Įkraunama...
Įkraunama...

onkologines ligos 50

Labas mergaitės 4u.gif Gal kuriai reikia porto adatų, turiu tris 20G (0,9 mm) x 20 mm. Neišpakuotos, galiojimo laikas iki 2018-01. Padovanosiu, nes mums nebereikia. Jonava (rašykite AŽ) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manduca: 17 rugsėjo 2014 - 19:35
QUOTE(kastuvas @ 2014 09 17, 20:30)
O tai kaip nustate, kad 3c stadija limfmazgiu nesaline ir netyre? Be to, tavo epitelinis vezys. smile.gif

O ką aš žinau kaip... g.gif
Kai paklausiau pasakė limfmazgiuose nebuvo, tai nešalinome jų... (o galėjo ir pašalinti doh.gif )
O diagnozėje skaičiai tokie (T3cNxMxL0V0G2)

dabar bijau, kad kai pradės metastazuoti pereis į limfmazgius, pilvaplievę.... juk čia dažniausiai metastazuoja doh.gif
Atsakyti
Kastuvai, o tau pašalinti limfmazgiai, pilvaplievė? ar kas pašalinta?
Papildyta:
Gal kas žinote apie vitaminą C chemoterapijos metu? Gyd. uždarudė be kokius jo papildus.

O aš štai ką randu http://www.pasveikpa...ti-vezi-?id=350

Kas nors gal plačiau galite parašyti?
Atsakyti
QUOTE(Leonilė @ 2014 09 17, 19:45)
O ką aš žinau kaip... g.gif
Kai paklausiau pasakė limfmazgiuose nebuvo, tai nešalinome jų... (o galėjo ir pašalinti doh.gif )
O diagnozėje skaičiai tokie (T3cNxMxL0V0G2)

dabar bijau, kad kai pradės metastazuoti pereis į limfmazgius, pilvaplievę.... juk čia dažniausiai metastazuoja doh.gif

Atsiprašau, pakeitė dabar stadijas, nuo šiol IIIc nebūtinai su limfmazgiais turi būt doh.gif ai, nepašalino tai nepergyvenk - limfmazgiai daiktas reikalingas, o jei norės metastazuot, tai sugebės, be pilvaplėvės ar su ja.

Ai, o ką reiškia L0V0, pas mane nebuvo tokių biggrin.gif

Man pašalino ir pilvaplėvę, ir limfmazgių keletą. Dėkui Dievui, jie tik reaktyvūs buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kastuvas: 17 rugsėjo 2014 - 20:48
QUOTE(kastuvas @ 2014 09 17, 21:47)
Ai, o ką reiškia L0V0, pas mane nebuvo tokių biggrin.gif

Nežinau nei kas tas L nei kas V, bet kadangi su nuliu tai labai ir neieškau apie tai info.
Bet įdomu būtu žinoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 09 17, 21:47)
Ai, o ką reiškia L0V0

Naviko plitimas į limfagysles (L) ir venas (V). Ir yra tik X, 0, 1 vertinimai

O visa kita, tai tarptautinė klasifikacija pagal TNM.
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2014 09 17, 13:47)
As tai zinau, kas tas yra, bet galvoju, gal tycia ji pagazdino, nes jis toks nelabai tausojantis save. Maksimalistas. Pas mus seimoj buvo jau mirciu del sepsio, tai cia kad bent pagalvotu biskeliuka. As jau tylejau ir nieko nesakiau jam, kad ta biopsija nieko ten baisaus neturetu but.

Na kiekvienoj giminej yra staigiu mirciu atveju, bet del to uzdrausti normalu gyvenima, neva saugotis... g.gif
As gal neteisi, atsiprasau visu, bet man atrodo, kad pagrindinis sios ligos priesas yra valia ir noras gyventi blush2.gif Kuo daugiau ignoruoji liga(aisku, atlikus visas proceduras, kurias skiria daktarai), kuo labiau uzsiimi megiamais darbais, neanalizuoji ir nesinervuoji beanalizuodamas, kuo daugiau iskeli gyvenime tikslu, tuo didesnis sansas, kad organizmas, kartu su smegenimis sugebes iveikti znypliuotaji. Na as tuo labai noriu tiketi, o ir kiek straipsniu skaiciau, visur sekmes atvejai buvo tada, kai pacientai sypsojosi ir net chemija gaudami dirbdavo savo megiama darba.
Ka gero duoda ligonio psichologinis nuteikimas-tu dabar gulk i lova dviem menesiams, tausok save. g.gif Galvoju, kad net as ligoniu pasidaryciau, jei esu ipratusi visur begti, lekti, o cia-stop, tu esi ligonis, gulk i lova ir tausok save. g.gif
Zodziu, cia tik mano nuomone 4u.gif

QUOTE(Kuzia @ 2014 09 17, 19:29)
Tai faktiskai ir galva buvo galima nupjaut, nes metastazes neretas atvejis smegenyse nuseda rolleyes.gif

Juodas jumoras, atsiprasau blush2.gif . Jei tumoras iki ten neissiplete, vadinasi nereikejo salint.

lotuliukas.gif thumbup.gif Juodas jumoras, bet labai taikliai, pakele nuotaika is ryto drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2014 09 17, 11:01)
Specialybes, sako, as jau virsunej, nebera ka. Tik praktiniai igyvendinimai.

