Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų šėrimas sausu ėdalu

QUOTE(zemaiteki @ 2015 06 05, 12:18)
Na nedidelis skirtumas ar 45 ar 47 eur. Dar reiktų patikrinti, kokia dienos norma. Gal to brangesnio mažiau reiks.

Turiu KIKA nuolaidų kortelę,tai išeis už 42 eurus...O ACANA kikoj lg nemačiau .Aš jau rodžiau tą ACANA tėvams,nesutiko schmoll.gif .

Papildyta:
QUOTE(laira4 @ 2015 06 05, 12:13)
Premium klasė...

Bet rašėt kad HAPPY DOG firma yra super Premium doh.gif unsure.gif ?
Tiks ir Premium, žmonėms į maistą deda visokias bjaurybes,konservantus,dažiklius,o apie šunis išviso nesuka galvos mirksiukas.gif .
Atsakyti
Nesuprantu kam klausiate forume, jei vistiek nepriimate kitų nuomonės. Premium nieko gero... Ir iš Kikos tikrai maistas nėra geriausias ar pigiausias. Siūlyčiau pasiskambinti Keturkojui ir pasiklausinėti super premium maisto kainų. Jie pristato į namus visos Lietuvoj. Gal net bus geriau, o maistas bus daug kartų kokybiškesnis už jūsų pasirinktą...
Atsakyti
QUOTE(Aira2 @ 2015 06 05, 12:33)
Turiu KIKA nuolaidų kortelę,tai išeis už 42 eurus...O ACANA kikoj lg nemačiau .Aš jau rodžiau tą ACANA tėvams,nesutiko    schmoll.gif  .

Papildyta:

Bet rašėt kad HAPPY DOG firma yra super Premium    doh.gif  unsure.gif  ?
Tiks ir Premium, žmonėms į maistą deda visokias bjaurybes,konservantus,dažiklius,o apie šunis išviso nesuka galvos    mirksiukas.gif  .

Tai tu ir matinkis bjaurastim, bet kokiu velnių tą brūda nori kišti gyvūnui, kurio amžius ir taip super trumpas???
Nesutinka tėvai maitinti sveikai? Lauk savo pilnametystės ir algos, kai galėsi pati maitinti. Šuo yra prabanga viskame. Kame - na visų pirma maistas, po to kailio priežiūra, po to prevencija nuo ligų o dar po to ir ligos. Šuo reikalaus tavo laiko, bendravimo, dresūros, buvimo kartu o tu ruošiesi nukišti jį voljeran ir šerti ekonom ėdalais, nes brangiau tėvai nesutinka.
Atsakyti
QUOTE(Aira2 @ 2015 06 05, 13:04)
Štai kokį ėdaliuką aptikau,pagal aprašą puikus  thumbup.gif    Super premium

Nematau nieko puikaus, neaisku, kiek % mesos, kvieciai, kukuruzai, ryziai...
Atsakyti
QUOTE(Aira2 @ 2015 06 05, 13:33)
Turiu KIKA nuolaidų kortelę,tai išeis už 42 eurus...O ACANA kikoj lg nemačiau .Aš jau rodžiau tą ACANA tėvams,nesutiko    schmoll.gif  .

Papildyta:

Bet rašėt kad HAPPY DOG firma yra super Premium    doh.gif  unsure.gif  ?
Tiks ir Premium, žmonėms į maistą deda visokias bjaurybes,konservantus,dažiklius,o apie šunis išviso nesuka galvos    mirksiukas.gif  .

Happy dog yra super premium klasės, o dalis jų pašaro - NaturCroq linija yra premium klasė.
Dirbu su pašarais, taip kad tikrai žinau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2015 06 05, 13:08)
Tai tu ir matinkis bjaurastim, bet kokiu velnių tą brūda  nori kišti gyvūnui, kurio amžius ir taip super trumpas???
Nesutinka tėvai maitinti sveikai? Lauk savo pilnametystės ir algos, kai galėsi pati maitinti. Šuo yra prabanga viskame. Kame - na visų pirma maistas, po to kailio priežiūra, po to prevencija nuo ligų o dar po to ir ligos. Šuo reikalaus tavo laiko, bendravimo, dresūros, buvimo kartu o tu ruošiesi nukišti jį voljeran ir šerti ekonom ėdalais, nes brangiau tėvai nesutinka.

Nu ir mano nesutiko. Ir mano Grantas pusę gyvenimo šertas ekonominiais ėdalais ir augint aš jo nemokėjau ir pinigų neturėjau ir į dresūrą nevedžiojau ir šeip. Padariau visas įmanomas šuns auginimo klaidas biggrin.gif Tačiau visai neblogas šuo gavos biggrin.gif
O happy dog nešerčiau, nes neapsimoka. Palyginus su kokybe brangiai gaunas
Atsakyti
Ai,nusprendėm vis dėlto tą Brit care pirkt 4u.gif ,žiūrėsim,jei ės,jei patiks tą pirksim ax.gif .
Atsakyti
nu ka nupirkau ACANA su bizoniena ir mano isrankus suniukas tik pauoste ir nei nemano esti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2015 06 06, 20:23)
nu ka nupirkau ACANA su bizoniena ir mano isrankus suniukas tik pauoste ir nei nemano esti  doh.gif

Pabadauti sveika, ypač išrankiems
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2015 06 06, 21:38)
Pabadauti sveika, ypač išrankiems

Ziurint kiek tas isrankus sveria wink.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 06 07, 00:10)
Ziurint kiek tas isrankus sveria wink.gif

tai va kad maziukas sveria apie 2.5 kg unsure.gif daviau konservu, tai skaniai suede , jam ir taip svorio truksta tai gaila badu marinti unsure.gif gaila kad sauso needa, net nezinau ra dar koki bandyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2015 06 07, 00:00)
tai va kad maziukas sveria apie 2.5 kg  unsure.gif daviau konservu, tai skaniai suede , jam ir taip svorio truksta tai gaila badu marinti  unsure.gif gaila kad sauso needa, net nezinau ra dar koki bandyti  g.gif

Tai gal ieskot kazkokiu "slapesniu" maistu, tipo "Platinum" arba kokybisku naminiu maistu sert ar visai RAW g.gif
Atsakyti