Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų šėrimas sausu ėdalu

QUOTE(cile @ 2014 11 13, 23:48)
Sudėtis: vištienos miltai, ryžiai, paukštienos taukai, kukurūzai, kukurūzų glitimas, žuvų miltai, cukrinių runkelių griežiniai, žirniai, sėmenys, kiaušinių milteliai, dinamiškai mikronizuotas klinoptilolitas (1 %), jukų ekstraktas, rozmarinų ekstraktas, monokalcio fosfatas, cikorijų ekstraktas, gliukozaminas, chondroitino sulfatas.

Galetu tu kukuruzu ir ju glitimo nebut, na ir mesos procentas nenurodytas...nors vistienos miltai pirmu numeriu  g.gif

Šiandien paklausiau parduotuvėje, pasakė, kad 70% mėsos. Kad čia Super Premium klasės maistas. g.gif
Šiaip ji jį labai ėda, kako mažai ir normalios konsistencijos. Skaičiau, kad jei maistas ne koks tai dažnai ir dideliais kiekiais kakoja. Nu pirmas šuniukas, nežinau nieko. Norisi savo grožiui gero maistuko. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2014 11 14, 00:03)
Šiandien paklausiau parduotuvėje, pasakė, kad 70% mėsos. Kad čia Super Premium klasės maistas. g.gif
Šiaip ji jį labai ėda, kako mažai ir normalios konsistencijos. Skaičiau, kad jei maistas ne koks tai dažnai ir dideliais kiekiais kakoja. Nu pirmas šuniukas, nežinau nieko. Norisi savo grožiui gero maistuko. ax.gif

O jus kita karta paprasykit, kad parodytu tuos procentus wink.gif Net jei ir butu 70%, tai slapiam vaizde, o isgarinus vandeni ten beliks apie 1/3...NP mesos procentas sukasi iki 20% sausam pavidale.
Na, nera jis toks jau visai prastas, jei sunei tinka, galit kuri laika sert, veliau link suaugusios galesit pakeist i ka nors geresnio - suaugeliu maistu didesnis pasirinkimas.
Atsakyti
Aišku, ačiū.
O kažin kaip Acana? Kiek ten mėsos yra? Gal reiktų tą pabandyti g.gif
Atsakyti
Ten mėsos nemažai, bet ir baltymų daug. Ne visiems tai tinka. Bet šiaip tikrai vienas geresnių sausų maistų.
Atsakyti
Man veterinaras jau kelinta karta ziauriai rekomenduoja Orijen zuvini duoti,sake visiems siulo, visi ateina dekoti uz pasiulyta geri....bet as bijau tiek baltymu ˜40%. Sakau juk alergizuos,baltas suo ruduos ir t.t -netiki manim.
Dabar ji valgo zuvini Taste of Wilde su 25% po pirmos savaites,kaip ir viska atbulais dantim valgo,bet lyg ir viskas gerai.
Atsakyti
Na aš maitinau Orijen žuviniu, o dabar regional red maitinu. Šuo jaučiasi puikiai ir jokių alerginių požymių nėra. Ne visi šunys alergizuoja baltymams. Tiksliau- dauguma nealergizuoja smile.gif
Atsakyti
Sveiki, sveikos!
Gal kas seriate Canidae? Noretusi atsiliepimu. Tiesa, as jau savo antra suni siuo maistu seriu, bet kazkodel nerandu, kad kas nors apie ji kalbetu.........Gal nekoks jis? Nors maniskiams tinka. Aciu
Atsakyti
QUOTE(Shakra @ 2014 11 14, 19:02)
Sveiki, sveikos!
Gal kas seriate Canidae? Noretusi atsiliepimu. Tiesa, as jau savo antra suni siuo maistu seriu, bet kazkodel nerandu, kad kas nors apie ji kalbetu.........Gal nekoks jis? Nors maniskiams tinka. Aciu

Kodel apie Canidae mazai rasoma ,as ir nesuprantu Toki pat klausima buvau kazkada iskelus Mano nuomone pagal sudeti jis yra geras pasaras Gal kam kliuna ,kad yra tu grudu truputuka O labai gerai ,man asmeniskai atrodo CANIDAE® Grain Free PURE jeigu negazdina baltymu kiekis Mes patys jo nebandem ,bet jeigu reiktu keisti tai ko gero ji ir bandyciau O jums kiek suprantu netgi ir tinka
Papildyta:
QUOTE(dilgelyt @ 2014 11 14, 10:27)
Man veterinaras jau kelinta karta ziauriai rekomenduoja Orijen zuvini duoti,sake visiems siulo, visi ateina dekoti uz pasiulyta geri....bet as bijau tiek baltymu ˜40%. Sakau juk alergizuos,baltas suo ruduos ir t.t -netiki manim.
Dabar ji valgo zuvini Taste of Wilde su 25% po pirmos savaites,kaip ir viska  atbulais dantim valgo,bet lyg ir viskas gerai.

