QUOTE(sunnyday @ 2015 02 03, 17:32)
Musu miegas pries savaite perejo is triju I du. Tai kazkaip atrodo, kad labai laiko sumazejo
. O mes I baseina uzsirase turim dar pagal sena miego grafika, tai dabar gaunasi kaip tik ant paties miego
Dar norejau paklausti kaip jusu vaikuciai sneka? Ar yra jau zodziu, kuriuos naudotu samoningai ir pagal paskirti? Maniskis sako "mama", "tete", "ate", "ne", bet tai is esmes tik garsai ir ju prasmes jis dar nesupranta.
Maniske jau pora menesiu sako "mama" "am am" "niam niam" kazka panasaus i "bbbb" lyg noretu atkartoti mano leidziama garsa "buru buru", kai ji brauko pirsciuku man per lupa.. maniau, jog tai atsitiktiniai garsai ir nesupranta, bet budama 8men stvere man uz maikes, pradejo tempri ir sako "mama" atsisukau, nusisypsojo... uzsisukau, tada ve; " ma ma".. taip 3 kartus pakartojo... po to visada, kai nori valgyti, mane tepia,kelia maike, kisa galva patempus pro virsu..
ir sako :"mama, niam" ir kartoja, kol neduodu. seniau tik tampydavo, griudavo, kreksedavo.. o kai valgo, su kiekvienu kasniu kartoja "a niam" toks vaizdas, kad tas trumpas tai as.. Na, bet nesu tikra del sito, gal siaip jai taip gaunasi.
Dar labai einami zodziai "tete" "Atia" "atiu". Atia visada kai sako, tai ir mojuoja rankyte. Tai kaip ir supranta, kad sakant reikia ir mojuoti.. Zmonems iseinant ar nueinant mojuoja ir sako "atia". Tai nezinau, gal ir supranta...
Dar, kai kazka paprasai jos duoti, istiesi ranka, tai ji dedama daikta i ranka , sako"atiu"
taip lyg atvirksciai..
QUOTE(antakine @ 2015 02 06, 13:19)
Man tai kaip tik padaugėjo laiko,kai pradėjo 2 kartus dienoj migdyt. nereikia papildomai užmigdyt net visą vieną kartą.
o be to pamiršau parašyti,kad dedu į košes vos vos sviestuko, jau beveik tuo metu, kai pradėjau primaitint..
O kada, mamos, jūs maitinat vakarienę ir kada einat miegot?kelintą? koks tarpas būna tarp vakarienės ir ėjimo miegot? nes pastebėjau, kad normaliai kai suvalgo vakaRIENEI miega giliau, ir nubunda yik po vidurnakčio, gal ji alkana būdavo ir reiikalaudavo mp?nepraeėjus nuo užmigimo net pora val.nubusdavo.
ir kokio dydžio reikia pirmųjų batukų? kokius pirkot/pirksit? mūsų pėdutės dydis 12cm ilgis tiklsiau
o kaip jus migdot? gal labai sudetingai dukryte pripratus?
Valgo maniske 2-3 kartus. Pirma karta grudine kose. Manu dar neduodu ir stengiuosi duoti retai, ji nera labai vertinga.. Pait verdu avizinius, grikius. Pastaruosius permalu kavamale. Dar Milupa ir hipp ivairiu grudu uzpilamas su uogom,vaisiais.... Bet irgi stengiuosi retai. Tada darzoviene su mesyte pietums arba vakarienei.. Pradejom nuo versienos ,tada eriena,jauna triusiena ir dabar jau ir jautienos ragavus.. gelezis pakritus, tad duodu nemazai moliugu ir rudonos mesos (na, tik ne kiaulienos). Tada dar valgo labai vaisiu tyreles. Arba pati trinu, arba pirktines duodu. Labai megsta bananus, tiesiog dievina, Na ,nieko keisto, as irgi bananus kilogramais ryju. Tada megsta tokias kaip obuoliai su jogurtu, misko uogos su jogurtu,bananai su sausainiais ir pan..
Gal maziausiai megsta grudines koses, o darzovienes ir vaisiu tyreles kerta, grazu ziuret. As ir pati pradejau valgyti su ja kartu, visai tos darzovienes skanios..
net be druskos.. (o buvau druskos gerbeja, visur viska sudydavau..) kas be ko ir vaisiu tyreles labai skanios.. Ji valgo viska be drusko, nieko neduodu is musu lekstes, kas su druska, prieskoniais. Dar labai citrina megsta. Zinda net nesusiraukdama gryna.
Ai, dar duodu sausainius kudikiu... Bebi, milupa, hipp ekologiskus.. Na, bet tik pora per diena, kai reikia kazka labai labai padaryti. Pvz, kai suruosti i lauka reikia viska .. Ruosti tikrai yra ka, daug daiktu ir visko prireikia.. termosas, buteliukai, pampiai ir pan... arba jei noriu, kad parduotuvej vezime pasedetu, tada irgi sausini ikisu.
Apie svori tai man i minusa buvp nuejes po gimdymo. Ne varganu 40kg nesveriau,gal 37kg. kaulai ir skura...baisu ziuret Dabar jau vel i savo 42kg grizau.
o ar jusu vaikuciai pasedi vieni/ pazaidzia? nes pastaruoju metu maniske nesedi.. Dantukai labai kalasi, tai kiek seniau sededavo viena sau, zaisdavo valanda, dabar daugiausiai 5-10min..