QUOTE(Vandene @ 2014 11 15, 11:56)
Kažkaip įdomiai paklausei? Ką reiškia atsigavę po bemiegių naktų? Įsivaizduoji, kad balandinukai naktim jau miega?
Mano tai naktim valgo. Beveik ištisai. Aš miegu max 5 val su pertaukom. Nesitikiu "atsigauti" be 1,5 metų.
Isivaizdavau, kad visų kitų miega geriau nei maniškė..
nes jau pačiai maitinant ( ar mišiniu ) yra kur kas paprasčiau nei ištrauktu pieneliu, kai atsimenu pačia pradžia kai vaikas keldavosi kas dvi valandas tai kol vaika pamaitindavau kol piena nusitraukdavau, neretai traukdavau su vaiku ant rankų tai gaudavosi tik po viena krūti paskui kol viska susitvarkydavau, susiplaudavau nu tai miegodavau mažiau nei valanda, nes dabar traukiant abi krūtis valanda sugaištu.. o ka ten krūti paduodi ir miegi toliau ar mišinuka suplaki, nu tai kelios minutės ir psio.. nu tai kiek ten tų mūsų taip maitinančių tik kelios..
tai jau paskutine savaite lyg ir pradedam nakti išmiegot, va ir šiandien atsikėlė tik 6val. valgyt.. nu, bet jaučiu tokiais tempais ir pienui ateis pabaiga
na, bet bent panaši i žmogų...
Papildyta:
QUOTE(Milledi* @ 2014 11 15, 14:54)
Sakė masažistė, kad kai kurie vaikai tiesiog nešliaužia. iškart stojasi ant keturių ir ropoja. matyt maniškis bus iš tų. ir nėra jokios bėdos, kad nešliaužia
Šiandien užsipirkau tepaliuką kartu su šepetuku pirmiems dantukams
vaistininkė patarė. kadangi sūnus nerėkia labai dėl tų dantų (pfu pfu pfu), tai sakė, kad užtektų ir to tokio masažiuko su šepetuku ir ta dantų pasta. ir jau kai turės tuos dantukus, tai bus paprasčiau pripratinti juos valyti, nes žinos kas per daiktas tas šepetukas
ir pati pagalvojau, kad kam kišti kokius vaistus, jei užteks pamasažuoti..
Dėl to atsigavimo..
Gerai Vandene sako - ne balandinukų mamoms atsigauti
turbūt atsigausim tik tuomet, kai vaikai leis bent naktimis išmiegoti
tai matyt iškart keliausit..
šepetuką ir aš nupirkus ir dar pora dantenų masažuoklių iš mam, bet mėgstamiausias yra šis ( taip pat mam ):
http://www.babypaket...-Brush_girl.jpg pamato tai net riešus pradeda sukt..
QUOTE(mirtingoji @ 2014 11 15, 22:07)
Viska, isskyrus banana garinu, o tada blenderiuoju. Mano visi isvardinti vaisiai ekologiski, bananai taip pat
Aisku kaina kitokia, bet vaisius ir darzoves perku su tarptautiniu zalio lapo zenkliuku
kad mums taip...
pas mus ekologiški tik bananai, na ir obuoliai, kriaušės..
o banana bandžiau su obuoliu garint, tai gal neskanus..