Galima mokyti specialybės kitus mirksiukas.gif
Atsakyti
Visoms sveikatos, gal kas žinot kaip Wilow laikosi?
Aš nusprendžiau laikytis dietos prieš auglius, verčiu paraidžiui. Kas skaitot rusiškai ji čia: http://www.liveinter.../post255538299/. Tai dieta beveik vien ant kruopų ir riboto daržovių asortimento. Pradžiai laikysiuosi šitos dietos 20 dienų, o paskui manau gal pakeisiu ją Laskino dieta, Ten irgi duotas savaitės meniu, bet košės ten tik pusryčiams, o pietums normaliai sriuba ir antras, vakarienei kažkokios smulkmenos sultys ir pan. O gal sukursiu savo hibridą iš jų. Laikausi jau trečia diena ir visą šitą laiką mano nuotaika tikrai pasitaisiusi, žinoma, gal visai ne dėl maisto, bet o gal? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karme @ 2014 09 18, 13:32)
Visoms sveikatos, gal kas žinot kaip Wilow laikosi?
Aš nusprendžiau laikytis dietos prieš auglius, verčiu paraidžiui. Kas  skaitot rusiškai ji čia: http://www.liveinter.../post255538299/. Tai dieta beveik vien ant kruopų ir riboto daržovių asortimento. Pradžiai laikysiuosi šitos dietos 20 dienų, o paskui manau gal pakeisiu ją Laskino dieta, Ten irgi duotas savaitės meniu, bet košės ten tik pusryčiams, o pietums normaliai sriuba ir antras, vakarienei kažkokios smulkmenos sultys ir pan. O gal sukursiu savo hibridą iš jų. Laikausi jau trečia diena ir visą šitą laiką mano nuotaika tikrai pasitaisiusi, žinoma, gal visai ne dėl maisto, bet o gal? 4u.gif

Ir Jus alinsite save ...tomis dietomis...ziurekite,ka dpaskui nebutu dar blogiau,kai organizmas isseks...cia mano nuomone verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 09 17, 08:35)
Būtina geležį vartoti su C ir fioline, nes taip geriausiai įsisavina. Nežinau ar minėjo, bet dar tokia smulkmenėlė-turi būti 2 val po valgio ir dar 2 val iki valgio. Kadangi pas mane su hemoglobinu prasti reikalai nuolat, tai man visai nebloga yra floradix geležis+ kokteiliukas(burokų, morkų, citrinų sultys ir medus , bei konjakas(bandžiau keisti raudonu vynu, bet skonis nepatiko blush2.gif )).
Wilow, skaičiau , kad kartais jau abejonės atsiranda ar pratempsit visas chemijas-o kaip kitaip??? Vyk visas tokias mintis von ir neužmiršk, kad aš su rykšte už nugaros stoviu triniti.gif
Labai rūpi, kaip ten nidai su galvos skausmais sekasi g.gif
Mums vakar darė PET'ą, tai dabar neramiam laukime atsakymų unsure.gif
sena pažįstama, kaip tėvukas, ar jau baigė ūkio darbus?
angele, ida, kaip vyrai jaučiasi?
kuzia, kur brolis šiuo metu yra?
vis pamirštu vardą, lyg giedrė.vs-kur mama slaugos ligoninėj-kaip mama?
visas apkabinu, siunčiu daug daug stiprybės ir meilės.

Mano mama prastai verysad.gif Koma, prasidėjo pragulos, tai vienoj vietoj - tai kitoj. Dar temperatūra užkilo doh.gif

O aš pati ir pavėpus - išsioperavau 2 neaiškius apgamus, tai sėdžiu susiųta ranka ir nugara. 2 savaites dabar taip vaikščiosiu.
Atsakyti
Giedre, laikykitės, suprantu, kaip sunku, kai niekuo negali padėti patiems artimiausiems
Skorpe, dėl dietos, tai aš tiesiog noriu pabandyti. Pakenkti ji negali, korėjiečiai visą gyvenimą ryžiais minta, o man norisi kažką daryti dėl savęs, taip jaučiuosi geriau. Aš ne iš tų savęs alintojų
Atsakyti