Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų šėrimas sausu ėdalu

QUOTE(Balanda @ 2015 08 13, 14:55)
Neužmačiau atsiliepimų apie šį pašarą https://www.pet24.lt...ras-su-vistiena
Kuris laikas šeriam Acana wild prairie dog, reikia jau kažkuo keisti.

O siaip Acana tinka? Jei dabartinis maistas puikiai tinka tai as keisciau paprasciausiai i kita Acanos rusi. Siaip palyginus sita maista su Acana, na... as nekeisciau. Nebent gal jis pigiau gaunasi? Sudetyje mesos paskaiciavus gaunasi maziau nei dabartiniam Acanos maiste. Sitas maistas geresnis pasirinkimas butu tiems, kuriems Acana turi per daug baltymu, bet jei su tuo problemu nera as nenoreciau i ji keisti.
Atsakyti
Šeriam Acana jau apie 2 metus, tinka manyčiau. Na, jei užtenka pakeisti tik į kitą rūšį, gamintojo ir iš esmės visko nereikia keisti, tai tada gal Grasslands dog reikės pirkti g.gif Šiaip tas Oliver's šiek tiek net brangesnis už dabartinį gaunasi.
Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2014 09 24, 21:23)
Va, tas su bizoniene man labai gundanciai atrodo. Tikriausiai pradesiu nuo to ir butinai pasidalinsiu rezultatais.
Gero vakaro! O, gal labanaktis geriau tiktu?  biggrin.gif

mano škots BAISIAI bezdėjo nuo jo, nors iš namų bėk, ale valgė tai labai godžiai. Bet visgi teko atsisakyti nes nu.. negali ir nesveika taip ištisai pūst
Atsakyti
gal zinote kur Kaune galima isigyti Canidae maisto sunims?
Atsakyti
QUOTE(Violee @ 2015 09 03, 16:43)
gal zinote kur Kaune galima isigyti Canidae maisto sunims?

Per skelbiu.lt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 07 19, 12:21)
gal Arden Grange? šėriau gal metus su virš savo šunį, su aviena. tiko ir patiko. tik pabaigoj ėmė nebepatikti man, kai paskutinio maišo granulių spalva ir kvapas buvo akivaizdžiai kitokia, šuo kažkaip mažiau apetitnai pradėjo ėst. todėl perėjom prie Brit Care.

Ta pati situacija su Arden Grange buvo ir man. Ilgą laiką šunką šėriau su ėriena,lapnojo kuo puikiausiai,kol pasitaikė ir mums toks "blogas " maišas. Iki galo neįveikėm,nes pastebėjau kad krenta svoris,nu ir šiaip gaila, kai matau kad nori ėst,o kramto atžiagariais dantim kas antrą dieną. Pagalvojau kad jau nusibodo tas pats maistas ir perėjau prie Arden Grange kiaulienos. Mano mopsiuko net akys nušvito, šveitė pasikriuksėdamas ir kitokius garsus beleisdamas iš malonumo. Keturis maišiukus po 6kg. suvarėm be vargo, o va penktą kai atsidariau,tai nuo kvapo vos nesusivėmiau.Ir taip man tie sausi nekvepia, nu bet šitas grynai tokiu š..u trenkia. O ir granulės mažesnės ir labai tamsios. Kai įpilu į bliūdelį prie šito nepuola iš karto,o kurį laiko atsisėdęs buria,burnoja, vaikščioja aplinkui. O ir kakoja didelėm krūvom ir gana skystokai,ko anksčiau nebuvo. Ir dabar esu dideliam pasimetime,kažkaip rizikuot vėl užsakyt tą patį prisibijau,visgi ne centus kainuoja, o kokį kitą maistą pasirinkt nė neįsivaizduoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lawazza @ 2015 09 10, 21:33)
Ta pati situacija su Arden Grange buvo ir man. Ilgą laiką šunką šėriau su ėriena,lapnojo kuo puikiausiai,kol pasitaikė ir mums toks "blogas " maišas. Iki galo neįveikėm,nes pastebėjau kad krenta svoris,nu ir šiaip gaila, kai matau kad nori ėst,o kramto atžiagariais dantim kas antrą dieną. Pagalvojau kad jau nusibodo tas pats maistas ir perėjau prie Arden Grange kiaulienos. Mano mopsiuko net akys nušvito, šveitė pasikriuksėdamas ir kitokius garsus beleisdamas iš malonumo. Keturis maišiukus po 6kg. suvarėm be vargo, o va penktą kai atsidariau,tai nuo kvapo vos nesusivėmiau.Ir taip man tie sausi nekvepia, nu bet šitas grynai tokiu š..u trenkia. O ir granulės mažesnės ir labai tamsios. Kai įpilu į bliūdelį prie šito nepuola iš karto,o kurį laiko atsisėdęs buria,burnoja, vaikščioja aplinkui. O ir kakoja didelėm krūvom ir gana skystokai,ko anksčiau nebuvo. Ir dabar esu dideliam pasimetime,kažkaip rizikuot vėl užsakyt tą patį prisibijau,visgi ne centus kainuoja, o kokį kitą maistą pasirinkt nė neįsivaizduoju g.gif

gal Agil? g.gif
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2015 09 04, 14:49)
Per skelbiu.lt  biggrin.gif

Dekoju uz informacija, uzsisakiau ir jau sekancia diena kurjeris pristate. Trecia diena mano suniukas valgo, kolkas viskas puikiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Violee @ 2015 09 11, 11:19)
Dekoju uz informacija, uzsisakiau ir jau sekancia diena kurjeris pristate. Trecia diena mano suniukas valgo, kolkas viskas puikiai  thumbup.gif

O, kaip smagu girdėti thumbup.gif . Reiškia, tikrai operatyviai dirba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 11 rugsėjo 2015 - 19:35
QUOTE(Rodnega @ 2015 09 11, 05:37)

Ačiū už patarimą.Pasidomėjau. Visai būtų nieko,bet su vištiena nenoriu. Čia turbūt mano kvailas įsitikinimas, nes anskčiau turėtą šuniuką su vištiena šėriau, tai oi kaip negerai mums buvo, bėrė tokiais pūlingais spuogais ir oda pleiskanojo. Tai šitas dar nė syk neragavo su vištiena,bet kažkaip ir nenoriu pabandyt.
Akis lyg krypsta į Nutra Nuggets Lamb & Rice, bet iki galo neapsisprendžiau. g.gif
Atsakyti
Anksčiau turėto šuniuko alergijos neturi nieko bendro su dabartiniu šuniuku ir įtakos jam nedaro. Reikia bandyti ir stebėti.Ne visiems vištiena blogis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2015 09 15, 08:40)
Anksčiau turėto šuniuko alergijos neturi nieko bendro su dabartiniu šuniuku ir įtakos jam nedaro. Reikia  bandyti ir stebėti.Ne visiems vištiena blogis  mirksiukas.gif

Sveiku protu visa šitai suvokiu ir suprantu, nu bet kažkas sulaiko, apeinu tą vištieną. Gal, jei nebūtų pasirinkimo ir pabandyčiau.
Pasinagrinėjus tą NN irgi nekyla rankos pirkt. Jau tada geriau Brit Care. Vnž. supykau ant savo neapsisprendimo ir užsisakiau Arden Grange , tik šį kart su lašiša. Pažiūrėsim kaip seksis....
Atsakyti