Įkraunama...
Įkraunama...

onkologines ligos 50

Mamytei nieko nesakom, sukam sukam viska, nezinau kiek ilgai... Girdejau, kad kazkam buvo gydytoju komisija kuri sprende del tolesnio gydymo, tai ir nelabai suprantu, kaip pasiekt tos komisijos, nes jau iskart jauciu kad musu gydytoja pasirengus uzbaigt visus gydymus...
Ir dar besigydancios Vilniuje, patarkit gal pazystat atsidavusia chemoterapeute,kuriai bent kiekm yra svarbus jos darbas, tai yra zmogaus sveikata?
Siuo metu kyla neaiskus jausmai... Jauciu kad busena artima isterijai, net nebezinosiu kaip mamytei jei jai neskirs jokio gydymo,paaiskint kodel?

Sveikatos visoms! Sveikatos , sveikatos!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(drambiuke @ 2014 09 25, 18:40)
Mamytei nieko nesakom, sukam sukam viska, nezinau kiek ilgai... Girdejau, kad kazkam buvo gydytoju komisija kuri sprende del tolesnio gydymo, tai ir nelabai suprantu, kaip pasiekt tos komisijos, nes jau iskart jauciu kad musu gydytoja pasirengus uzbaigt visus gydymus...
Ir dar besigydancios Vilniuje, patarkit gal pazystat atsidavusia chemoterapeute,kuriai bent kiekm yra svarbus jos darbas, tai yra zmogaus sveikata?
Siuo metu kyla neaiskus jausmai... Jauciu kad busena artima isterijai, net nebezinosiu kaip mamytei jei jai neskirs jokio gydymo,paaiskint  kodel?

Nuo kada 4 stadijos negydo ir 3 jau mirties nuosprendis? Atsiprašau, bet aš kaskart pas chemoterapeutę eilėj laukdama sutinku moterų su ketvirta stadija kokio kiaušidžių vėžio jau penkis ir daugiau metų gyvenančias. Ir jas GYDO. Bėkit jūs nuo tos chemoterapeutės. g.gif
Atsakyti
QUOTE(drambiuke @ 2014 09 25, 19:40)

Siuo metu kyla neaiskus jausmai... Jauciu kad busena artima isterijai, net nebezinosiu kaip mamytei jei jai neskirs jokio gydymo,paaiskint  kodel?

Pasakysit dali tiesos: kad organizmas nebetoleruoja chemijos, isdidejusios kepenys, kad reikia padaryti pertrauka, o kai sustipres-tada testi gydyma. Mes taip sakem 4u.gif
Bet kokiu nejautriu chemikiu yra doh.gif Ir svarbiausia, kad parekomenduoti nieko negaliu, nes mes irgi su tokiom nejautruolem susidurem, girdeta ta pati muzika irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 09 25, 20:13)
Nuo kada 4 stadijos negydo ir 3 jau mirties nuosprendis? Atsiprašau, bet aš kaskart pas chemoterapeutę eilėj laukdama sutinku moterų su ketvirta stadija kokio kiaušidžių vėžio jau penkis ir daugiau metų gyvenančias. Ir jas GYDO. Bėkit jūs nuo tos chemoterapeutės.  g.gif

Ryt bandau skambint i Santariskiu klinikas, ir prasytis ten konsultacijos pas viena chemoterapeute. As neisivaizduoju, kaip gydytoja isvis si darba dirba, nes mes tik iejom,ji iskart nuo pirmo zodzio nurase mama. Skaiciau forume kur susirasineja Rusijos moterys kad tikrai yra taikoma ivairios saveikos cehmoterapisjos, pasak musu chemikes vienintele chemija tik cisplastin ir dexorubicin, o jei isplyto mts i kepenys, chemija neveiksminga, reikias vsio. Bet as pridejus ranka prie dusios sakau tokio saltumo neteko matyt, as sakau jai apie kazkokia vilti , apie kazka , o ji man ko jus norit jus norit, vos ne pati mama kalta kad jai iskart 3 stadija pripazino. Juk jau buvo pas ja mts limfmazgiuose, nu va ko cia stebetis isplyto ir toliau... Lyg gydytoja kalbetu ne apie zmogaus kuna ir sveikata o apie darzelyje isplitusias piktzoles, ale neverta jau cia ir eit i ta darza. Suvare i nevilti tiek giliai...
Klausymas, patarkit, kaip skambinant gydytojai pasiprasyti i mokama konsultacija?
Atsakyti
QUOTE(jovdim @ 2014 09 25, 08:22)
Nebeliko ir mano mamytės šiandiena  verysad.gif  cry.gif

