QUOTE(antakine @ 2014 12 02, 14:38)
O maniškė buvo ijungus ignorą daržovienei, iškiša liežuvį iki pat šaknies, ir nebeįkiši košės.
Isgirdau toki buda paskaninti darzovienes - su kruopom
Tai dabar irgi idedu, bet nezinau, ar geriau valgo su jom, bet man paciai atrodo, kad geriau
Del prausimosi, tai as irgi beprausdama dabar pradejau labiau ir ta vietele apiplauti.
Zinai, as vis mastau, kad gal gydytojai turi omeny per giliai nelisti, todel apsidraudzia, kad geriau visai nelisti
Nes ne visos gali teisingai suprasti kiek reikia.
Antakine, is kokio tu miesto?
QUOTE(Amberlasas @ 2014 12 02, 21:00)
Sveikos,
Retokai, bet paskaitineju kartais cia. Uzmaciau Zalios Rutos klausima, ar gali buti, kad vienoj (.) nera pieno ir maitinama tik kita (.). Atsakau: gali. As taip saviske maitinu nuo kokiu 6 savaiciu. Vis dar. Iki 6 menesiu maitinau tik mp, dabar jau valgo ir koses, bet vis tiek i tarpus vis dar maitinu. Taip, kad visko buna ir norint viskas imanoma
Saunuole, kad nepasidavei
Pas mane tai yra abejose. Kartais duodu ir is 'blogosios', visai gerai istraukia. Tik jau pati tingiu siulyti kita, kazkoks liko isisamoninimas, kad is kitos geriau.
___
Buvom pas dermatologe, nors vyras isitikines, kad praeina ir nereikes paskirto stipresnio vaistuko. As gi, vista, pamirsau, kad po tepaliuko, kiek pradziuvus, pabarstau sporu (seimos gyd patare, nes dvieju tepaliuku gi netepsi, tai ta nupirkau). O dermatologe niekaip nesuprato, kas per gelsvos 'isskyros', o ten gi nuo tu pabarstuku
Na niekaip nedasilo man paciai, kol negrizau namo. Na, tikiuos, kad praeis ir nebegris tokia nesamone. Ir vis tiek nesuprantu kas ten, nes ne kaip issutimas, nes issutimas butu tie kriksnim pirmiausia, rauklsytem, o dabar ten kaip tik nera.
Mes tik dabar persedom i sportinuka
Su pirmuoju tai jau nuo 4 menesio vazinejom gulimoj padety
Ne tik vaikai skirtingi, bet ir tevu elgsena
Prirasiau