Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų šėrimas sausu ėdalu

QUOTE(Forgete @ 2015 06 04, 15:45)
o kokio amžiaus jūs šuniuką turėsit?

2 mėnesių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aira2 @ 2015 06 04, 18:11)
2 mėnesių  4u.gif

oi tai gal neduokit šuniukui nei to Mano Šuo, nei happy dog, paauginkit ant pilnaverčio maisto. Juk augančiam organizmui reikalingas kuo kokybiškesnis maistas, o ne ėdalas, su tom pigybėm tik virškinimo sistemą sugadinsite, o tada veterinarų paslaugos tikrai nepigiai kainuos. Ir kaip sakė - brangesnis edalas dažnai gaunasi pigesnis, nes jis kaloringesnis ir jo mažai reikia. O kas čia geriausia velniai žino, vieniem tinka Acana, kitiem Brit, kitiem Arden grange, eukanuba ir t.t.. Pasiskaitinėkit, pasitarkit su žmonėmis išmanančiais šį reikalą. Vistiek jei šuniukas maitintas Nutra nuggets tai ir toliau kuri laika turesite juo maitinti, kol pereisite ant kito maisto. Bet geriau neskubeti, nekažką tas jūsų mažutis suvalgys , kad finansiškai labai pajustumėte. Mano galva geriau maitinti pilnaverčiu maistu, nei sh ir dar papildomai visokius papildus pirkti ir galvoti - kodel šuo viduriuoja ar pleiskanoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 04 birželio 2015 - 18:48
Man tai nesuprantama. Pinigų šuniui turi , bet kokybiškam pašarui ne. Ieško pačio pigiausio ir net nesugeba perskaityt temos, kurioje vien tik diskutuojama apie sausą pašarą. Jei nėr pinigų pašarui ar bus pinigų vet. Paslaugom kai išlys problemos dėl netinkamos mitybos. Šuniukas ne kiaulytė, mėsos jam reik, o ne grūdų. Aira, prieglaudose daugumos tavo išvardinto ėdalo šunims neduoda. O ar nepagalvojai kodėl veisėjai perka tokį brangų pašarą kai galėtų maitinti maximiniu maistu? Gal ne be reikalo a? Pagailėk šuniuko. 15kg užteks ilgam. Pas mus dvi kalytės, bet tikrai ne kas mėnesį perku sausą ir ne kas du.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeiLLi: 04 birželio 2015 - 21:37
Aišku 4u.gif ,bet man keista :
15 kg - HAPPY DOG - 45 eurai
15 kg - BRIT PREMIUM- 30 eurai
Tai kaina nesvarbi, - pigesnis geresnis, brangesnis prastesnis?
Atsakyti
QUOTE(Aira2 @ 2015 06 04, 22:35)
Aišku    4u.gif  ,bet man keista :

jūs žiūrit tiesiog maistą ar maistą šuniukams? žiūrėkit sudėtis
Atsakyti

Maistas yra trijų klasių:

ekonominis - Jazzy, mano šuo ir tt. Jame mėsos liekanų iki 4%, visa kita grūdai, dažikliai, konservantais ir t.t.

premium - Araton, Brit ir t.t. Mėsos jame daugiau, gal apie 20%, nebus dažiklių ir tt.

Super premium - aukščiausia klasė - Royal Canin, Hill's Nutra nugetts, Acana, Orijen, Brit Care, Happy Dog ir t.t. Mėsos 40-80%, ir ne atliekų, o grynos mėsos taip sakant.

Siūlyčiau šerti bent jau Super premium klase, žiūrėkite, kad sudėtyje būtų kuo daugiau mėsos. Pagal kainą ir kokybę labai neblogas Brit Care. Per akciją nusipirkau Brit Care 12kg maišą už 30eu, nors pilna jo kaina 40eu mirksiukas.gif Ir Acanos radus buvau 13kg už 39eu mirksiukas.gif
O pati turiu vokiečių aviganį, kuris suėda tikrai daug, palyginus su jūsiškio veisle
Tereikia tik pasiieškoti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Naujokai @ 2015 06 04, 10:21)
Ddabar manoji eda Trovet su stirniena ir bulvemis, suvalgysim dar viena maisa ir ziuresiu jei kailis nepasvieses grisim prie Hills d/d su antiena ir ryziais, nuo sito kailis jos baltas auga.

Mhm, įdomūs pasirinkimai smile.gif Trovet maniškiui netiks, nes raudonos mėsos reik vengt, o Hill's sakyčiau mažoka mėsos - bei radau tik duck&potato, su ryžiais nemačiau blush2.gif
Atsakyti
Aira, tu su tokiais bajeriais gausi daugiau streliu nei akvariumiuose doh.gif

O kas cia keisto - Happy dog toks prie superpremiumu, o Brit premium ir yra premium.
Zinai siulyciau kuri laika pasert tuo paciu Nutra nugets, o veliau bent jau Brit care iki kokiu metuku...tiesiog rask, kur pigiausiai Klaipedoj ar internetu siuos pasarus parduoda.
Mano sunes sveria 9+7kg, tai mazdaug kiek pavalges mitelis..maniskem uztenka 12,5 kg padoraus edalo dviem menesiam...tai tikrai ikandama suma...nes jei jau taip zadi taupyt ant sunelio pasaro, tai kas bus su prieserkinem premonem ir jei neduokdie susirgtu suniukas...o dar Klaipedoj, su kosmariskom jusu vet.paslaugu kainom doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 04 birželio 2015 - 22:03
Štai kokį ėdaliuką aptikau,pagal aprašą puikus thumbup.gif Super premium
Atsakyti
Aš iš Kikos maisto nepirkčiau... bet čia tik mano nuomonė... Jau geriau šitas: Acana Čia bent jau sudėty mėsa, o ne miltai....
Atsakyti
QUOTE(Aira2 @ 2015 06 05, 13:04)
Štai kokį ėdaliuką aptikau,pagal aprašą puikus  thumbup.gif    Super premium

Premium klasė...
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2015 06 05, 12:13)
Aš iš Kikos maisto nepirkčiau... bet čia tik mano nuomonė... Jau geriau šitas: Acana Čia bent jau sudėty mėsa, o ne miltai....

47 eurai blink.gif ,man tėvai ni už ką nepirks
Atsakyti
Na nedidelis skirtumas ar 45 ar 47 eur. Dar reiktų patikrinti, kokia dienos norma. Gal to brangesnio mažiau reiks.
Atsakyti