QUOTE(Pifiene @ 2014 10 12, 22:08)
Sveikos,
Braske, tau bus atliekama diagnostine histeroskopija
tikrai be pjuviu bet su lengva narkoze. Tai gera procedura ivertinti gimdos bukle ir kiausintakiu prisitvirtinimus. Taciau paciu kiausidziu ir kiausintakiu, deja nematys. Sita procedura daznai atliekama kartu su lap taciau jos atveju turi buti tik pirma ciklo puse, kol neisvesejus gleivine
Sekmes ir pasipasakok kaip pasiseke
hmm...tai reiškia, kad man nedarys kiaušintakių pratekamumo?
blyn, o taip tikėjaus. Manau, kad juose yra problema. Turėjau 5 stimuliacijas, užaugdavo gražūs foliukai, gleivinė ir tinkamo storio būdavo, bet nebuvo jokio kibimo... Jei tikrai nedarys kiaušintakių pratekamumo, tai gal galės kartu per operaciją padaryti ir gimdos nuotrauką? Garsiai pamąsčiau
Papildyta:
QUOTE(j.b @ 2014 10 13, 11:20)
labas merginos,
Turiu klausymuką. Man laparaskopija 15d., bet nieko nesakė dėl žarnyno valymo. Prieš porą metų kai darė tai jau gulėjau ligoninėje tai išvalė prieš operacija. O jūs valėtės? Ar ligoninėje išvalė?
Na va, kompanija jau didėja
O jums spalio ar lapkričio mėn paskirta laparoskopija?
Bent jau man dėl žarnyno valymo nieko nesakė, tik liepė nuo ryto nei gerti, nei valgyti.
Papildyta:
QUOTE(lyrika @ 2014 10 12, 22:46)
Db per tel neimesiu,bet Northway giriasi apie tausojancia vaginaline LP,kuri tik praeitais metais imta daryti ju vieninteliu. Ryt pasigilinsiu,nes perskaiciau tik pavadinima
Jei netyčia radote straipsnį, gal galit įmesti nuorodą?