Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų šėrimas sausu ėdalu

QUOTE(Shalimar @ 2015 09 26, 17:06)
Aisku visi sunys skiringi, ir tas maisto parinkimas labai individualus dalykas.. Turim nauja labradoriuka, gal yra koks maistas, kuris butent jiems labiausiai tika? Issirinkti skaitant turbut be sansu.. Taste of wild duoda 6* reitinga, bet va forumuose radau labai ispeikta, kad jie tureje skandalu del maisto kokybes, kad nevyksta jokie patikrinimai ir pan.. Orijen mano buvusiam suniui netiko, be to cia pas mus jis ziauriai brangus.. Acana Large breed puppy? O gal Arden grange, mano buvusiam suniui tiko ir patiko.. Artemis? Brit Care Junior Large Breed Lamb & Rice? g.gif  g.gif

Reiktu pabandyt...Acana daug kas giria, Brit care neblogas kainos ir kokybes santykis, va ir pati dabar ant savo ciuckiu isbandziau...tai buvo mazumele "meile per prievarta", nes parduotuvej uzsistovejo, pati buvau uzsakius, tai nepatogu pries valdzia...kol "neuzsilenke', nusipirkau savo kalem, per 2 men sudorojo 12 kg. Rezultatu esu patenkinta - sunu vaizdas ir ismatu kiekis kaip priklauso...Esu tarpais serus Arden grange su eriena, labai tiko ir patiko.

QUOTE(Aprile @ 2015 09 29, 18:12)
Sveika gaila, kad aptilus tema. As irgi paieskose jau net sukas galva. Nera  taip lengva davei ir super valgo pvz kai pereidinejom nuo pupyy ismeginome megineliu keleta is tryju noriai ne atbulais dantimis ar isvis neuostydama issirinko Fitness Traineri. O dabar net atsoka nuo jo nupirkus antra pakuote ir kur ja deti  doh.gif 
Renkuosi dabar tarp keletos begrudziu maistu ir kas svarbiausia jie neturi jokiu meginiu. Nu nepyragai nupirkt  o jai ji net pauostyt nenores unsure.gif

Kas per suo, kiek sveria? Ar maistelis stovi visa laika, ar tik serimo metu? Ar bandet gardint?

QUOTE(Rodnega @ 2015 09 29, 18:50)
Pabūsiu labai žiauri, jūsų akims - nei vienas šuo dar nenumirė prie pilno bliudo. Auklėkit, kad dubuo paduodamas kasdien, tik 10 minučių. Nepaėsi? Badauk. Dienų klausimas, kada dantys nustos būti atbuli mirksiukas.gif

Nea, sitai netinka mazgiams..sunims iki 3 kg tikrai geriau sito nedaryt... Pas mane 7,5 ir 9,5kg, tai esu taip auklejus, rezultatai puikus..bet su mazgiais pavojinga..pas juos greitesne medziagu apykaita ir berods cukraus kiekis krenta..negerai taip. Tenka kazkaip protingai pataikaut... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 29 rugsėjo 2015 - 20:49
As savo kaukaza du metus seriau RAW. Jai labai patiko smile.gif bet nebeiskenciau, man buvo per sunku, po truputi perejau prie sauso. Nuo Orijen sh.. kruvos buvo milziniskos daug pradejo kasytis ir ede ji visai be apetito, Arden Grange labai patiko, nepajauciau jokio skirtumo nuo Acana, tai Ardenu seriau gan ilgai. Rotveileris nuo gimimo Acana gavo, dabar ji su tevais gyvena, tai duoda .. pamirsau pavadinima, Kalvariju turguj prekiauja, super premium, tinka. Tik ji bedu su virssvoriu visa gyvenima turi, tai vargas, del to ir prisibijau, nes labradorai irgi prie megeju pavalgyti, maniskis dar juk mazas, o kai pradeda esti tai sekundes reikalas pabaigti porcija doh.gif Kolkas Royal Canin duodu, siaip nieko blogo nuo jo aisku, viskas gerai, bet gal geresniu yra sakau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 29 rugsėjo 2015 - 20:56
QUOTE(Shalimar @ 2015 09 26, 17:06)
Aisku visi sunys skiringi, ir tas maisto parinkimas labai individualus dalykas.. Turim nauja labradoriuka, gal yra koks maistas, kuris butent jiems labiausiai tika? Issirinkti skaitant turbut be sansu.. Taste of wild duoda 6* reitinga, bet va forumuose radau labai ispeikta, kad jie tureje skandalu del maisto kokybes, kad nevyksta jokie patikrinimai ir pan.. Orijen mano buvusiam suniui netiko, be to cia pas mus jis ziauriai brangus.. Acana Large breed puppy? O gal Arden grange, mano buvusiam suniui tiko ir patiko.. Artemis? Brit Care Junior Large Breed Lamb & Rice? g.gif  g.gif

Kiek zinau dideliu veisliu sunims (augantiems) reik ziureti kad nebutu didelis baltymu kiekis. Reiktu ir i tai atkreipti demesi.
Atsakyti
QUOTE(Violee @ 2015 09 30, 05:18)
Kiek zinau dideliu veisliu sunims (augantiems) reik ziureti kad nebutu didelis baltymu kiekis. Reiktu ir i tai atkreipti demesi.