jovdim verysad.gif uzuojauta jums verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
drambiuke, aš tikrai nuoširdžiai tikiu, kad nėra pas jūsų mamą mts, gal ten tikrai cistos nuo chemijos, kaip kažkuri minėjo.
Manau viskas bus gerai 4u.gif
o tos bejausmės chemoterapeutės pavardę parašykit visoms, kad ir kitos žinotų, pas kokią verčiau nepakliūti!
Atsakyti
Gal kam nors bus naudinga informacija:

http://www.bleckt.co...log/12067.html#
Atsakyti
QUOTE(jovdim @ 2014 09 25, 09:22)
Nebeliko ir mano mamytės šiandiena  verysad.gif  cry.gif

Kuo didziausios stiprybes verysad.gif
Atsakyti
Tik siandien man atejo i galva toks klausimas, man buvo atlikta operacija dabar esu sanatorijoje ir turiu talona pas chemoterapeute. Ar reikia siuntima is seimos gydytojos ar mane operavusios gyd. pasiimti chemoterapeutei? g.gif
ar nereikia rupintis siuo klausimu? korteleje bus irasas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leonilė: 26 rugsėjo 2014 - 10:19
QUOTE(Leonilė @ 2014 09 26, 11:16)
Tik siandien man atejo i galva toks klausimas, man buvo atlikta operacija dabar esu sanatorijoje ir turiu talona pas chemoterapeute. Ar reikia siuntima is seimos gydytojos ar mane operavusios gyd. pasiimti chemoterapeutei?  g.gif
ar nereikia rupintis siuo klausimu? korteleje bus irasas? g.gif

jeigu viskas vyksta toje pacioje gydymo istaigoje siuntimo nereikia.viskas bus irasyta korteleje.Tikrai nesirupinkite 4u.gif
Atsakyti
Ka vartojate viduriu uzkietejimui? standartiniai lynu sėmenys, slyvos, avizos ir t.t. nepadeda.
Duphalac(Laktuliozė), gutalax, forlax jau seniai zinomi- nuo ju raizo pilva dar labiau verysad.gif

gal kad isbandete lepicol? g.gif gal kazkiek man palengvintu, bent kad viduriu neraizytu?
arba zinot kokiu patarimu kas galetu padeti be mano isvardintu priemoniu ir produktu?
Atsakyti
QUOTE(Leonilė @ 2014 09 25, 22:10)
drambiuke, aš tikrai nuoširdžiai tikiu, kad nėra pas jūsų mamą mts, gal ten tikrai cistos nuo chemijos, kaip kažkuri minėjo.
Manau viskas bus gerai 4u.gif
o tos bejausmės chemoterapeutės pavardę parašykit visoms, kad ir kitos žinotų, pas kokią verčiau nepakliūti!

Aciu uz palaikyma smile.gif As irgi tikiuosi , kad tas ultargarasas bus neteisingas, na visur gi pasitaiko paklaidu... O ta gydytoja kuri taip isreze mums J.Strimaitiene, nezinau, gal su kitais ji bendrauja kitaip, bet mums kaip rasiau, net su tokiu sarkazmu atsakinejo. Sakau gydytoja, kazka gii reik, bent tu mts plitima gal imanoma pritabdyt, bent kiek pratest gyvenima tai ji taip sarkastiskai sau po nosim- hm pristabdyt...
Na nieko nepasiduosim, reik kovot iki galo:) Dabar sisui el laiska ne vienam chemoterapeutui su prasymu prakonsultuot ir isreikst savo nuomone apie galima gydyma.. Gal atsiras kas ir atrasys. Nebezinau , ka daugiau besugalvot, o sedet vietoje laikas neleidzia sad.gif
Atsakyti