Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

O as jau turiu 4 skylutes. Kaip bebutų keistą kiek žinau turi būti trys. Bet man kai prieš du metus darė tai buvo 4stadija endo ir kiaušidžių uždegimas. Tai pati operacija apie 2val truko. Todėl sakė 4skylės.
Atsakyti
QUOTE(j.b @ 2014 10 13, 13:25)
O as jau turiu 4 skylutes. Kaip bebutų keistą kiek žinau turi būti trys. Bet man kai prieš du metus darė tai buvo 4stadija endo ir kiaušidžių uždegimas. Tai pati operacija apie 2val truko. Todėl sakė 4skylės.

na, kadangi man visiškai nieko blogo nerado, turbūt todėl tik dvi..
Atsakyti
Mergaitės, kurioms daryta laparoskopija, kada po operacijos grįžote į darbą? Kiek laiko reikia pailsėt, jei darbas nėra fizinis, t.y. ofise?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2014 10 19, 16:17)
Mergaitės, kurioms daryta laparoskopija, kada po operacijos grįžote į darbą? Kiek laiko reikia pailsėt, jei darbas nėra fizinis, t.y. ofise?
Ačiū  4u.gif

Na, aš grįžau po trijų dienų, nes tik tiek davė ligoninėje (antradienį operavo, penktadienį jau darbe buvau). Aišku, norint prasitęsti galima ir poliklinikoje, bet aš kažkaip visai neblogai jaučiausi, tad grįžau po trijų dienų, nes darbas mano ne fizinis, o ofisinis.
Aišku, kiekvienas atvejis individualus, gal kai randa kažką ir prakrapšto, išpjauna, atidalina, savijauta prastesnė, o jei nieko neranda ir nedaro, tai gal geresnė.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Nors as dar vis laukiu LAP, bet planuoju, kad ilsesiuos savaite rolleyes.gif jau svajoju, kaip dribsosiu lovyteje ir skaitysiu knyga. Vaika vyras i darza ves, o as tinginiausiu biggrin.gif
Man operacija numatoma 1dieni, bet i darba planuoju tik kita 1dieni. Galvoju, ner ko cia plesytis, aciu vistike niekas nepasakys, geriau jau pagulesiu ir paatostogausiu sau smile.gif Aisku, labai tikiuosi, kad nieko man ten neskaudes ir tinginiausiu. Nes realiai rimtai sirgti ir negaluoti tai nesiruosiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2014 10 20, 08:39)
Sveikos  4u.gif

Nors as dar vis laukiu LAP, bet planuoju, kad ilsesiuos savaite  rolleyes.gif  jau svajoju, kaip dribsosiu lovyteje ir skaitysiu knyga. Vaika vyras i darza ves, o as tinginiausiu  biggrin.gif
Man operacija numatoma 1dieni, bet i darba planuoju tik kita 1dieni. Galvoju, ner ko cia plesytis, aciu vistike niekas nepasakys, geriau jau pagulesiu ir paatostogausiu sau  smile.gif  Aisku, labai tikiuosi, kad nieko man ten neskaudes ir tinginiausiu. Nes realiai rimtai sirgti ir negaluoti tai nesiruosiu  tongue.gif

Na visgi truputį paskaudens smile.gif ir kvėpuoti giliai bus sunkoka, man namie visai nesinorėjo nė skaityti, nė kompo atsidarinėt.
Atsakyti
sveikos 4u.gif
as jau po lp, sian is ryto dare, gerai jauciuosi tai isleido namo smile.gif
naujienos geros, du kiausintakiai pratekami, tai juos prapute ir pasake puse metu bandyti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif pasirodo nestumas praplete ta uzakyta kiausintaki,tai net ir naudos organizmui dave tas nestumas wub.gif tik rado endometrioze vienoj vietai tai ja pasalino, tai as siandien geros nuotaikos, ta proga vyras isvaziavo picos pirkt thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės smile.gif
Man vakar buvo atlikta transvaginalinė hidrolaparoskopija ir diagnostinė histeroskopija. BE SKYLUČIŲ smile.gif Esu labai dėkinga R. Ž. ir jo komandai už puikų darbą thumbup.gif LP metu buvo apžiūrėta: gimda, jos ertmė, kiaušintakinės angos, užgimdinė įduba, kiaušidės, kiaušintakiai ir jų pratekamumas. Rezultatas - viskas puiku, jokių pakitimų nėra. Gydytojas užtikrino, kad yra dideli šansai pastoti natūraliai, tad porą mėnesių bandysim atsipūstiir tuo pat metu dirbsim natūraliai smile.gif o jei nepavyks, tada darysim IUI smile.gif Visoms mergaitėms kuo didžiausios sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ir as po LP + H. Noriu visas padrasinti pasidaryt. Turejau gimdos nuotrauka, rodancia kairio kiausintakio nepratekamuma, o desini laisvai.. LP rezultatai priesingi... Zodziu kruva stimuliaciju ir inseminaciju nuejo suniui i viena vieta... IUI d arydavom kai budavo "geroji puse".. Tik pasirodo ne ta..

