Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų šėrimas sausu ėdalu

Laba.
Iškilo klausimas ir gal galėtų pakomentuoti patyrusios merginos/moterys kuom naudingi bulvių dribsniai?
Atsakyti
QUOTE(Cinela @ 2015 02 18, 17:23)
Laba.
Iškilo klausimas ir gal galėtų pakomentuoti patyrusios merginos/moterys kuom naudingi bulvių dribsniai?

Niekuo, edalo baze, ir tiek.
Atsakyti
Sveikos,

pas mane 4mėn labradoras. Veisėja maitino eukanuba puppy large breed ir mums maišą perdavė. Šuo ėda, tuštinasi daug, perdžia irgi nemažai biggrin.gif Kiek su kuo kalbu visi sako, kad eukanuba paskutinis sh, na ir pati matau , kad sudėtis nėra pati geriausia. Dabar jau maišas įpusėtas ir galvoju į ką pakeisti, kad tikrai maistas būtų geras, kad augančiam organizmui nieko netruktų. Dresūroj sako - Bosch, vet klinikoj - accana. Kaip Jums atrodo?
Atsakyti
QUOTE(mygtukai @ 2015 04 12, 21:58)
Dabar jau maišas įpusėtas ir galvoju į ką pakeisti, kad tikrai maistas būtų geras, kad augančiam organizmui nieko netruktų. Dresūroj sako - Bosch, vet klinikoj - accana. Kaip Jums atrodo?

Sakyciau i Acana, ji tikrai gerai vertinama.
Saviskes kuri laika seriau varzyboe laimetu Bosch eriena su ryziais, tai labai siaip sau ispudziai...
O dresuroj gal kas nors su situo pasaru dirba wink.gif?
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 04 12, 22:26)
Sakyciau i Acana, ji tikrai gerai vertinama.
Saviskes kuri laika seriau varzyboe laimetu Bosch eriena su ryziais, tai labai siaip sau ispudziai...
O dresuroj gal kas nors su situo pasaru dirba wink.gif?

dresuroj RAW propaguoja, man dar žinių stinga šiam reikalui. TIk šiaip kalbant pasake nuomonę už BOSCH.
Atsakyti
Ar kas nors seriate savo augintinius siuo maistu
http://www.barkinghe...ts/small-breed/

Sudetis nebloga
Atsakyti
QUOTE(prinsese @ 2015 04 12, 21:46)
Ar kas nors seriate savo augintinius siuo maistu
http://www.barkinghe...ts/small-breed/

Sudetis nebloga

Geriausia pagal kainą ir kokybę pirkti Acana Grasslands. Aš pati labai daug nagrinėjau sudėtį ir kainas, jei pinigų yra Acana, Barking Heads sudėtis eilinė, o kaina didelė. Savo grifoną maitint pradėjau Brit Care ir gerai, dar pasigardžiavimui Grasslando įmetu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mygtukai @ 2015 04 12, 20:58)
Sveikos,

pas mane 4mėn labradoras. Veisėja maitino eukanuba puppy large breed ir mums maišą perdavė. Šuo ėda, tuštinasi daug, perdžia irgi nemažai biggrin.gif Kiek su kuo kalbu visi sako, kad eukanuba paskutinis sh, na ir pati matau , kad sudėtis nėra pati geriausia. Dabar jau maišas įpusėtas ir galvoju į ką pakeisti, kad tikrai maistas būtų geras, kad augančiam organizmui nieko netruktų. Dresūroj sako - Bosch, vet klinikoj - accana. Kaip Jums atrodo?

