eriena su ryziais..tiesa, nezinau jusu caniveros kainos.
O kaip populiarusis Brit care - tinka pagal jusu skaiciukus, bent jau large breed uzmeciau aki. Ir kaina jo viena padoresniu...savo mergom va baigineju paskutines kruopas - per du men sudorojo dvylikini maisa...
O siaip - ka nusirziurejot preliminariai?
O kaip populiarusis Brit care - tinka pagal jusu skaiciukus, bent jau large breed uzmeciau aki. Ir kaina jo viena padoresniu...savo mergom va baigineju paskutines kruopas - per du men sudorojo dvylikini maisa...
O siaip - ka nusirziurejot preliminariai?
Va apie fitness'ą galvojau. Bet dar kol kas kaip atsarginis atsarginis variantas. Ten kur perku minėjo, kad jos šunims nuo fitneso vidurius paleido. Aišku tai ne rodiklis. Bet nu va aš durna šituo klaausimu. Esam apturėję tokią patirtį, kai ėdė maistą, lyg ir viskas gerai, bet tuštinosi minkščiau. Aš aišku kaip visiškai tame žalia nekrepiau dėmesio, gi kas čia tokio? Neviduriuoja, pilvas neišpampęs, lyg ir ok. Kol vieną dieną radau po darbo šunį su nosim užpakalyje tikrąja to žodžio prasme. Matau kad negerai. Tai šunį už čiuprynos pas vetą, ogi pasirodo analinės liaukos susiuždegimino. Pasirodo jei išmatos per minkštos, tuštinantis neišspaudžia analinių liaukų, ten visoks brudas kaupiasi ir darosi uždegimai (nu aš čia maisto temoj apie kakus, bet nu toks gyvenimas, jei valgom tai ir kakojam ).
Šiuo metu bandau Flatazor.Šitą.. Pradėjus duot aišku viduriai paminkštėjo, bet dabar žiūriu gal ir visai pusę bėdos. Nėra taip gerai, kaip su canivera, bet ir ne tragedija. Tiesa labai bezdėt bachuras pradėjo. Dar stalčiuj turiu 3 kg Brit care pabandymui. Įdomioji dalis, kad ant pakuotės Lamb&Rice, o sudėtį rašo aviena Įdomu, tai kuri mėsa ten iš tikrųjų?
Sekantis į sąrašą dabar įkrito Husse, kur mikė-pūkuotukas rekomendavo. Nu gal kuris iš šitų bus kaip tik TAS
O kas dėl kainos, tai Canivera 14 kg maišas 54 Eur. Maniškiui jo užtenka kažkur 2, maximum 3 savaitėms