Ima pyktis ir visiskas nepasitikejimas gydytojais.
Atsakyti
QUOTE(provizore @ 2014 10 23, 17:32)
sveikos 4u.gif
as jau po lp, sian is ryto dare, gerai jauciuosi tai isleido namo smile.gif
naujienos geros, du kiausintakiai pratekami, tai juos prapute ir pasake puse metu bandyti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif pasirodo nestumas praplete ta uzakyta kiausintaki,tai net ir naudos organizmui dave tas nestumas wub.gif tik rado endometrioze vienoj vietai tai ja pasalino, tai as siandien geros nuotaikos, ta proga vyras isvaziavo picos pirkt thumbup.gif

Smagu skaityti geras zinias, ir kad puikiai pavyko ir kad neskauda (nuteikia ir mane optimistiskai)
Kokie dabar planai bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Braškiukas @ 2014 10 24, 11:55)
Sveikos, mergaitės smile.gif
Man vakar buvo atlikta transvaginalinė hidrolaparoskopija ir diagnostinė histeroskopija. BE SKYLUČIŲ smile.gif Esu labai dėkinga R. Ž. ir jo komandai už puikų darbą  thumbup.gif  LP metu buvo apžiūrėta: gimda, jos ertmė, kiaušintakinės angos, užgimdinė įduba, kiaušidės, kiaušintakiai ir jų pratekamumas. Rezultatas - viskas puiku, jokių pakitimų nėra. Gydytojas užtikrino, kad yra dideli šansai pastoti natūraliai, tad porą mėnesių bandysim atsipūstiir tuo pat metu dirbsim natūraliai smile.gif o jei nepavyks, tada darysim IUI smile.gif Visoms mergaitėms kuo didžiausios sėkmės  4u.gif

Labai dziugu del taves 4u.gif ir kad nieko nerado ir kad skyluciu neturi smile.gif Pas mus Kaune tikriausiai tokios naujoves dar nera g.gif
Linkiu greito ir dziugaus rezultato, kad netektu tos IUI daryti mirksiukas.gif
Gal tik tiek ir tereikes, prapute ir bac - nestumas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-Murke- @ 2014 10 24, 13:04)
Sveikos,

Ir as po LP + H. Noriu visas padrasinti pasidaryt. Turejau gimdos nuotrauka, rodancia kairio kiausintakio nepratekamuma, o desini laisvai.. LP rezultatai priesingi... Zodziu kruva stimuliaciju ir inseminaciju nuejo suniui i viena vieta... IUI d        arydavom kai budavo "geroji puse".. Tik pasirodo ne ta..
Ima pyktis ir visiskas nepasitikejimas gydytojais.

Vajetau blink.gif tai noreciau paziuret tam medikui i akis, kuris atliko ta GN. Kaip kokie bandomi triuseliai cia mes jiem (atleisk, asmeniskai netaikau). Bet rimtai kaip jaustis, kai sitaip perniek ir laikas ir pinigai. Bet tu saunuole kad ryzaisi LAP, dabar bent jau zinai tiesa, o zinant tikraja situacija bus galima meginti sgtimuliuotis, o gal ir naturaliai pavyks, ko labai ir linkiu.
Papasakok placiau, kur dareisi, kiek laiko truko, kiek laike ir ar skaudejo ax.gif O kada ND galima, kai daryta LAP + H .
Nes as kaip tik laukiu savo LAP+H pries pat O man gausis, tai galvoju, isnaudosime ta cikla, ar visgi teks praleist blush2.gif

p.s. ar atsidekojai kazkaip medikams ax.gif
Atsakyti
Sveikos, o aš vis dar laukiu, nes neprasidėjo mmm (vėluoja) ir negaliu tartis dėl datos verysad.gif
Pifiene, turbūt teks praleisti šį ciklą, nes bent jau man, kai darė H, maždaug savaitę tepliojo, o ir gydytoja liepė tą ciklą pailsėti.
Atsakyti
Papildyta:
Vajetau blink.gif tai noreciau paziuret tam medikui i akis, kuris atliko ta GN. Kaip kokie bandomi triuseliai cia mes jiem (atleisk, asmeniskai netaikau). Bet rimtai kaip jaustis, kai sitaip perniek ir laikas ir pinigai. Bet tu saunuole kad ryzaisi LAP, dabar bent jau zinai tiesa, o zinant tikraja situacija bus galima meginti sgtimuliuotis, o gal ir naturaliai pavyks, ko labai ir linkiu.
Papasakok placiau, kur dareisi, kiek laiko truko, kiek laike ir ar skaudejo ax.gif O kada ND galima, kai daryta LAP + H .
Nes as kaip tik laukiu savo LAP+H pries pat O man gausis, tai galvoju, isnaudosime ta cikla, ar visgi teks praleist blush2.gif

p.s. ar atsidekojai kazkaip medikams ax.gif
[/quote]

Pasijauciau gan klaikiai, bet kadangi del hidrosalpingso buvau nusiteikus netekti abieju kiausintakiu, o viena vis dar turiu ir pasirodo gera, tai kazkaip vilties yra.. Nors ir kyla klausimas, kodel visgi nepastoju.. nes stimuliuota daug, tiesa IUI daryta vis priesingo pusej. verysad.gif bet nd vistiek darydavom ir nieko.. dar liko genetiniu tyrimu sulaukt ir turbut mes judesim tiesiai prie IVF.

Dariausi pas RZ, tiesa, su skylutem, ne taip kaip auksciau mergina rase smile.gif nezinau kiek truko, po reanimacijos kai galutinai atsipeikejau buvo jau antra dienos puse.. paleido ta pacia diena namo. Nuostabus gydytojas, esu labai jam dekinga. Del ND neklausiau, bet man 5 dienas tai net galvot apie tai nesinorejo.. nelabai skauda, negeriau nei vaistu nuo skausmo nieko, siek tiek teplioja.. bet pilvukas toks jautrus, judeti sunku - atsistoti, atsisesti nekeliant skausmo, tai ND palauks kito ciklo.. ne maratonas, reik atsigaut..

As atsidekojau.. po visko, nes pries tai nesugebejau, pirma karta dariau toki dalyka.. bet tiesiog norejau.. man dabar gaila, kad sesutems neturejau net saldainiu, nes visas personalas buvo itin malonus. Tiesiog buciau norejus pasakyti daugiau nei aciu.
Atsakyti