Ne tik i baltimus, o fosforo ir kalcio santyki. Baltymai ne visiems tinka, bet ir nera 100% kenksmingi.
Atsakyti
Nezinau ar visiska teisybe raso (nei Orijen nei Acana nera..)

http://www.labradort...d-large-breeds/

bet paieskojau pas mus , Welness core nera, Blue buffalo lyg baigineja ivezineti, nebebus, Taste of wild vienam puslapy tik uzmaciau. Eukanuba..? g.gif Tiek ja tiek Hills rasciau aisku, bet kazkaip nebuciau pagalvojus
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 09 29, 21:38)
Kas per suo, kiek sveria? Ar maistelis stovi visa laika, ar tik serimo metu? Ar bandet gardint?
Nea, sitai netinka mazgiams..sunims iki 3 kg tikrai geriau sito nedaryt... Pas mane 7,5 ir 9,5kg, tai  esu taip auklejus, rezultatai puikus..bet su mazgiais pavojinga..pas juos greitesne medziagu apykaita ir berods cukraus kiekis krenta..negerai taip. Tenka kazkaip protingai pataikaut...  unsure.gif

Aciu Jorksyre paskelbe mum bado streika. Zinokit gal rizikuoju, bet nesicackinu as su ja po dvi paras buvo isbadavus nepastebejau, kad svoris kistu 3kg svere. Kaip ir raset ryte paduodu needa nuimu vakare tik paduodu. Nu ir ka as griezta, o MB paluzta ir gadina suny skanina maista verysad.gif Bet dabar pats pamate, kad vedzioja ji uz nosies kaip reikalas. Sakau buk tu geras tik neziurek i jos hipnotizuojanti zvilgsni. blush2.gif Pradejus maze kasytis ausytes kiek suprantu alergija maistui duodam fitness traineri su antiena. Pasitariau su viena moterimi prekiauja sausu maistu sako po mazumele gal isbandykite Hillsa hipoalergini. Jis irgi su antiena ir ryziais ar nebus tas pats kas Traineris pasimeciau g.gif
Dabar naudojamas
Ir Siulomas
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2015 09 30, 22:29)
Aciu Jorksyre paskelbe mum bado streika. Zinokit gal rizikuoju, bet nesicackinu as su ja po dvi paras  buvo isbadavus nepastebejau, kad svoris kistu 3kg svere. Kaip ir raset ryte paduodu needa nuimu vakare tik paduodu. Nu ir ka as griezta, o MB paluzta ir gadina suny skanina maista verysad.gif  Bet dabar pats pamate, kad vedzioja ji uz nosies kaip reikalas. Sakau buk tu geras tik neziurek i jos hipnotizuojanti zvilgsni.  blush2.gif Pradejus maze kasytis ausytes kiek suprantu alergija maistui duodam fitness traineri su antiena.  Pasitariau su viena moterimi prekiauja sausu maistu sako po mazumele gal isbandykite  Hillsa hipoalergini. Jis irgi su antiena ir ryziais ar nebus tas pats kas Traineris pasimeciau g.gif
Dabar naudojamas
Ir Siulomas

As savp maltesems duodu Hills su antiena ir ryziais, hypoalergini, kasosis maziau negu nuo tu superpremium baltyminiu,kruvos labai mazos, bet tarkim asaros neisisprende,kaip bega taip bega,gal net labiau.
Atsakyti
Po ilgiausiu rinkimusi manau liko du..
Arden Grange Puppy-Junior Large Breed
Acana Puppy Large Breed

http://www.companion...?...77&f2id=526

Arden maziau baltymu, gal jis labiau tinkamas? g.gif Ar galima iskart imti dideli maisa, ar geriau pradeti nuo mazo, nes gali netikti?
Atsakyti
mano šuo ėda kombinuotą maistą - ryte sauja sauso, per pietus ir vakare košes + mėsa. Buvom išvykę, tad panelė svečiuose dvi savaites valgė vien sausą - Lukullus

Labai jau jis gerai vertinamas, normali ir kaina. Iš mano pusės tik patys geriausi atsiliepimai. Taip pat normos jo mažesnės, tad ir taip dar sutaupoma.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2015 10 01, 10:54)
As savp maltesems duodu Hills su antiena ir ryziais, hypoalergini, kasosis maziau negu nuo tu superpremium baltyminiu,kruvos labai mazos, bet tarkim asaros neisisprende,kaip bega taip bega,gal net labiau.

