Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų šėrimas sausu ėdalu

QUOTE(Aprile @ 2015 10 02, 13:45)
Siule mum Natyka, taciau pasigydysim alergija. Tikiuosi veterinaro neprireiks, nes tikrai zinau, kad cia nuo maisto. Net nesitikejau, kad ir jautiena, bizoniena gali sukelti alergija. Su eriena ar su vistiena duodate? Is kur uzsisakote ir po kiek kg cia man i ateiti biggrin.gif

Cha, ta jautiena realiai salia vistienos pagal potenciala kelt alergija stovi...Nezinau kaip su bizoniena.
O va biciules kalyte tiek viskam (ir darzovem ivairiom - dare ta testa branguji) alergiska, kad tik maista su kiauliena gali esti.
Atsakyti
Gal kas esate bande BARKING HEADS maista? Tik neseniai isgirdau apie toki, pas mus jis giriamas, maciau ir Lietuvoj yra.. Kas supranta sausiaku sudetis, gal pakomentuotu? Jei nebloga, manau apsistociau pries sito.. g.gif

http://www.barkinghe...ge-breed-puppy/

Composition* Freshly Prepared Deboned Chicken 20%, Dried Chicken 18%, Brown Rice, Dried Potato, Pea Starch, Oats, Freshly Prepared Deboned Salmon 6%, Freshly Prepared Deboned Trout 5%, Pea Protein, Chicken Fat 3%, Dried Egg, Chicken Stock 2.5%, Salmon Oil 1.5%, Lucerne, Seaweed, Hip & Joint Care Pack+ (Glucosamine 450mg/kg, MSM 450mg/kg, Chondroitin 320mg/kg), Carrot, MOS, FOS. Prebiotic FOS & MOS

Analytical Constituents Crude Protein 26%, Fat Content 17%, Inorganic Matter 7.25%, Crude Fibre 3%, Moisture 8%, Calcium 1.3%, Phosphorous 1.1%, Omega-6 (2.2%), Omega-3 (1.1%), DHA 0.3%

Nutritional Additives (Per kg) Vitamin A 25,000 IU, Vitamin D3 2,222 IU, Vitamin E 695 IU

Trace Elements as Compounds Ferrous sulphate monohydrate 956mg, zinc sulphate monohydrate 772mg, manganous sulphate monohydrate 152mg, cupric sulphate pentahydrate 56mg, calcium iodate anhydrous 6.80mg, sodium selenite 0.77mg

arba lietuviskai

http://www.bioplanet...ot-12-kg-2.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 03 spalio 2015 - 20:57
QUOTE(Shalimar @ 2015 10 03, 18:56)
Gal kas esate bande BARKING HEADS maista? Tik neseniai isgirdau apie toki, pas mus jis giriamas, maciau ir Lietuvoj yra.. Kas supranta sausiaku sudetis, gal pakomentuotu? Jei nebloga, manau apsistociau pries sito.. g.gif

Pakankamai geras maistas, bet ziureciau pagal kaina. Jei yra platesnis pasirinkimas ir yra geresnio maisto uz ta pacia kaina, as rinkciausi kazka kito. Bet siaip bent anglijoje kainos ir kokybes santykis mazdaug atitinkamas...
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2015 10 03, 21:59)
Pakankamai geras maistas, bet ziureciau pagal kaina. Jei yra platesnis pasirinkimas ir yra geresnio maisto uz ta pacia kaina, as rinkciausi kazka kito. Bet siaip bent anglijoje kainos ir kokybes santykis mazdaug atitinkamas...

As Graikijoj esu, milijonai rusiu to maisto, jau tiek dienu negaliu issirinkti doh.gif Siandien nuejom i parduotuve su vyru pirkti, isejom tusciom, nes jam kantrybe neatlaike biggrin.gif Sake eiti pirmadieni vienai ir ka nors atnesti, nes tuoj baigsis sausiakas kurio dar turim kazkiek namie. Bet siandieninej parduotuvej tebuvo Hills, Nutram, Natural choice, neskaiciaus apie juos nieko, negalejau taip imti aklai doh.gif Nuo paskutiniu kartu, kai pirkau sausa maista praejo kazkur 5 metai, dabar kai paziurejau, vidutiniskai didelis maisas +20 euru (bet kokio maisto), siaubas schmoll.gif

Barking heads siek tiek pigesnis uz Acana, brangesnis uz Arden grange. Isvis nezinau kaip cia issirinkti, randu koki, pradedu skaityti, atrodo neblogai, nueini i dogfoodanalysis, o ten tik pora zvaigzdziu ikalta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 10 03, 21:56)
Gal kas esate bande BARKING HEADS maista? Tik neseniai isgirdau apie toki, pas mus jis giriamas, maciau ir Lietuvoj yra..

Man tai jis tiek sudetim, tiek kaina ir net kai kurios pakuotes (tarkim bent jau eriena) panasios i Arden grange, kuri man rodos esat bandziusi...O pupine versija ar ne pas abu baronkyciu formos, kas yra labai praktiska ir sunims patinka.
As juo ir prekiauju ir savo kalem kelis maisus suseriau...Priekaistu neturiu, tikrai neblogas. Bet taipogi pritariu k_azu, kad jei yra galimybe uz ta pacia kaina rast kazka geriau, arba panasia sudeti uz pigiau, tai kogi ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 10 03, 21:56)
Gal kas esate bande BARKING HEADS maista? Tik neseniai isgirdau apie toki, pas mus jis giriamas, maciau