Gal piklausomai koks suo As asmeniskai mopsui ir prancuzui buldogui bijociau duoti su tokiu kiekiu baltymu
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2014 11 06, 22:19)
Zinot kaip, visi gali saukti rekti, kad nereikia zaisti su tais matinimais, bet kai suo toks maziukas kaip jusu ir 3 dienas nosi nusuka ir as pati paluzciau. Kiek laiko taip zaisti jums spresti. As bandyciau vis paduoti maisto be jokio gardinimo. Paduodat pusryciu - nevalgo, gerai - atimat ir nieko neduodat iki vakarienes, o tada ta pacia porcija sauso be jokio pagardinimo. Nevalgo? vel atimate ir nieko iki kito ryto. Uz poros menesiu jau galesit pereiti prie 2 matinimu per diena ir suniukas jau baigs augti.
As ta "sriuba" niekada nezaidziu su savo suniu, nes jis nezino kas yra bado streikas. Nosi buvo pasukes tik viena karta ir viskas. Taciau kartais tenka priziureti MB tevu pagyvenusi suni kuris labai isrankus ir sunkiai valgo. As atsisakau jam kazkokius konservus maisyti su sausu, tad prikemsu savo suns konga su konservais uzsaldymui, o kas lieka su vandeniu praskiedziu ir sumaisau su senuko maistu. Galu gale, lengviau ta sauksta konservu sriubos uzpilti ant porcijos, nei kiekvieno maitinimo metu maisyti konservus ar kas savaite keisti sausa maista.

baigiu nupusheti del suniuko maitinimo.
nezinau, needa man jis to sauso maisto nors nusishauk frusty.gif vakare 9 val neistverusi duodu konservo sauksteli ir ta sriuba makala, tada sulapnoja 1 k dienoj. o per diena nieko.
seip sveikas gyvas, zvalus, bet jau nezinau negi as ta sriuba taip ir darysiu. nu sauso nei per kur.
duodu ta zuvini TOW, yberiau dar turejau is anksciau su bizonais. nei ta nei ta. prieina pauosto pasiziuri kad ir vel ta bruda man ydejai ir nueina. gal kad mirkytas vandenyj needa. gal reikia bandyt nebemirkyt. bandziau mazinti, duoti pusiau mirkytus puskiecius kad kramtytu gal ir ede pasiduodu help.gif
bukit geros gal patarkit kokia minti kaip toliau man elgtis. suniukui jau 6 menesiai jorkshius isdykes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2014 11 25, 11:35)
baigiu nupusheti del suniuko maitinimo.
nezinau, needa man jis to sauso maisto nors nusishauk  frusty.gif  vakare 9 val neistverusi duodu konservo sauksteli ir ta sriuba makala, tada sulapnoja 1 k dienoj. o per diena nieko.
seip sveikas gyvas, zvalus, bet jau nezinau negi as ta sriuba taip ir darysiu. nu sauso nei per kur.
duodu ta zuvini TOW, yberiau dar turejau is anksciau su bizonais. nei ta nei ta. prieina pauosto pasiziuri kad ir vel ta bruda man ydejai ir nueina. gal kad mirkytas vandenyj needa. gal reikia bandyt nebemirkyt. bandziau mazinti, duoti pusiau mirkytus puskiecius kad kramtytu gal ir ede pasiduodu  help.gif 
bukit geros gal patarkit kokia minti  kaip toliau man elgtis. suniukui jau 6 menesiai jorkshius isdykes  unsure.gif

Daug kas patars nenusileisti ir palaikyti ant bado As tokio ant bado laikymo nedariau Nes kentes ir uzsikentes Kol prades sonkauliai lysti Ne visi sunys vienodi As tiesiog skaninu ,mesytes virtu gabaliuku ar dziovintos mesytes ar kokiu skaniuku naturalios mesytes Susmulkinu ir ant sauso virsaus Mano suniui tas padeda Jis pajaucia maisto kvapa ko gero
Atsakyti
QUOTE(Jurin @ 2014 11 25, 14:36)
Daug kas patars nenusileisti ir palaikyti ant bado As tokio ant bado laikymo nedariau Nes kentes ir uzsikentes Kol prades sonkauliai lysti

Na, mazus (iki 3-5kg) retai kas patars badu marint, nes tai yra zalinga...
su mazais svoriais nori nenori tenka nuolaidziaut su maisto gardinimu visokiom "sriubom", mesytem ir rugpieniais...bet jei tai veikia, tai nematau dideles bedos.
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 11 25, 14:31)
Na, mazus (iki 3-5kg) retai kas patars badu marint, nes tai yra zalinga...
su mazais svoriais nori nenori tenka nuolaidziaut su maisto gardinimu visokiom "sriubom", mesytem ir rugpieniais...bet jei tai veikia, tai nematau dideles bedos.

As ir nematau bedos,jeigu tai veikia smile.gif Nematau problemos uzmesti mesos gabaliuka
Tik yra atveju kur tuos gabaliukus isrenka ir sauso vistiek needa Maniskis taip nedaro As tiesiog ta mesyte vos ne miltais ant virsaus sauso uzdedu
Atsakyti