Deganti, 06 Spa 2014 - 10:15, parašė:
Deganti, 06 Spa 2014 - 10:15, parašė: ida scintigrama darys? Jei taip, tai pavojingas ne daugiau nei kiti, tik rekomenduojama prie vaiku nebut tą dieną, pats tyrimas, kaip ir kiti, guli į tą lovą ir virš tavęs dėžė važineja ir skenuoja, esu darius ne vieną kartą tik limfmazgius man žiūrėjo, esu net tą pačią dieną du kart skenuota, nes pirmu kartu nelabai aiškiai gavosi, nieko baisus, tikrai
aha scintigrama darys.toks dar durnas buitinis klausimas.o kaip man ji nuo vaiku atskirti vienam bute?
Papildyta:
zalia_banga, 06 Spa 2014 - 10:17, parašė:
zalia_banga, 06 Spa 2014 - 10:17, parašė: Mums viena giminaitė papasakojo apie tokį vieną grybą
http://www.grybai.ne...lt=zemes_taukai
Aprašo, kad jis naudojamas gydyti piktybinius navikus, užpilamas spiritų, palaikomas apie kelias savaites ir paskui po 3 valgomus šaukštus į dieną reikia gerti (vartojimo ir gydymo schemas galima rasti internete). Mes sau kaip atsargai palikome ir tokį variantą, o ką.... jei jau visai vaistų nėra, reikia tada liaudies medicina bandyti....nejaugi sedėt rankas sudėjus.... Kiek girdėjau, brangiai jį parduoda, po kelis šimtus litų už pusę litro užpiltinės, net nežinočiau dabar kur ir pirkti, bet jei kam įdomu, galiu pasidomėti pas tuos, kurie vartoja, iš kur jie ima....
NERA, žemuogės va kažkiek padėjo, tai gal rimtai, pabandykite tą grybą?
http://www.grybai.ne...lt=zemes_taukai
Aprašo, kad jis naudojamas gydyti piktybinius navikus, užpilamas spiritų, palaikomas apie kelias savaites ir paskui po 3 valgomus šaukštus į dieną reikia gerti (vartojimo ir gydymo schemas galima rasti internete). Mes sau kaip atsargai palikome ir tokį variantą, o ką.... jei jau visai vaistų nėra, reikia tada liaudies medicina bandyti....nejaugi sedėt rankas sudėjus.... Kiek girdėjau, brangiai jį parduoda, po kelis šimtus litų už pusę litro užpiltinės, net nežinočiau dabar kur ir pirkti, bet jei kam įdomu, galiu pasidomėti pas tuos, kurie vartoja, iš kur jie ima....
NERA, žemuogės va kažkiek padėjo, tai gal rimtai, pabandykite tą grybą?
Kiek skaiciau apie ta gryba.tai jis daugiau prie moterisku ligu geriamas.o prisirinkti jo daug apie Vilniu yra i baltarusijos puse vaziuojant.Tik dabar jau nebe sezonas.jie apie liepos menesi tinkami.galima ir pirkti dabar.o paskui patiems pasidaryti...Man Ruolia sake kad prie sarkomu labiau mauda tinka.