Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų šėrimas sausu ėdalu

QUOTE(escada_ @ 2015 01 15, 21:14)
sakot? g.gif del zirniu tai nepagalvojau visai, o del baltymu tai Orijene ju kiekis ypac didelis, sako kad alergijas visokias issaukti gali...kazin tik kiek tiesos tame ir pirma karta girdziu kad mazoms veislems ju daugiau reikia  g.gif  O koki Orijen renkates?

Cia kiek zmoniu tiek nuomoniu .Orijen turbut tik serciau aktyvu sportiska suni ,kuris daug juda .
o
Atsakyti
QUOTE(KrioOo @ 2015 01 14, 22:25)
Žirniai gali pūsti vidurius, ir sakyčiau kaip mažų veislių šunims baltymų mažoka. Ir kaina už Orijen'ą tikrai didesne. Orijen'o už ~ 60lt 2,5kg maišelis
Mes ant Orijeno 4metus ir puikiai šuo atrodo

Be grudziuose beveik visur yra zirniu
Atsakyti
Sveikutes norejau pasiklausti turiu rusu zaisliuka kuriam db 4 menesiai, maitinu royall canin junior sausu maisteliu bet siuo metu sveriame 2.5kg ryte ir vakare duodu slapio maisto o per tarpus buna ideta sausa maista. Paskutiniu metu pradejo labai kasytis kailiukai, ir kas labiausiai erzina jog jis visad lenda prie valgancio zmogaus, ciumpa net is burnos. Nzn koki maisteli tokiam suniukui pirkti kad nenutuktu ir kad butu sotus? g.gif
Atsakyti
Laba diena , mergaites. Turiu 1,3 men spanieli. Pries 1men. pakeitem maista i toki https://www.pet24.lt...ni-chicken-rice. Suo pradejo kasytis. Jauciu, staigiai reikia keisti maisteli, tik nezinau i koki. Patarkite prasau, nes pati nieko neismanau. Siaip pries tai labai gerai valge Hilsa, bet paskaicius temas, suprantu, kad cia ne pats geriausias pasirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(julija0001 @ 2015 01 21, 15:16)
Laba diena , mergaites. Turiu 1,3 men spanieli. Pries 1men. pakeitem maista i  toki https://www.pet24.lt...ni-chicken-rice. Suo  pradejo kasytis. Jauciu, staigiai reikia keisti maisteli, tik nezinau i koki. Patarkite prasau, nes pati nieko neismanau. Siaip pries tai labai gerai valge Hilsa, bet paskaicius temas, suprantu, kad cia ne pats geriausias pasirinkimas.

O pries tai koki Hills valge? Irgi su vistiena? jei anksciau su vistiena buvo ir nesikase taip tai imkit koki arba be grudi arba kur vien tik ryziai butu.
Atsakyti
Sveikos, kaip jums sito pasariuko sudetis http://www.kika.lt/s...all-breeds.html ? Man tai jis toks siaip sau kaip pasaras, bet ypac smalsu kuri vieta balina/neleidzia ruduot tam blondinuku kailiui g.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 01 30, 12:30)
Sveikos, kaip jums sito pasariuko sudetis http://www.kika.lt/s...all-breeds.html ? Man tai jis toks siaip sau kaip pasaras, bet ypac smalsu  kuri vieta balina/neleidzia ruduot tam blondinuku kailiui  g.gif

Nežinau, bet spėčiau, kad ši:

Su žaliosios arbatos ir vynuogių kauliukų ekstraktais, kurie lėtina ląstelių senėjimo procesą.
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 01 30, 12:30)
Sveikos, kaip jums sito pasariuko sudetis http://www.kika.lt/s...all-breeds.html ? Man tai jis toks siaip sau kaip pasaras, bet ypac smalsu  kuri vieta balina/neleidzia ruduot tam blondinuku kailiui  g.gif

is keliu maltuku savininku girdejau,kad stebuklu nepadare sis maistas,kaip rudavo po akim, taip ir ruduoja.
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 01 30, 09:30)