Tik Acana thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2015 04 13, 15:00)
Geriausia pagal kainą ir kokybę pirkti Acana Grasslands. Aš pati labai daug nagrinėjau sudėtį ir kainas, jei pinigų yra Acana, Barking Heads sudėtis eilinė, o kaina didelė. Savo grifoną maitint pradėjau Brit Care ir gerai, dar pasigardžiavimui Grasslando įmetu  mirksiukas.gif
Papildyta:

Tik Acana  thumbup.gif

Mums Acana visiskai netiko, per daug baltymu, alergizavo. Siuo metu duodu Specifica su lasisa (apie metus), tinka, viskas lyg ir tvarkoj, bet ko tai maniske ne visada su malonumu eina esti. Prie specifico idedu truputeli Barking Heads su ereina, tai viska susveicia nerinkdama . Todel galvoju apie Barking Heads ateityje. Kilograma perku uz 4, 30 euro, ne taip jau ir brangiai :-)
Atsakyti
QUOTE(prinsese @ 2015 04 13, 23:33)
Mums Acana visiskai netiko, per daug baltymu, alergizavo. Siuo metu duodu Specifica su lasisa (apie metus), tinka, viskas lyg ir tvarkoj,  bet ko tai maniske ne visada su malonumu eina esti. Prie specifico idedu truputeli Barking Heads su ereina, tai viska susveicia nerinkdama . Todel galvoju apie Barking Heads ateityje. Kilograma perku uz 4, 30 euro, ne taip jau ir brangiai :-)

O bandete Acana su obuoliais ir eriena? Joje tik dvidesimt kazkeli % baltymu.
Atsakyti
QUOTE(mygtukai @ 2015 04 12, 20:58)
Dabar jau maišas įpusėtas ir galvoju į ką pakeisti, kad tikrai maistas būtų geras, kad augančiam organizmui nieko netruktų. Dresūroj sako - Bosch, vet klinikoj - accana. Kaip Jums atrodo?

Bosch - labai vidutinis. Panašios kainos kategorijos, bet sudėtimi geresnis yra Brit Care. O šiaip: Acana, Nutrivet, Natyka, Platinum, Orijen, Fish4Dogs, Carnilove, Farrado, ir dar turėtų būti kitų pavadinimų gerų maistų - tik spėk sekti sauso maisto rinką smile.gif Šitie išvardinti neblogi, paskui jau reikia žiūrėti, ar tinka šuniui.
Atsakyti
QUOTE(prinsese @ 2015 04 13, 23:33)
Siuo metu duodu Specifica su lasisa

Butent su lasisa ar siaip su zuvimi/zuvies baltymais? Buvau girdejus, kad yra jo neva su lasisa, bet kiek domejausi, visur rasoma, kad zuvis g.gif
Atsakyti
QUOTE(prinsese @ 2015 04 13, 22:33)
Mums Acana visiskai netiko, per daug baltymu, alergizavo. Siuo metu duodu Specifica su lasisa (apie metus), tinka, viskas lyg ir tvarkoj,  bet ko tai maniske ne visada su malonumu eina esti. Prie specifico idedu truputeli Barking Heads su ereina, tai viska susveicia nerinkdama . Todel galvoju apie Barking Heads ateityje. Kilograma perku uz 4, 30 euro, ne taip jau ir brangiai :-)

Aš pabandžiau Specifiką, tai pastebėjau, kad šuo labai daug vandens lakti pradėjo g.gif Ir niekaip nesuprantu jo sudėties g.gif Tai nebeduodu, šeriu Brit Care su ėriena. Mano ėda viską, ačiū Dievui mirksiukas.gif Jei jūsų alergiškas tada bėda.
Papildyta:
QUOTE(megeja @ 2015 04 13, 23:03)
Bosch - labai vidutinis. Panašios kainos kategorijos, bet sudėtimi geresnis yra Brit Care. O šiaip: Acana, Nutrivet, Natyka, Platinum, Orijen, Fish4Dogs, Carnilove, Farrado, ir dar turėtų būti kitų pavadinimų gerų maistų - tik spėk sekti sauso maisto rinką  smile.gif  Šitie išvardinti neblogi, paskui jau reikia žiūrėti, ar tinka šuniui.

Pritariu drinks_cheers.gif Kolegė taksą šeria Carnilovu, Brit Care patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 14 balandžio 2015 - 15:07