NERA, apkabinu jus, meldžiuosi
willow, stiprėkit, ilsėkitės
Dėl trombozės ar nešiojat elastines kojines? Arba elastinis bintas, pigesnis variantas, pagrinde jį naudoja vyras, nes kojinių pats tamprių apsiauti negali. Silnumas vyrui dažnas svečias, dabar dar silpniau nuo chemijos. Ypač buvo hb pakritus ir silpna ir pulsas dažniau šoko, tamsėjo akyse, 80 buvo pora savaičių, paskuj iki 66 krito, palašino kraują atsistatė sustiprėjo. Tiesa jam yra polineuropatija, padeda kineziterapija, stiprinimas kojų raumenų, nervams impulsas. Rankoms ergoterapiniai pratimai.
Dėl širdelės geria stiprinančius vaistus, pulsą mažinančius, bet turbūt vartojat ir jūs. Laikykitės.
QUOTE(Caskada @ 2014 10 03, 10:29)
O gal issipasakojus legviau pasidaro, bent jau man tai taip..
Esu skaiciusi, kad sitie augliai megsta ataugti i piktybiskesnius
Neoperavo mano draugo, per daug pavojinga, tai gavo svitinima, chemijos neprireike, nes gerai pasidavei svitinimui. Po diagnozes praejo jau metai.. Salutiniai didziausi tai siek tiek suprastejusi atmintis ir epilepsiniai priepuoliai... siek tiek suletejas suvokimas, bet cia gal ir del vaistu, kurie slopina.. Tikrinames kas tris menesius.. taip pat daremes ir DLV.
Sveikatos visiems ligoniukams
Lengviau, tik kartais atrodo, kad apie nieką kitą nekalbu, kaip ligos. Ratas sukasi nuolat. Gal iliuzija, kad mažiau kalbant, mažiau ir ligos, naivu.
Epilepsija taip pat silpnina atmintį. Sesei epilepsija taip pat atsirado, prieš antrą operaciją sustiprėjo. Taip pat operacijos pasekmė atmintis, sesei dar kalba sulėtėjus, akiplotis. Bet tai nėr ko norėti, liesta smegenys, dar ne tiek šalutinių gydytojas pripasakojo, džiaugiamės tuo ką turim.