Mano spejimas, kad ale "tinkamas" baltiems sunims, nes baltymu ne daug, o daug tokiu sunu ruduoja kailis visur nuo baltymu kiekio. Is tiesu nemanau, kad kazkuo tie balti sunys yra stebuklingi - tiesiog tas rudavimas ir akiu varvejimas matosi ant ju geriau nei ant kitu spalvu todel daug kas galvoja, kad va balti sunys daug jautresni rolleyes.gif
O siaip angliskam aprasyme mini, kad linu semenys ir dar kazkas sito maisto sudetyje labai stebuklingai veikia ir palaiko ta baltuma... Bet tie patys dalykai yra ir kituose maistuose tad nezinau kuo cia jau jis stebuklingas. Manyciau taip pat kaip Royal'io spec veislems maistai ale specialiai gaminami.
Esme tame, kad tas kailio rudavimas gali tureti daug priezasciu ir baltymu kiekis yra tik viena is daugelio priezasciu.
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2015 01 30, 20:22)
Mano spejimas, kad ale "tinkamas" baltiems sunims, nes baltymu ne daug, o daug tokiu sunu ruduoja kailis visur nuo baltymu kiekio. Is tiesu nemanau, kad kazkuo tie balti sunys yra stebuklingi - tiesiog tas rudavimas ir akiu varvejimas matosi ant ju geriau nei ant kitu spalvu todel daug kas galvoja, kad va balti sunys daug jautresni rolleyes.gif 
O siaip angliskam aprasyme mini, kad linu semenys ir dar kazkas sito maisto sudetyje labai stebuklingai veikia ir palaiko ta baltuma... Bet tie patys dalykai yra ir kituose maistuose tad nezinau kuo cia jau jis stebuklingas. Manyciau taip pat kaip Royal'io spec veislems maistai ale specialiai gaminami.
Esme tame, kad tas kailio rudavimas gali tureti daug priezasciu ir baltymu kiekis yra tik viena is daugelio priezasciu.

Na, buvau girdejus apie sita pasara ir maniau, kad savininkai patys veisdami akinamo baltumo bisonus gal kazkoki "stebuklinga" recepta uzpatentavo, bet va paskaicius sudeti, tai nieko tokio ypatingo ner, dargi mieziai neaisku kam ibrukti g.gif
Nu joa, Royalio tai ten kaip reikiant marketingas su tom veislem veikia doh.gif
Siaip tas rudavimas dalinai ar ne del bakteriju veiklos, nes i "geras" (efektyvias) prieziuros priemones nuo rudavimo lygtai ieina antibiotikai g.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 01 30, 18:49)
Na, buvau girdejus apie sita pasara ir maniau, kad savininkai patys veisdami akinamo baltumo bisonus gal kazkoki "stebuklinga" recepta uzpatentavo, bet va paskaicius sudeti, tai nieko tokio ypatingo ner, dargi mieziai neaisku kam ibrukti  g.gif
Nu joa, Royalio tai ten kaip reikiant marketingas su tom veislem veikia  doh.gif
Siaip tas rudavimas dalinai ar ne del bakteriju veiklos, nes i "geras" (efektyvias) prieziuros priemones nuo rudavimo lygtai ieina antibiotikai  g.gif

Taip sudetis tikrai ne kokia todel ir baltymu tiek mazai matyt...
Yra keletas stipriu priemoniu, kur naudojami antibiotikai bet ten ir naudoti ju negalima ilgai, o poveikis tik laikinas. Kai kuriems padeda obuoliu acto pilimas i geriama vandeni visa laika. Pakeicia Ph seiliu. Pas maniski nera tokiu problemu tai nezinau.
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2015 01 30, 20:22)

O as manau,kad biski stebuklingi biggrin.gif
Ar tirkrai taip bega pas visus sunis? Papuliuoja, patraskanoja bet neverkia upeliais. Pas mano malta buna net slapias snukis daznai,nuolat su servetem sausinu ir sausinu kiekviena diena, jos lieka visiskai slapios. Kitiems ,kam bega dar gausiau, net isunta visa nosis,nuo pastovios dregmes, paskui gydosi su cinko tepalais.
Kodel tada,kai padaro asaru lataku valyma ar lataku prapletima bent kuriam laikui nustoja, arba suvartojus antibiotiku kursa.
Atsakyti