Labas,
laikas keisti NP maista i kazka geriau, dresuotojas siulo Pro Pac dideliems sunims, ar yra kokiu nuomoniu? Aciu
QUOTE(Suprem @ 2015 06 28, 17:30)
Labas,
laikas keisti NP maista i kazka geriau, dresuotojas siulo Pro Pac dideliems sunims, ar yra kokiu nuomoniu? Aciu
Čia šiokia tokia Pro Pac ėdalo analizė:
http://www.dogfoodad...o-pac-dog-food/
Raudonu šriftu išskirti du nepageidaujami ingredientai: kukurūzai (konkrečiam ėdale net antroje vietoje, reiškia jų kiekis nemažas) ir džiovinti runkeliai. Visa kita lyg ir neblogai, nors mane glumina labai didelis angliavandenių kiekis. Dar pastebėjimas - į visus ėdalus jie deda mieles. Nuorodoje rasite ir atsiliepimų
QUOTE(kackac @ 2015 06 29, 07:36)
Čia šiokia tokia Pro Pac ėdalo analizė:
Raudonu šriftu išskirti du nepageidaujami ingredientai: kukurūzai (konkrečiam ėdale net antroje vietoje, reiškia jų kiekis nemažas) ir džiovinti runkeliai. Visa kita lyg ir neblogai, nors mane glumina labai didelis angliavandenių kiekis. Dar pastebėjimas - į visus ėdalus jie deda mieles. Nuorodoje rasite ir atsiliepimų
Aciu Ieskau toliau
QUOTE(Suprem @ 2015 06 12, 13:33)
Mano nuo Nature's protection irgi nuolat alkanas, sveria mažiau nei jo broliai. Padidinom normą, bus matyti, nežmoniškais kiekiais to maisto turbūt irgi negalima, jei ten paskaičiuota pagal normas, tai bus negerai?
Mano suniukas ir nuo sio maisto pastoviai alkanas buvo ir dar labia gadindavo ora,tai pakeitem I royal canin ir nors nebeperdzia nu gal ir maziau alkanas,nes visgi mopsas
QUOTE(Donma @ 2015 07 08, 17:41)
Mano suniukas ir nuo sio maisto pastoviai alkanas buvo ir dar labia gadindavo ora,tai pakeitem I royal canin ir nors nebeperdzia nu gal ir maziau alkanas,nes visgi mopsas
Labai prastas ėdalas, skambiu pavadinimu SUPER PREMIUM
sveiki, niekur nerandu atsiliepimu apie arden garden maistuka. Gal kas maitina?
QUOTE(obelele @ 2015 07 19, 11:40)
gal Arden Grange? šėriau gal metus su virš savo šunį, su aviena. tiko ir patiko. tik pabaigoj ėmė nebepatikti man, kai paskutinio maišo granulių spalva ir kvapas buvo akivaizdžiai kitokia, šuo kažkaip mažiau apetitnai pradėjo ėst. todėl perėjom prie Brit Care.
QUOTE(obelele @ 2015 07 19, 11:40)
Maniskes gal pora metu ede Arden grange su eriena..viskas tiko ir patiko..paskui perejau prie Fitness trainer del mazesnes kainos..tiesa ir mesytes jame kone trecdaliu maziau Ziema/pavasari vel buvo pargrize prier Ardeno - suseriau trejeta maisioku po 12 kg.
QUOTE(Monmorensi @ 2015 07 19, 13:21)
gal Arden Grange? šėriau gal metus su virš savo šunį, su aviena. tiko ir patiko. tik pabaigoj ėmė nebepatikti man, kai paskutinio maišo granulių spalva ir kvapas buvo akivaizdžiai kitokia, šuo kažkaip mažiau apetitnai pradėjo ėst. todėl perėjom prie Brit Care.
Gal partija kokia negera pakliuvo..visgi net geri gamintojai kartais pachalturina
QUOTE(cile @ 2015 07 19, 15:00)
Gal partija kokia negera pakliuvo..visgi net geri gamintojai kartais pachalturina
gali būti, bet nebegrįžom prie jo. kažkaip nesinorėjo...
Neužmačiau atsiliepimų apie šį pašarą https://www.pet24.lt...ras-su-vistiena
Kuris laikas šeriam Acana wild prairie dog, reikia jau kažkuo keisti.
QUOTE(Balanda @ 2015 08 13, 17:55)
Neužmačiau atsiliepimų apie šį pašarą https://www.pet24.lt...ras-su-vistiena
Balanda Это ты или нет Ссылка не открывается
QUOTE(Sever @ 2015 08 13, 21:55)
Balanda Это ты или нет Ссылка не открывается
Nesupratau reakcijos
turėtų atsidaryt, o jei ne:
Oliver's adult dog chicken grain free large - begrūdis pašaras su vištiena
Džiovinta vištiena, kalakutiena ir antiena (min.19%, susidedantis iš 83% vištienos, kalakutienos 12%, 5% antiena), Bulvės, bulvių dribsniai, šviežia vištiena ir kalakutiena (min. 8%, susidedantis iš 60% vištienos, 40% kalakutienos), žirniai, žirnių baltymai, naminių paukščių taukai, džiovintų runkelių minkštimas, linų sėmenys, baltymų hidrolizatas, sausos mielės, bulvių baltymai, žuvų taukai, natrio chloridas, porai, morkos, pomidorai, bruknės, cikorija, mėlynės, gliukozaminas, chondroitinas, medetkų žiedai, petražolės, Juka. Oliver's TRIPLE FIBERPLAN, Oliver's DIGESTION BOOST (FOS, MOS, Juka), Oliver's Aura Boost, Oliver's omega-3 Boost, Oliver's Flex-C.
27% Baltymai, Aliejai ir riebalai 15%, Žalia ląsteliena 3.5%, Pelenai 6.4%, Drėgnis 9%, Kalcis 1.3%, Fosforas 0.9%, Omega-3 0.91%, Omega-6 2.23%.