QUOTE(willow @ 2014 09 08, 20:20)
Darykit viską , kad užgniaužt ligą ir jai neleist plist. VISKĄ kas įmanoma, ir kiek neįmanoma. Atsisakykit psichologiškai VISKO, kas jums sukelia blogas emocijas.Linkiu , kad antra chemija padarytų gerą darbą. Kai žinosit, kokia - parašykit. Jums pliusas tai, kad gausit hormonų terapija - labai daug kam ji veiksminga.
Iš karto labai atsiprašau, kad įsiterpsiu
Willow, nuolat skaitau šitą temą, matau, kaip jūs kovojat su liga, viena kitą drąsinat, dalijatės patirtimi.
Bet kaip reikia atsisakyti psichologiškai visko, kas sukelia blogas emocijas? Jau pati liga, ligoninė, ta aplinka, gydymas man keltų blogas emocijas. O prieš tai turbūt irgi gyvenimas kažkodėl nelepina, kad susilpnėja organizmo imunitetas, kažkokie hormonai gali būti, kad susiję su streso hormonais, užveda kažkokį nesąmoningą mechanizmą.
Ir tikrai, aš, pavyzdžiui, esu nuolatiniam strese, ir atsipalaiduoti, atsisakyti blogų emocijų nemoku
Stiprybės jums
Gal nebent tikintiems lengviau būtų, galvotų, kad taip Dievas nori kažkodėl.
Ir jis perėjo kančių kelius.
(galit mane ignoruoti, suprantu, kad ne į temą aš čia)
Papildyta:
Esu skaičiusi D. Karnegio knygą berods, tai ten toks pvz. buvo pateiktas, kad vyrui nustatė skrandžio vėžį, tai jis nusipirko bilietą į kruizą, viską susiruošė, ten atsipalaidavo, linksminosi labai, ir kai grįžo, buvo visiškai sveikas
Bet vėl gydymas yra labai svarbu, negali taip paėmęs išplaukt ir atsipalaiduot
Dar kitoje knygoje esu skaičiusi, kad išplaukė ir pateko į audrą, bet badavo ir parplaukė po kažkiek laiko, irgi pasveikęs.
Nežinia kam ko reikia, kam atsipalaidavimo, kam gyvenimo būdo radikalaus pakeitimo, o kam gydymo. Abiem atvejais mintis pakeitė situacijos, vietos pakeitimas.
Dar Jungo šiek tiek esu skaičiusi. Tai jis rašo, kad jau metus prieš numirštant bet kokia mirtimi, net ir visai atsitiktine, jo buvę pacientai sapnuodavo tam tikrus sapnus, tokius kaip kelionė, vietos pakeitimas, ta prasme pasąmonė iš to nedarydavo didelio sujudimo, jai tai natūralu. Vadinasi, yra tęstinumas ir ten...apie tai jis daug rašė savo knygose. Gana įdomiai.