Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

[quote=-Murke-,2014 10 29, 10:13]
Papildyta:
Vajetau blink.gif tai noreciau paziuret tam medikui i akis, kuris atliko ta GN. Kaip kokie bandomi triuseliai cia mes jiem (atleisk, asmeniskai netaikau). Bet rimtai kaip jaustis, kai sitaip perniek ir laikas ir pinigai. Bet tu saunuole kad ryzaisi LAP, dabar bent jau zinai tiesa, o zinant tikraja situacija bus galima meginti sgtimuliuotis, o gal ir naturaliai pavyks, ko labai ir linkiu.
Papasakok placiau, kur dareisi, kiek laiko truko, kiek laike ir ar skaudejo ax.gif O kada ND galima, kai daryta LAP + H .
Nes as kaip tik laukiu savo LAP+H pries pat O man gausis, tai galvoju, isnaudosime ta cikla, ar visgi teks praleist blush2.gif

p.s. ar atsidekojai kazkaip medikams ax.gif
[/quote]
Pasijauciau gan klaikiai, bet kadangi del hidrosalpingso buvau nusiteikus netekti abieju kiausintakiu, o viena vis dar turiu ir pasirodo gera, tai kazkaip vilties yra.. Nors ir kyla klausimas, kodel visgi nepastoju.. nes stimuliuota daug, tiesa IUI daryta vis priesingo pusej. verysad.gif bet nd vistiek darydavom ir nieko.. dar liko genetiniu tyrimu sulaukt ir turbut mes judesim tiesiai prie IVF.

Dariausi pas RZ, tiesa, su skylutem, ne taip kaip auksciau mergina rase smile.gif nezinau kiek truko, po reanimacijos kai galutinai atsipeikejau buvo jau antra dienos puse.. paleido ta pacia diena namo. Nuostabus gydytojas, esu labai jam dekinga. Del ND neklausiau, bet man 5 dienas tai net galvot apie tai nesinorejo.. nelabai skauda, negeriau nei vaistu nuo skausmo nieko, siek tiek teplioja.. bet pilvukas toks jautrus, judeti sunku - atsistoti, atsisesti nekeliant skausmo, tai ND palauks kito ciklo.. ne maratonas, reik atsigaut..

As atsidekojau.. po visko, nes pries tai nesugebejau, pirma karta dariau toki dalyka.. bet tiesiog norejau.. man dabar gaila, kad sesutems neturejau net saldainiu, nes visas personalas buvo itin malonus. Tiesiog buciau norejus pasakyti daugiau nei aciu.
[/quote]

Man ir norėjosi atsidėkoti, nes tiek gydytojas, tiek visas personalas buvo malonūs, bet to nepadariau... Truputį gailiuos, nes kaip ir sakėte: "norėjosi pasakyti daugiau nei ačiū". Bet iš kitos pusės pagalvojus, juk ir taip už pačią operaciją, tyrimus, vaistus, narkozę mokėjau pilną kainą smile.gif Čia tikriausiai, iš kurios pusės pažiūrėsim smile.gif
Aš į operacinę išėjau 14.55, o parvežė 15.25. Dar pusantros valandos pramiegojau, o tada jau pradėjau atsigaudinėti. Iš ligoninės išvažiavau tą patį vakarą 20.00. Nieko neskaudėjo, labai lengvas maudimas atsirado antros dienos popietę. Šiandien šešta diena po operacijos ir jokio maudimo, skausmo ar kraujavimo jau nebeliko smile.gif Gydytojas leido ND atlikinėti ir šiame cikle, jei nėra jokių skausmų, tai manau, kad tą ir padarysim blush2.gif Labai tikiuos, kad tik tokios procedūros reikėjo, kad būtų bac ir nestuke.gif

Pifiene, kokia pas Jus situacija? Jei gerai pamenu, tai jau turėtumėte buti po LP smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškiukas @ 2014 10 29, 19:57)
Nieko neskaudėjo, labai lengvas maudimas atsirado antros dienos popietę. Šiandien šešta diena po operacijos ir jokio maudimo, skausmo ar kraujavimo jau nebeliko smile.gif Gydytojas leido ND atlikinėti ir šiame cikle, jei nėra jokių skausmų, tai manau, kad tą ir padarysim  blush2.gif  Labai tikiuos, kad tik tokios procedūros reikėjo, kad būtų bac ir  nestuke.gif

Pifiene, kokia pas Jus situacija? Jei gerai pamenu, tai jau turėtumėte buti po LP smile.gif

Braskiuk ir kitos noriu paklaust smile.gif man irgi 6 diena po operacijos, bet maudima visgi dar jauciu ir kartais tokius dilgciojimus, jeigu staigiau stojuos/sedu. Kraujavimo jau kelios dienos nera. Tai ir galvoju ar turint tris skylutes cia normalu, visgi gyja kazkas.. g.gif

Ar skambint gydytojui pasiklaust.. kazkaip laukiu nesulaukiu kol praeis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2014 10 30, 10:01)
Braskiuk ir kitos noriu paklaust  smile.gif man irgi 6 diena po operacijos, bet maudima visgi dar jauciu ir kartais tokius dilgciojimus, jeigu staigiau stojuos/sedu. Kraujavimo jau kelios dienos nera. Tai ir galvoju ar turint tris skylutes cia normalu, visgi gyja kazkas.. g.gif

Ar skambint gydytojui pasiklaust.. kazkaip laukiu nesulaukiu kol praeis  smile.gif

