QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 11 02, 21:51)
Sveikos,
as turiu tris plaukus, kurie slenka visa gyvenima.. Tai man iprastas reikalas. Tokia genetika.
Ka rengiat, kai tokie orai?
as turiu tris plaukus, kurie slenka visa gyvenima.. Tai man iprastas reikalas. Tokia genetika.
Ka rengiat, kai tokie orai?
Mano plaukai visad buvo ir gan ploni, bet nėštumo metu labai ištankėjo apimtis pasidarė čiut ne dviguba o dabar pasidarė dar plonesni nei iki nėštumo..
bet kaip skirtingai visų lėliukai vystosi, saviškę pasodinčiau tai suglebtų kaip lapukas.. nu, bet kiek skaičiau apie kūdikių raida tokiame amžiuje tai viskas pas mus kaip ir atitinka..
pas mus orai ir gan žvarboki temp. nukrenta ir iki 5 šilumos, bet dažniausiai būna apie 10 tai iš benetono turiu nupirkus striukytę su šiltu pamušalu, po apačia nei megstuko nededu ant bodžio aprengiu, čia kai lauke apie 10 ir daugiau o jei žemiau tai ir megstuka ir pirštines uždedu ir vilnonines kojines, pėdkelnes, sportinės kelnytės. Kojytes dar pleduku apkloju..
o žiemai turiu nupirkus benetono šiltą voką, manau i sportinę dali dar negreit kelsimės..
QUOTE(Raganiute @ 2014 11 05, 09:07)
o maista as visada blenderiuoju, gabaliukais (t.y. trinta sakute) lyg nuo 8-9 men
Mano pipiras ropot pradejo, dabar nakti pabudes tik sast ant pilvo ir pirmyn!
pas mus Avent garintuvas tai viska sugarinu o paskui blenderiuoju..
aš ant lovos uždėjus apsaugą, kad nuo lovos nenusiridentų.. maniškė jau kelintą nakti atsiridena i mano lovos pusę, suprask motin greit teks pas tėva kraustytis..
QUOTE(conve®se @ 2014 11 05, 21:44)
Noteja paklaust, kada duodat maziam pietum darzoviene? Mums iseina apie 16 val. Po pietu miegelio, per velu, ypac kai mesyte prades valgyt, galvoju, gal geriau duot pries pietu miegeli, 12 val, bet jinai visada geria MP pries pietu miegeli, o jei duosiu kose, a tai MP jau nebenores. Kap jus darot?
Man gaunasi duot apie 13 - 13,30
bet šiandien išmiegojom beveik visa nakti, mp pavalgė tik apie 6.30 tai dabar ir pietus gausis duoti vėliau..
o kruopu košę sako reikia duoti po mėnesio nuo daržovienės? kiek kartų i dieną?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 11 06, 17:13)
Man tik baisiai naktiniai kelimaisi nervuoja. Bet tai kai ciudake, nesikele maza, paaugus keltis pradejo
Kaip mazyliu bambutes? Pas maniske visokie tokie keisti viduj, bijau krapstyti, o pas gydytoja jau neisim greit Kvapo neskleidzia. Pabandysiu gal maudant kazkaip labiau paplaut, bet vargu..
Aš jau neisivaizduoju savęs miegančios visa nakti, maniškė iš pat pradžių keldavosi kas dvi val. vėliau kas tris, kas keturias o dabar kartą per nakti, dažniausiai 3-4val.
tai va šiandien pirma kart išmiegojo visa nakti, nors buvo kad blūdino vis soskę ikišdavau..
nelabai suprantu kas jai yra, ar dantys dygsta ar pilva skauda.. naktimis vis per miegus užverkia šiandien dar ir kojom trepsėjo..
tai tas kojų trepsėjimas veda link pilvo, nu bet gi negali kelias dienas iš eilės pilvo skaudėt..
kažin kaip pasireiškia kažkokio produkto netoleravimas?
aš skirtingos rūšies daržoves ivedžiau gan greit, kas dvi tris dienas po naują tai gal kažka praleidau..
QUOTE(Milledi* @ 2014 11 06, 19:30)
Šiandien buvom pas masažistę. visai patiko liepė daug dirbt namuose, nes raumenukai silpnoki
o kokius pratimus rekomendavo masažistė?
pas maniškę man atrodo silpnokos rankytės, nes gulint ant pilvo ant jų nepasikelia guli ir guli, dar koki žaisla pakrapšto..