Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų šėrimas sausu ėdalu

QUOTE(Kimmie @ 2014 11 27, 23:47)
Kiek esu girdėjus, tai visąlaik mirkyt reikėtų smile.gif.

wacko.gif blink.gif blogai nugirdot,o dar kitiems rasot...
Atsakyti
Aš daviau šuniui tiek brinkintą vandeny maistą, tiek paprastai sausą, kažkaip skirtumo nematau. Bet man asmeniškai patogiau paduot tą sausą ir tik visada to šviežio vandens palikt smile.gif
Atsakyti
Nuo brinkinto dantų apnašos neišsivalys o kai reikės valyti dantys nuo panašų su narkoze, skirtumas tikrai pasijaus
Atsakyti
Sveiki,gal kas zinot kur Vilniuj galima pigiausiai nusipirkti Hill's su eriena ir ryziais suniukams?gal kur sveriamo yra? Didelis dekui uz atsakyma,o tai maistelio beveik nera,o kazkaip reik bent truputi dapirkt,kol sulauksim didelio maiso doh.gif
Atsakyti
Ar kas naudojote pasara BARKINNG HEADS firmos? Mane domina begrudis
Atsakyti
QUOTE(Jurin @ 2015 01 06, 19:21)
Ar kas naudojote pasara BARKINNG HEADS firmos? Mane domina begrudis

Brangus, geriau tada vartoti Acaną.
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2015 01 07, 21:41)
Brangus, geriau tada vartoti Acaną.

Acanos be grudis per daug baltymu mums
Atsakyti
Reikalingas patarimas apie toki varianta Barking Heads idomu kaip vertinat, gal kazkuri jau ir maitinate? Pereitume is TOW zuvinio... atejo laikas i kazka keisti, nes jau keleta metu tuo paciu seriau (suo jorksyras), svarstau tarp Orijeno ir sios naujienos... kainu nelyginu, svarbiau sudetis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo escada_: 14 sausio 2015 - 21:31
QUOTE(escada_ @ 2015 01 14, 22:27)
Reikalingas patarimas apie toki varianta Barking Heads idomu kaip vertinat, gal kazkuri jau ir maitinate? Pereitume is TOW zuvinio... atejo laikas i kazka keisti, nes jau keleta metu tuo paciu seriau (suo jorksyras), svarstau tarp Orijeno ir sios naujienos... kainu nelyginu, svarbiau sudetis

Žirniai gali pūsti vidurius, ir sakyčiau kaip mažų veislių šunims baltymų mažoka. Ir kaina už Orijen'ą tikrai didesne. Orijen'o už ~ 60lt 2,5kg maišelis
Mes ant Orijeno 4metus ir puikiai šuo atrodo
Atsakyti
QUOTE(KrioOo @ 2015 01 14, 23:25)
Žirniai gali pūsti vidurius, ir sakyčiau kaip mažų veislių šunims baltymų mažoka. Ir kaina už Orijen'ą tikrai didesne. Orijen'o už ~ 60lt 2,5kg maišelis

Mazu veisliu sunims reikia iskirtinai daugiau baltymu negu kitoms veislems?
Atsakyti
Sveikos,noriu paklausti,gal kas maitinate suniukus Kennels Favourite maistu.Ar tai geras maistas lyginant su kitais.Mane domina maziems suniukams .Mano mazyliui 5men .aciu.
Atsakyti
QUOTE(KrioOo @ 2015 01 14, 23:25)

sakot? g.gif del zirniu tai nepagalvojau visai, o del baltymu tai Orijene ju kiekis ypac didelis, sako kad alergijas visokias issaukti gali...kazin tik kiek tiesos tame ir pirma karta girdziu kad mazoms veislems ju daugiau reikia g.gif O koki Orijen renkates?
Atsakyti