QUOTE(Shalimar @ 2015 09 26, 17:06)
Aisku visi sunys skiringi, ir tas maisto parinkimas labai individualus dalykas.. Turim nauja labradoriuka, gal yra koks maistas, kuris butent jiems labiausiai tika? Issirinkti skaitant turbut be sansu.. Taste of wild duoda 6* reitinga, bet va forumuose radau labai ispeikta, kad jie tureje skandalu del maisto kokybes, kad nevyksta jokie patikrinimai ir pan.. Orijen mano buvusiam suniui netiko, be to cia pas mus jis ziauriai brangus.. Acana Large breed puppy? O gal Arden grange, mano buvusiam suniui tiko ir patiko.. Artemis? Brit Care Junior Large Breed Lamb & Rice?
Reiktu pabandyt...Acana daug kas giria, Brit care neblogas kainos ir kokybes santykis, va ir pati dabar ant savo ciuckiu isbandziau...tai buvo mazumele "meile per prievarta", nes parduotuvej uzsistovejo, pati buvau uzsakius, tai nepatogu pries valdzia...kol "neuzsilenke', nusipirkau savo kalem, per 2 men sudorojo 12 kg. Rezultatu esu patenkinta - sunu vaizdas ir ismatu kiekis kaip priklauso...Esu tarpais serus Arden grange su eriena, labai tiko ir patiko.
QUOTE(Aprile @ 2015 09 29, 18:12)
Sveika gaila, kad aptilus tema. As irgi paieskose jau net sukas galva. Nera taip lengva davei ir super valgo pvz kai pereidinejom nuo pupyy ismeginome megineliu keleta is tryju noriai ne atbulais dantimis ar isvis neuostydama issirinko Fitness Traineri. O dabar net atsoka nuo jo nupirkus antra pakuote ir kur ja deti
Renkuosi dabar tarp keletos begrudziu maistu ir kas svarbiausia jie neturi jokiu meginiu. Nu nepyragai nupirkt o jai ji net pauostyt nenores
Renkuosi dabar tarp keletos begrudziu maistu ir kas svarbiausia jie neturi jokiu meginiu. Nu nepyragai nupirkt o jai ji net pauostyt nenores
Kas per suo, kiek sveria? Ar maistelis stovi visa laika, ar tik serimo metu? Ar bandet gardint?
QUOTE(Rodnega @ 2015 09 29, 18:50)
Pabūsiu labai žiauri, jūsų akims - nei vienas šuo dar nenumirė prie pilno bliudo. Auklėkit, kad dubuo paduodamas kasdien, tik 10 minučių. Nepaėsi? Badauk. Dienų klausimas, kada dantys nustos būti atbuli
Nea, sitai netinka mazgiams..sunims iki 3 kg tikrai geriau sito nedaryt... Pas mane 7,5 ir 9,5kg, tai esu taip auklejus, rezultatai puikus..bet su mazgiais pavojinga..pas juos greitesne medziagu apykaita ir berods cukraus kiekis krenta..negerai taip. Tenka kazkaip protingai pataikaut...