QUOTE(ida1 @ 2014 08 25, 10:42)
gal kas susiduret su chemike asadauskiene?rutkauskiene atsisake vyro .perrase kitai Paskaiciau atsiliepimus pincete.tai siaubas.o neatsiliepimai...I diskusiju tema.vyro mama jauna mire nuo kruties vezio.o jis susirgo jaunas plauciu...
As susiduriau kai gydziausi, ji buvo rotuojanti chemoterapeute 25 kab. Kalbanti nedaug, bet pasirode, kad savo darba zinojo. Nemegsta klausimu(tai minusas tokiems zmonems kaip as)...
O atsiliepimai pincetas.lt - tikrai nemalonus...
QUOTE(Deganti @ 2014 08 25, 10:58)
nieks ir nesako, kad nereikia, bet 25 metai ir 38 skirtumas yra, vaikai sugyventi ir t.t. Kai man atliko laparoskopiją, buvo kalba apie šalinimą gimdos, jei ras ką, oi aš ramiai sakiau, pirmyn, bet aš jau turėjau dukrą, neprireikė, taigi gimdžiau dar kartą Dabar jau esant beveik Jolie amžiaus galėčiau ir nusipjaut, ir išimt viską, bet tiesa ta, kad vis tiek visko neišimsi, nuo visko neapsisaugosi. Tai labai rimtas žingsnis, reikia gerai permąstyt, kas kad nusipjausi, išimsi, o paskui užpuls depresija, žengti tokį žingsnį reikia didelės drąsos ir suvokimo, kad tai negrįžtamas dalykas.
Šiaip man atrodo, kad dabar jei gydytojų konsiliumas nusprendžia, kad taip, reikia pjauti, matyt kompensuoja tą operaciją ligonių kasos nors kažkiek
Šiaip man atrodo, kad dabar jei gydytojų konsiliumas nusprendžia, kad taip, reikia pjauti, matyt kompensuoja tą operaciją ligonių kasos nors kažkiek
Be abejo, reikia viska apsvarstyti, pasverti.