QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2014 09 21, 01:06)
Pasidomėk statistika: aš (nors ir sunkiai, esu jau už anapus ribos), turiu dvi prieteles, kurių viena jau 7 metus varo, kita6. O kiek dar nepažįstu. Nesakau, kad tai lengvas kelias, bet jis tavo. Visos esam,skirtingos. Nesigilingit kol kas į chemiją, koncentruokitės į reabilitaciją. Kai ateis laikas chemijų, spręsit tas problemas. Ir nesikmiskit, ką jums pašalino, ko ne. Šiuo metu vis tiek niekas nieko netaisys. Teikės peruko, nusipirksit, nereikes - išmesit. Neužsiparinkit. Jūs man taip primenat mane pačioje ligos pradžioje. O dabar: vieną dieną įkapes perku, o kitą mašinuką pasidovanoju ( nes kaimynai palaidoti sugalvojo). Taigi susiimat. Susirandat gerą chemiterapeutą, kuris jus šefuos ir pirmyn su SUPERMAMOM
Aciu labai
Mano toks būdas, kad aš viską noriu žinoti ir noriu žinoti iš anksto. Pvz.kad ir dėl reabilitacijos nieko nežinojau iki paskutinės minutės kol gyd.nepasakė, o mane tai siutina. Viskuo reikia rūpintis pačiai reabilitacijos registracija, iš anksto užsiregistruoti pas chemoterapeutą. Jeigu būčiau žinojusi, būčiau užsiėmusi seniai vietą sanatorijoje, o dabar ten kur norėjau vietos nebuvo reikėtų savaitę laukti, tiek laukti negaliu, tad išvažiavau į kitą sanatoriją.
Aš niekada gyvenime niekada ir nieko nedarau paskutinę minutę. Dabar jau teks, nes iš anksto nieko nežinau ir niekas nesako, net gydytoja sako "viskas eigoje" na nenoriu aš eigoje, noriu žinoti viską iškarto.....
Dėl kaimynų, tai jie bjaurybės, (būna išimčių) dėl to nutariau jiems nieko apie savo ligą nesakyti, pasirinkau kitokią ligą (savo gretutinę) ir jiems pasakiau, kad ji suintensyvėjo, kad per daug "nesijaudintų" kur aš dingusi. Kad nepradėtų jau dabar manęs laidoti
Dėl to, ką pašalino ir ko nepašalino stengiuosi nesikrimsti, bet neišeina, nuolat apie tai galvoju. Dabar tiek limfmazgiuose tiek pilvaplievėje nieko nėra, bet bus perskaičiau, kad daro tokiu atveju dar vieną operaciją.
Na, stengsiuosi šiuo klausimu būti optimistė ir negalvoti, kad ten metastazuos jei gyd.nepašalino vadinasi taip reikėjo....
Dėl peruko, tai aš pasiruošusi jį pirkti būtent dabar dar prieš chemiją, (aš juk visada viskuo pasirūpinu iš anksto). Juolab, kad man jo tikrai reikės.
Chemoterapeutę, kaip ir pasirinkau jau S.Liutkauskienę. Gal dar kas nors iš jūsų lankotės pas ją? kaip vertinate?
ir ačiū SUPERMAMOM ačiū už palaikymą
Šiandien plauoju daug laiko praleisti gamtoje
Papildyta:
NERA, kaip šiandien jaučiasi, gal bent kiek geriau?
Papildyta:
Norali, kaip jautiesi?