Įkraunama...
Įkraunama...

onkologines ligos 50

QUOTE(sena pažįstama @ 2014 09 03, 07:30)
Nu nezinau, megace geriam jau metus non stop, gal cia priklauso nuo stadijos, nuo bukles? g.gif
Siaip Megaces negalima gerti be perstojo is tiesu, nes jis ilgai vartotas sukelia trombus. Uz tai ir raso ji ribotai ligoniams, kurie turi sansa pasiekti remisija.

Maniškiui žarnyne bėda buvo 4u.gif O gal šeimos gydytojas gali daugiau išrašyti nei chemoterapiautas g.gif
Atsakyti
Šiaip nerašo Megace kiek tik paprašai ( bent jau chemoterapeutai) nes sakė lyg limitas yra 1 per mėn. unsure.gif

Turiu atliekamą buteliuką Megace, nepradarytas, na nekyla ranka jo mesti lauk...gal kam reikia?
Atsakyti
gal kas nors žinote, koks yra tikslus biologines(taikinių) terapijos vaistų pavadinimas, ir kokia firma jį gamina?
Atsakyti
QUOTE(Diaina @ 2014 09 03, 14:51)
gal kas nors žinote, koks yra tikslus biologines(taikinių) terapijos vaistų pavadinimas, ir kokia firma jį gamina?

pagal mane prie skirtingos ligos kitokia ir biologine terapija taikoma.
Atsakyti
Galvoju nusipirkti peruką. Atsibodo man tos skarelės ir aplinkinių žvilgsniai. Grįžau į universitetą, tai net bibliotekininkės itin draugiškos, kursiokai kreivai žiūri, gatvėje irgi nesinori iš minios išsiskirt... Kažkaip tiesiog pradėjo vargint mane tie kreivi žvilgsniai, noriu pasislėpt. Ir jau pati sau nebegražiai atrodau. Be to, naivu tikėtis, kad čia paskutinis kartas kai netenku plaukų, tai perukas - ilgalaikė investicija biggrin.gif Tai va, mano klausimas, kur Vilniuje kokia geresnė perukų parduotuvė, kur galima pasimatuot, pasikonsultuot ir t.t.?
Atsakyti
O as ka tik is daktaro (anglisko).
Pagal paskutini MRT mano paraaortinis limfazgis nebuvo padidejes, nors ir dabar sako, kad jis tik ant ribos, bet apsidraudimui o ir siaip, per kelias ateinancias dienas bus paskirtas magnetinis, jei diagnoze pasitvirtins, laukia svitinimas.
NERA,kaip jusu ligoniukas? Kazkaip netiketai siandien prisiminiau ja, perverciau straipsnius, paciekavinau facebooke blush2.gif labai grazi mergina.
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 09 03, 18:07)
Tai va, mano klausimas, kur Vilniuje kokia geresnė perukų parduotuvė, kur galima pasimatuot, pasikonsultuot ir t.t.?

kai reikejo mamytei - butinai buvo uzsispyrus naturalu pirkt, mes buvom parduotuvej kuri yra perejime nuo VCUP link Europos einant pozemiu. taciau nekilo rankos moket tiek kiek kainavo, nenaturaliu buvo 200-300 lt , naturaliu virs 1000 lt. plius naturalus buvo tokie kuriuos dar reikejo "kirpti" ir paformuoti. kiek bandem ieskoti kirpeju nelabai kas sutiko nes sake lengva sugadint.
tada nulekem I gariunus , naujam tam korpuse, 2 aukste yra labai neblogas skyrelis, nupirkom gan grazu ir tinkanti uz 70 lt wink.gif veliau dar viena nupirkom , taip ir issiverte su tais 2 iem 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 09 03, 18:07)
Galvoju nusipirkti peruką. .... Tai va, mano klausimas, kur Vilniuje kokia geresnė perukų parduotuvė, kur galima pasimatuot, pasikonsultuot ir t.t.?

