Sveikos prisijungusios converse ir Milledi
SunnyDay - fainuolis kleckas ..Rudaakis? Mano gimė pilkai-mėlynom, o dabar rudėja iš centro aplink vyzdį, nes aš esu rudom akim, bet kartais tokios chaki būna, vyras - žaliom. O kas dėl miego, tai gal kokio dantuko sulauksit
Mes nuo pat susitikimo su mažyle miegam kartu
iš pradžių labai bijojau prispaust, vyro prašydavau pažiūrėt kaip aš miegu, gal vartausi, ar rankom skėsčioju..nusistatydavau žadintuvą, kad po poros valandų ji turėtų keltis, tai būdavo žadintuvas groja, o aš jau ją maitinu, arba ji dar nepabudus, nesiprašo papulio, bet aš jau nebemiegu..o tai lb vargino..pasikliovau kaip sakoma motina gamta..ir vualia..nervinausi, kad dažnai keliasi, prašosi, sakau gal ką ne taip darau, jos išmiegojimo rekordas 4 val
ir tai buvo tik 1 kartelį..žiūrėdavau kas kart naktį nubudus, kada nubudo, kiek išmiegojo, kiek čia kartų kėlėsi, BET atėjo toks laikas, kai nebeskaičiuoju, nebežiūriu į laikrodį, nebesinervinu..išmokau ir su tiek ir tokio miego kiekiu ir kokybe neblogai ir dieną "gyva" būti..nes suprantu, kad kitaip nebus..šiuo metu taip yra..aišku, galiu bandyti būdus pailginti tuos prašimosi tarpus, bet paskaičiusi Vitkausko psl vienos mamos neblogą mintį, kad vietoj to, kad eičiau prieš vaiko valią ir įvedinėčiau "savas" na sau patogias taisykles/tvarką, na tas keitimas vargina, kad ir guldymas į lovytę, jau geriau tą laiką būčiau skyrus žaidinimui vaikelio (aišku ne naktį
arba kažkokiai kitai malonesnei tausojančiai veiklai..pvz kad ir pagulėt ramiai čia naktį..tai man taip viskas susidėliojo į savo vietas ir dabar ramu..o dar labai padėjo nebeimti į galvą kiek mažylė daug čia keliasi naktimis to papulio prašytis-buvo naktų, kad ji įsitaisė nubust 3 val. ryto..raitosi, šnekina užuolaidas,..krapštosi na ir galiausiai padaro kaku..jau ir 6val ryto..
na..aš su ja kartu nemiegu, supratau, kad migdyt ją be šansų..tai nemiegam kartu..arba kai buvo sloga..tą naktį miegojau gal tik 3 val..tai dabar mąstau bile ji tik miega, o aš jai tą papulį paduosiu
na jei situacija nekokia, kaip sako, reikia keisti požiūrį. Man pasidarė lengviau
realiai aš nežinau kaip man pasiskaičiuoti, kiek aš valandų miegu
o šiaip - kam čia ir skaičiuot
Tik kai skaitinėjausi įv.teoriją, pamokėlėj apie natūralų maitinimą, niekur neužfiksavau apie naktinį maitinimą..va kad būna taip dažniausiai..na bet būna kad naktimis išmiega jau nuo pirmųjų mėnesiukų..
Šiandien pirmą kartą apsivertė nuo pilvo ant nugaros ir pati nustebo kas čia buvo
Ai, Catrin, man aktualu tuo metu, kad nenukristų nuo lovos, kai ji būna pavalgius, atirūgenam, apsivirškina truputį, aš ją palieku ant lovos, o pati sunešioju vežimą žemyn.Noriu maždaug kaip palikau taip ir radau
juolab, kad neseniai pavalgius būna. Tai aš jai palieku tuo metu dominantį žaislą. Guldyt ant grindų galėčiau, bet įjungus savęs tausojimo režimą, ir noriu kuo mažiau lankstytis
(turėjau radikulitą - buvo linksma) ..bet reikės, nes juk vaikiukai aktyvesni darosi, o kai roplot pradės - kur tada? į maniežą kokį? lovytę? Kaip kitos mamytės daro/darys? na jei paliekt vaikiuką, kai išeinat vežimo išnešt..man kitaip nėra galimybių ta prasme nepalikt vaiko.Ar nepaliekat?