QUOTE(Edmė @ 2014 08 26, 08:28)
Sveikos. Negaliu ir aš neparašyti apie tikrinimąsi. Aš apturėjau abiejų krūtų operacijas (2010 ir 2013 m.). Galiu pasakyti su diagnostika Lietuvoje prastai- pirmą kartą blogai diagnozavo, kažkiek pradelsiau, o antrą kartą pati užsičiuopiau guzelį ir išoperavo didesnį nei piemą kartą, buvo II B stadija. Po pirmo karto tikrinausi pastoviai, nes kas tris mėnesius važinėjau išsirašinėti vaistų pas onkologę, plius dar dariausi kartą į metus echo privačiai su ypač nauju echoskopu. bet kažkodėl niekas mano antrojo nepastebėjo, pati užsičiuopiau. Tai va. Turiu BRCA2 genų mutaciją. Šiemet tik išsityriau dėl genų mutacijos. Sunku patarti kaip elgtis kitam. Bet ką aš iškentėjau besigydydama per šiuos metus, tai nelinkiu nei vienam.
Dėl magnetinio rezonanso tyrimo-man jo neskiria. Gal kaunietės žinote kur Kaune kokybiškai padarytų už pinigus.
Geros dienos visoms.
Dėl magnetinio rezonanso tyrimo-man jo neskiria. Gal kaunietės žinote kur Kaune kokybiškai padarytų už pinigus.
Geros dienos visoms.
Užjaučiu Jus kad taip nutiko. Man gydytojas pasakė, kad vakarų šalyse echo tyrimas net nelaikomas tyrimu.. Reikia darytis tomografiją, o nuo 30ies ją su mamografija kartu - tik taip galima aptikti vėžį. Mamografija daroma tam, kad dažnai tomografija būna per tiksli ir parodo tai ko nėra.