Aš pirkau čia: http://www.dojafest....?s_id=5&lang=lt. Profesionaali konsultantė, kokybiški perukai , pakerpa pagal tavo norus, šukuoseną pasidarai pagal savo norus, pakerpa kaip pageidauji, pamatuoja pagal galvelę, tada lipdukus ir tinkliuką prisiuva. Reiks užsirašyt iš anksto ir atsiimt kurią kitą dieną , bet nebus padaryta belekaip. Nepigu, bet verta, nesusigundyk visokiais ruošiniais iš to požemio. Tik nežinau, ar tau verta iš viso pirkt, už mėnesio pamatysi, kad jau gali eiti be skarelės, Beje, gali nusipirkt kepurytę iš ortopro: http://www.ortopro.l...dangalai-amoena, bus šilčiau, nes perukas toks dalykas, kai vėjas , pučia kiaurai, kai karšta - troškina. Dabar aš vaikštau su skarele, bet ji vasarinė, tai šalta darosi, važiuosiu ir aš tos kepurytės pirkt.
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2014 09 03, 19:34)
Aš pirkau čia: http://www.dojafest....?s_id=5&lang=lt. Profesionaali konsultantė, kokybiški perukai , pakerpa pagal tavo norus, šukuoseną pasidarai pagal savo norus, pakerpa kaip pageidauji, pamatuoja pagal galvelę, tada lipdukus ir tinkliuką prisiuva. Reiks užsirašyt iš anksto ir atsiimt kurią kitą dieną , bet nebus padaryta belekaip. Nepigu, bet verta, nesusigundyk  visokiais ruošiniais iš to požemio. Tik nežinau, ar tau verta iš viso pirkt, už mėnesio pamatysi, kad jau gali eiti be skarelės, Beje, gali nusipirkt kepurytę iš ortopro: http://www.ortopro.l...dangalai-amoena, bus šilčiau, nes perukas toks dalykas, kai vėjas , pučia kiaurai, kai karšta - troškina. Dabar aš vaikštau su skarele, bet ji vasarinė, tai šalta darosi, važiuosiu ir aš tos kepurytės pirkt.


O "nepigu" tai jau apie keturženklius skaitmenis kalba eina? blush2.gif

Nežinau per kiek ataugs plaukai, bet mano paskaičiavimais dar minimum trys mėnesiukai... pusantro kol baigsis chemoterapija ir dar tiek pat kol bent koks padoresnis šeriukas užaugs... Trumpų plaukų nebijau, bet visai plika tik draugams tesirodau...
Be to, imu vėl bijot, kad nebūtų ko nors ten augančio, jaučiu ir bijosiu visąlaik... Dabar jau mėnesį kasdien pilvą pučia ir su virškinimu problemos, pilvo pilnumo jausmas ir t.t., visai kaip prieš išoperuojant buvo. Tai truputį dedu į kelnes. Bet, jei markeris nepakilęs, gal nieko ten nėra, įtampa, nes egzaminai. Gerai, nebegrybausiu dar labiau. Einu toliau mokytis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2014 09 03, 19:34)

bandem cia vaziuot, bet ta sestadieni kaip tycia nedirbo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 09 03, 20:09)
O "nepigu" tai jau apie keturženklius skaitmenis kalba eina?  blush2.gif

Nežinau per kiek ataugs plaukai, bet mano paskaičiavimais dar minimum trys mėnesiukai... pusantro kol baigsis chemoterapija ir dar tiek pat kol bent koks padoresnis šeriukas užaugs... Trumpų plaukų nebijau, bet visai plika tik draugams tesirodau...
Be to, imu vėl bijot, kad nebūtų ko nors ten augančio, jaučiu ir bijosiu visąlaik... Dabar jau mėnesį kasdien pilvą pučia ir su virškinimu problemos, pilvo pilnumo jausmas ir t.t., visai kaip prieš išoperuojant buvo. Tai truputį dedu į kelnes. Bet, jei markeris nepakilęs, gal nieko ten nėra, įtampa, nes egzaminai. Gerai, nebegrybausiu dar labiau. Einu toliau mokytis  ax.gif

Nesinervink - nuo chemijos tie pilvo pūtimai. Man kainavo virš 500Lt 2012m.
Atsakyti
Kastuvėl - sėkmės moksluose 4u.gif smagu, kad parašai smile.gif

Willow, o jei sublenderiuotą maistą? Skystą košelę tokią?

Aš vakar jau paskutinįkart pasibrachiterapinau. Viskas. Gydymas baigtas. Ale jokio džiaugsmo... Tooks nerimas užėjo... Kai susiruošiau būt sveika, tai supratau, kad nifiga nesijaučiu sveika. O dar darbe visokios legendos apie mane sklando, bijau ten ir grįžt. Kaip kokia "pažymėtoji" - atrodo, kad tas sveikųjų pasaulis manęs jau nebeįsileidžia... Nu nesvarbu. Turiu klausimėlį. Tikrintis dabar reiks už 3 mėn pas onkologą-ginekologą poliklinikoj. Yr dvi. Kanopienė ir Vancevičiūtė. Kurią rinktis? (kaip suprantu pas operavusią gydytoją ir toliau galiu privačiai, bet kortelėj oficialiai turi būt įrašas, kad lankiausi ir onkologiniam)
Atsakyti