Nesu tikra ir nesu ekspertė, bet manau, kad tai normalu. Vis gi buvo operacija ir darytos skylutės, jos turi užgyti, o tam reikia laiko 4u.gif svarbiausia, kad nėra kraujavimo, o tai reiškia, kad gyjat smile.gif Dar per konsultaciją gydytoja informavo, jei yra daromos skylutės, tai reikia daugiau laiko viskam užgyti. Tad dar save pasaugokit ir po truputį tvirtėkit mirksiukas.gif O jei vis tik neramu, pasiskambinkite gydytojai ir ji nuramins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškiukas @ 2014 10 29, 20:57)

As dar laukiu savo Lap ir H ir drebinu kinkas unsure.gif
man numatyta 11.10 (bus 1dienis) tai dar 1,5 sav liko. Jau noriu kad greiciau eitu ir praeitu smile.gif
Atsakyti
Man jau paskirta diena- 11 06. Pagaliau! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2014 10 30, 15:23)
As dar laukiu savo Lap ir H ir drebinu kinkas  unsure.gif
man numatyta 11.10 (bus 1dienis) tai dar 1,5 sav liko. Jau noriu kad greiciau eitu ir praeitu  smile.gif

Aaaa...man kažkaip užsiciklino, kad pirmadienį, bet neužfiksavau kurį blush2.gif Jums gal ilgesnis laukimo laikas skirtas, nes man iki operacijos dvi savaitės greit prabėgo smile.gif bet sunkiausios buvo kelios valandos iki operacijos...atrodė, kad visa amžinybė doh.gif

Lauksim ir iš Jūsų tik pačių geriausių naujienų mirksiukas.gif pasipasakokit, kai būsit jau po LP.
Papildyta:
QUOTE(tyli_audra @ 2014 10 30, 16:06)

Liko tik savaitėlė, lauksim naujienų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškiukas @ 2014 10 30, 20:32)
Aaaa...man kažkaip užsiciklino, kad pirmadienį, bet neužfiksavau kurį  blush2.gif  Jums gal ilgesnis laukimo laikas skirtas, nes man iki operacijos dvi savaitės greit prabėgo smile.gif bet sunkiausios buvo kelios valandos iki operacijos...atrodė, kad visa amžinybė  doh.gif

Lauksim ir iš Jūsų tik pačių geriausių naujienų  mirksiukas.gif  pasipasakokit, kai būsit jau po LP.
Papildyta:
Liko tik savaitėlė, lauksim naujienų  4u.gif

Taip merginos, linkiu, kad naujienos butu kuo geriausios smile.gif o jeigu ras problema, kad butu issprendziama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_audra @ 2014 10 30, 16:06)

Kai kas rytoj jau aptures LAP smile.gif
Sekmes tau didziausios ir ateik pas mus, kai jau galesi, pasidalinti svieziais ispudziais 4u.gif

p.s. jau gal ligoninej?
Atsakyti
Sveikos,aš jau po visko,drybsau palatoj:)Nieko baisaus,šiek tiek skaudena šoną, spaudė krūtinę,bet jau praėjo.Vienas blogumas,kad noriu valgyti,bet neduoda biggrin.gif

O rezultatai-rado endometriozės židinių,juos pridegino,kiaušintakiai pratekami.Sakė,turėtų dabar viskas būti gerai:)
Džiaugiuosi,kad nesidariau GN,nes iš jos nebūtų buvę naudos.Tik būčiau sugaišusi laiką.
Taigi merginos,drąsos jums ir sėkmės! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_audra @ 2014 11 06, 17:31)
Sveikos,aš jau po visko,drybsau palatoj:)Nieko baisaus,šiek tiek skaudena šoną, spaudė krūtinę,bet jau praėjo.Vienas blogumas,kad noriu valgyti,bet neduoda  biggrin.gif

O rezultatai-rado endometriozės židinių,juos pridegino,kiaušintakiai pratekami.Sakė,turėtų dabar viskas būti gerai:)
Džiaugiuosi,kad nesidariau GN,nes iš jos nebūtų buvę naudos.Tik būčiau sugaišusi laiką.

Sveika 4u.gif Smagu girdėt, kad jau po visko, o dar smagiau, kad viskas gerai, o kas blogai - pataisė, pridegino ir beliko tikėtis pačio gražiausio rezultato mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_audra @ 2014 11 06, 17:31)
Sveikos,aš jau po visko,drybsau palatoj:)Nieko baisaus,šiek tiek skaudena šoną, spaudė krūtinę,bet jau praėjo.Vienas blogumas,kad noriu valgyti,bet neduoda  biggrin.gif

Sveik greiciau ir labai dziuginantys rezultatai, tikekimes kad tik ta endo ir kiso koja nestuke.gif
Papadakok kur daresei,kiek laiko truko.
Man irgi arteja, liko 3 dieneles rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2014 11 07, 22:09)
Sveik greiciau ir labai dziuginantys rezultatai, tikekimes kad tik ta endo ir kiso koja  nestuke.gif
Papadakok kur daresei,kiek laiko truko.
Man irgi arteja, liko 3 dieneles  rolleyes.gif

Operavo Lazdynų ligoninėj,į operacinę išėjau 9.20,o į palatą grįžau 10.50.Tai operacija apie valandą užtruko,nes kažkiek pooperacinėj dar gulėjau.Šiandien namo išleido,o po savaitės siūlus ištrauks.Jeigu ne išpūstas pilvas,tai išvis sveika būčiau smile.gif
Atsakyti