QUOTE(k_azu @ 2014 11 06, 22:19)
Zinot kaip, visi gali saukti rekti, kad nereikia zaisti su tais matinimais, bet kai suo toks maziukas kaip jusu ir 3 dienas nosi nusuka ir as pati paluzciau. Kiek laiko taip zaisti jums spresti. As bandyciau vis paduoti maisto be jokio gardinimo. Paduodat pusryciu - nevalgo, gerai - atimat ir nieko neduodat iki vakarienes, o tada ta pacia porcija sauso be jokio pagardinimo. Nevalgo? vel atimate ir nieko iki kito ryto. Uz poros menesiu jau galesit pereiti prie 2 matinimu per diena ir suniukas jau baigs augti.
As ta "sriuba" niekada nezaidziu su savo suniu, nes jis nezino kas yra bado streikas. Nosi buvo pasukes tik viena karta ir viskas. Taciau kartais tenka priziureti MB tevu pagyvenusi suni kuris labai isrankus ir sunkiai valgo. As atsisakau jam kazkokius konservus maisyti su sausu, tad prikemsu savo suns konga su konservais uzsaldymui, o kas lieka su vandeniu praskiedziu ir sumaisau su senuko maistu. Galu gale, lengviau ta sauksta konservu sriubos uzpilti ant porcijos, nei kiekvieno maitinimo metu maisyti konservus ar kas savaite keisti sausa maista.
baigiu nupusheti del suniuko maitinimo.
nezinau, needa man jis to sauso maisto nors nusishauk
vakare 9 val neistverusi duodu konservo sauksteli ir ta sriuba makala, tada sulapnoja 1 k dienoj. o per diena nieko.
seip sveikas gyvas, zvalus, bet jau nezinau negi as ta sriuba taip ir darysiu. nu sauso nei per kur.
duodu ta zuvini TOW, yberiau dar turejau is anksciau su bizonais. nei ta nei ta. prieina pauosto pasiziuri kad ir vel ta bruda man ydejai ir nueina. gal kad mirkytas vandenyj needa. gal reikia bandyt nebemirkyt. bandziau mazinti, duoti pusiau mirkytus puskiecius kad kramtytu gal ir ede pasiduodu
bukit geros gal patarkit kokia minti kaip toliau man elgtis. suniukui jau 6 menesiai jorkshius isdykes