Įkraunama...
Įkraunama...

onkologines ligos 50

QUOTE(kastuvas @ 2014 09 23, 13:39)
Tik pas chemoterapeute, bet planuoju pas ginekologe eit del menopauzes pasikalbet wink.gif

O kas tau darosi del menopauzes? as jokiu pozymiu del menopauzes nejauciu g.gif kol kas nera man jos g.gif arba nejauciu...
Atsakyti
O mano mamai visai prastai verysad.gif Nebežinau ko ir laukt...
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2014 09 23, 22:51)

4u.gif Laikykitės Giedre.vs
Atsakyti
Stiprybes Giedre verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2014 09 23, 22:51)

Lauk pagerėjimo, apkabinu...
Atsakyti
Giedre.vs, stiprybes heart.gif
Atsakyti
Mano mama mirė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2014 09 24, 15:11)

Nera tokiu zodziu, kurie dabar tave paguostu...
Galvok, kad jai dabar gera, nieko jau nebeskauda...
Ji visada bus tavo sirdyje...
Nuoširdi užuojauta.
Atsakyti

Apkabinu... console.gif
Atsakyti

Tegul ilsisi ramybėje, užjaučiu
heart.gif
Atsakyti
Siandien, viai atsitiktinai mama po apsinodijimo pateko i infekcine ligonine. Ten padare echoskopija, daugybines kepenu metastaze. ... ir viskas gaunant chemija, ir po svytinimo. Nei vieno tyrimo po gimdos pasalinimo , tik svytinimas, dabar chemija, ir atsitiktinis patekimas i ligonine kuris nuverte mus nuo koju. Mamai nieko nesakom. Kyla toks klausymas, ar gali po velniu tas echoskopas suklysti? Nejau per puse metu gaunant gydyma liga tik progresavo sad.gif Paskambinus mamos chepoterapeutai, ta paminejo kad gal reikes nutraukt chemija. Sakau ar bus kokia kita, sako prie gimdos vezio kitos nelabai taiko, o sita jei yra metastaziu neveiksminga. Tai kas tada viso gero zmogau...Atsiprasau , issiliejau, nebezinau i kuri kampa trenktis ka skaityt ir kam melstis.. 52 moteris, o per puse metu nurasyta vos ne tapo.
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2014 09 24, 16:11)

Užjaučiu Giedre, ir stipriai apkabinu. Žinau, kad ir kaip skaudu jums, bet jai dabar nieko neskauda.
Atsakyti