http://www.bioplanet...ot-12-kg-2.html

Bandžiau. Nupirkau 3 kg pakuotę pabandymui su lašiša ir bulvėm. Super. Ėdė gerai, tuštinosi mažai ir gera konsistencija. Nusipirkau didelį maišą, o ten... doh.gif doh.gif Vien atidarius maišą kilo įtarimas. Granulės mažulytės, visai kitokios nei mažoj pakuotėj buvo. Net spalva kitokia. Aišku, mano proglotas ėdė noriai, nu bet sulig pirma porcija vidurius paleido. doh.gif Tai dabar šitą maistą apeinu ratu, nes nu žiauriai pikta buvo išmest apie 70 Eur į šiukšlinę. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Oragė @ 2015 10 04, 09:35)
Bandžiau. Nupirkau 3 kg pakuotę pabandymui su lašiša ir bulvėm. Super. Ėdė gerai, tuštinosi mažai ir gera konsistencija. Nusipirkau didelį maišą, o ten...  doh.gif  doh.gif Vien atidarius maišą kilo įtarimas. Granulės mažulytės, visai kitokios nei mažoj pakuotėj buvo. Net spalva kitokia. Aišku, mano proglotas ėdė noriai, nu bet sulig pirma porcija vidurius paleido.  doh.gif Tai dabar šitą maistą apeinu ratu, nes nu žiauriai pikta buvo išmest apie 70 Eur į šiukšlinę. doh.gif

Gal buvo pasibaiges galiojimas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Oragė @ 2015 10 04, 09:35)
Bandžiau. Nupirkau 3 kg pakuotę pabandymui su lašiša ir bulvėm. Super. Ėdė gerai, tuštinosi mažai ir gera konsistencija. Nusipirkau didelį maišą, o ten...  doh.gif  doh.gif Vien atidarius maišą kilo įtarimas. Granulės mažulytės, visai kitokios nei mažoj pakuotėj buvo. Net spalva kitokia. Aišku, mano proglotas ėdė noriai, nu bet sulig pirma porcija vidurius paleido.  doh.gif Tai dabar šitą maistą apeinu ratu, nes nu žiauriai pikta buvo išmest apie 70 Eur į šiukšlinę. doh.gif

O jus nieko nemaisot? Nes kiek zinau 3kg pakuotes ner, yra 2 ir 12...O blogus pasarus reik grust pardavejui atgal, tuo paciu verta ilgeliau pasilaikyt ceki.
Del galiojimo, buvau gavus to lasisinio Fusspot po galiojimo truputi, uz itin maza kaina, ir viskas super..mano viena kale labai jautri ant triedimo, pasaras geras buvo.
Atsakyti
O kazin kaip sitas..

http://www.farmina.c...megranate-puppy

kaina tai panasi
Atsakyti
Shalimar, galiojimas nebuvo pasibaigęs. O be to jei ir būtų, granulės nuo to tikrai nesumažėja ir abejoju, kad šviesėja.

QUOTE(cile @ 2015 10 04, 10:59)
O jus nieko nemaisot? Nes kiek zinau 3kg pakuotes ner, yra 2 ir 12...O blogus pasarus reik grust pardavejui atgal, tuo paciu verta ilgeliau pasilaikyt ceki.
Del galiojimo, buvau gavus to lasisinio Fusspot po galiojimo truputi, uz itin maza kaina, ir viskas super..mano viena kale labai jautri ant triedimo, pasaras geras buvo.

Kg gal ir maišau. Gali būti, kad ir 2 kg buvo. Esmė, kad to paties maisto didelės ir mažos pakuočių kokybė kaip diena ir naktis.

O dėl grūdimo atgal dabar jau žinau. Anksčiau nebuvau susidūrus su tokiu fintu, net negalėjau įsivaizduot, kad taip gali būti. doh.gif Dabar jau imu čekius. Bet... vis tiek nelabai įsivaizduoju. Atidarau pakuotę, granulės kitokios, pabandau - netinka. Ir ką? Nu vežu, o man sakys, kad viskas čia ok, tokios ir turi būti. O kad mano šuniui netinka, nors iš mažos pakuotės tiko puikiai aš gi neįrodysiu niekaip g.gif

Beje, toks pat fintas po to ir su Canivera buvo. Metus ėdė šitą maistą, kol vieną katą atidarau eilinį didelį maišą, o ten š... biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 10 04, 12:31)
O kazin kaip sitas..

http://www.farmina.c...megranate-puppy

kaina tai panasi

Dar man sake, kad adult formule yra geresne nei puppy, nes pastarajam labai daug proteinu. Nieko tokio turbut, jei skirta suaugusiems.. g.gif

http://www.farmina.c...megranate-adult
Atsakyti
QUOTE(Oragė @ 2015 10 04, 12:51)
galiojimas nebuvo pasibaigęs. O be to jei ir būtų, granulės nuo to tikrai nesumažėja ir abejoju, kad šviesėja.
Kg gal ir maišau. Gali būti, kad ir 2 kg buvo. Esmė, kad to paties maisto didelės ir mažos pakuočių kokybė kaip diena ir naktis.

Na, jei kokybe gera ir sandeliuota tinkamose salygose, tai net tas po galiojimo produktas realiai turetu buti geras, tik zinoma nevalia pardavinet...O del granuliu ir siaip kokybes tai idomu...As vis kaupiuosi nupirkt savo mergom to lasisinio 12 kg maisa, nes iki tol seriau tik viena sune dvikiliais pakiukais.

QUOTE(Shalimar @ 2015 10 04, 13:55)
Dar man sake, kad adult formule yra geresne nei puppy, nes pastarajam labai daug proteinu. Nieko tokio turbut, jei skirta suaugusiems.. g.gif

Adult ne geresne, gal turejo omeny tinkamesne jusu suniui...Gi pupiam ir buna daugiau baltumu, kad turetu daugiau statybines medziagos..Dar svarbu kalcio ir fosforos santykis, kuris skirtingas auganciam ir adultui.
Atsakyti