Sveiki aciu as irgi siuo metu pereidineju prie sio, nes noriu sutvarkyt alergija, kuria per savo naivuma daleidau. Kadangi mano ir MB suo bendras vyras is tos per dideles meiles o as is negalejimo pastoveti uz mus abi privirem tiek koses, kad nukentejo sunyte zinoma blush2.gif
Vyras uzsigeide vakarais ivest slapia edesi. Davedem iki tiek, kad skaninom visos dienos norma slapiu islepo doh.gif tik tiek gerai, kad po nepilno menesio atsimerke vyro akys. Kiek jam sakiau ka skaiciau kuom domejausi, kad prisizais unsure.gif
Dabar musu princese yra isragavusi begales skoniu blush2.gif ir vel pasodinti ant dietinio maisto yra man misija neimanoma, bet niekur nedingsiu biggrin.gif
Saziningai perskaiciau tryju metu senumo visas tris temas apie sausa edala. Sukas galvoj sudetys ir pavadinimai biggrin.gif
Dilgelyt kiek jau Jus ilgai ant to Hillso? Zinau, kad ir nemazai pavargt teko ar jau galutinai prie jo liekat? Va iskilo tokiu klausimu keleta ir nesutarimu. Kol skaiciau vieni giria si maista mazai baltyminis po kiek laiko kitu nuomones, kad jis blogis. Yra geresniu? Alergiskam sunyciui.
ZInoma yra tik va man neaisku jis dietinis TAI VISAM IR TEKTU LIKT PRIE JO ar jaigu mes issprendziam savo neaisku nuo ko kilusia alergija, nes isbande begale bizonienos, jautienos, erienos, strutienos, fazanienos per trumpa laika blush2.gif (cia kalbu slapiu pavidalu) galesiu su protu vyras dabar jau perduoda vadeles i mano rankas. Ir ieskosiu to stebuklingo biggrin.gif Nes matau daug kas vis paieskose ir paieskose, kaip koks uzburtas ratas doh.gif Ir toks sopulys galvos unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2015 10 02, 11:49)
mano šuo ėda kombinuotą maistą - ryte sauja sauso, per pietus ir vakare košes + mėsa. Buvom išvykę, tad panelė svečiuose dvi savaites valgė vien sausą - Lukullus

Labai jau jis gerai vertinamas, normali ir kaina. Iš mano pusės tik patys geriausi atsiliepimai. Taip pat normos jo mažesnės, tad ir taip dar sutaupoma.

Tai va mano vyras irgi tikejosi, kad panele es sausa o vakare pagardinsime palepinsime slapiu. Taip buvo kol gudruole nusprende kam jai tas sausekas biggrin.gif ir atsisedo vien tik ant slapio doh.gif O isbrist is sito reikaliuko, kad ir visai neilgo oho kiek teks pavargt, nes su charakteriu mergica ziuriu ir dar kokiu blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
Pas mane ir išrankus, na lepūnas. blush2.gif Tai įvairius sausus maistus išbandėm, pavalgo dvi dienas ir vsio jau nebepatinka. Dabar išbandėm Natyka gold pusiau sausą, valgo antra savaitė ir kol kas nėra problemų, valgo noriai, nereikia nei brinkyti, nei užpilinėti. Tikiuosi, kad ir toliau bus. Manau labai daug duoda, kad jis nėra kietas maistas.
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2015 10 02, 12:58)
Pas mane ir išrankus, na lepūnas.  blush2.gif Tai įvairius sausus maistus išbandėm, pavalgo dvi dienas ir vsio jau nebepatinka. Dabar išbandėm Natyka gold pusiau sausą, valgo antra savaitė ir kol kas nėra problemų, valgo noriai, nereikia nei brinkyti, nei užpilinėti. Tikiuosi, kad ir toliau bus. Manau labai daug duoda, kad jis nėra kietas maistas.

Siule mum Natyka, taciau pasigydysim alergija. Tikiuosi veterinaro neprireiks, nes tikrai zinau, kad cia nuo maisto. Net nesitikejau, kad ir jautiena, bizoniena gali sukelti alergija. Su eriena ar su vistiena duodate? Is kur uzsisakote ir po kiek kg cia man i ateiti biggrin.gif
Atsakyti