Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(brum @ 2014 12 03, 16:24)
siuntimo dar neturiu. ginekologė sakė ateit per mm, išrašys pasidaryt kraujo ir pan. tyrimus ir tada duos siuntimą. ir sakė, kad operaciją iškart po mm turi daryt.

tai gal ir LP, jeigu tyrimus reikia daryti, nes GN, man atrodo, jokių kraujo tyrimų nereikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_audra @ 2014 12 03, 14:28)
tai gal ir LP, jeigu tyrimus reikia daryti, nes GN, man atrodo, jokių kraujo tyrimų nereikia g.gif

tai gal bus diagnostinė, o jei ką ras, tai tada ir tvarkys.. tik man keista, kad tik per mm gausiu siuntimą ir iškart turėsiu registruotis operacijai. negi taip skubiai man ją padarys? ar jūs visos iš anksto užsirašydavot operacijai?
Atsakyti
aš registravausi 1 mm dieną, o paskyrė 10 cd. Kai prasideda mmm, tada aišku, kada galima planuoti (ypač, jeigu nereguliarus ciklas). smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_audra @ 2014 12 03, 16:33)
aš registravausi 1 mm dieną, o paskyrė 10 cd. Kai prasideda mmm, tada aišku, kada galima planuoti (ypač, jeigu nereguliarus ciklas). smile.gif

ačiū labai už atsakymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2014 12 03, 20:50)
ačiū labai už atsakymus smile.gif

Nėra už ką smile.gif Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos gal galite rekomenduoti gera daktara, kuris tikrai gerai atlieka laparaskopija?
Atsakyti
QUOTE(Mailly @ 2014 12 11, 16:50)
Sveikos merginos gal galite rekomenduoti gera daktara, kuris tikrai gerai atlieka laparaskopija?

Labukas 4u.gif

med.dr.Gediminas Mecėjus. Neseniai teko operuotis pas šį nuostabų gydytoją. Tai gydytojas iš pašaukimo. Profesionalus gydytojas, gerai atliko laparaskopija. be komplikacijų. Maloniai, šiltai bendrauja Prieš operaciją viską išaiškino, atsakė į visus klausimus.
Atsakyti
QUOTE(Sensoria @ 2014 12 11, 21:17)
Labukas  4u.gif

med.dr.Gediminas Mecėjus. Neseniai teko operuotis pas šį nuostabų gydytoją. Tai gydytojas iš pašaukimo. Profesionalus gydytojas, gerai atliko laparaskopija. be komplikacijų. Maloniai, šiltai bendrauja Prieš operaciją viską išaiškino, atsakė į visus klausimus.

pritariu šiai nuomonei. Pas jį teko darytis LP ir dvi histeroskopijas, puikus humoro jausmas, gražiai bendrauja mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena,

man irgi paskyrė laparoskopiją. Žadu darytis pas Mečėjų, šis gydytojas man atliko konizaciją, nenusivyliau. O sakykit, kieko laiko prieš laparoskopoją registravotės? man būtų reikalinga sausio viduryje - antroje pusėje daryti, tai nžn, ar jau dabar skambint registruotis, ar pirma mėnesinių sulaukt, kad paskui datos nereiktų keisti..
Atsakyti
Sveikos,

gal kam teko girdet matyt, kiek kainuoja pasidaryt LP savo lesomis? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2014 12 26, 21:28)
Sveikos,

gal kam teko girdet matyt, kiek kainuoja pasidaryt LP savo lesomis?  unsure.gif

Labukas 4u.gif

Aš dariausi LP savo lėšomis. Už operaciją, vaistus, lašines mokėjau 1040 Lt.
Atsakyti
sveikos, gal kas daretes laparoskopija pas Povila Vanaga kauno krikscioniskuose? smile.gif
beje, ar dauguma davete vokelius gydytojams? galvoju kiek duoti ir dar kaip paduoti.... ?? gyvenime neteko su gydytojais susidurti doh.gif
Atsakyti