Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Braškiukas @ 2014 10 12, 21:44)
Niu, ir aš nudžiugau, kad nebus jokių skylučių ir per operaciją narkozės metu, galėsiu pati kvėpuoti  smile.gif  Mes ją daromės privačiai Northway medicinos centre. Kaina didoka 990 LT. Bet truputėlį praklausiau informaciją, ar ta suma jau su kompensacija, nes turiu sveikatos draudimą, ar čia pilna suma?  doh.gif  Tai gal čia su kompensacija, nes, jei gerai prisimenu gydytojos žodžius, tai "...jei neturėtum draudimo, kaina šokteltų" ar kažkas panašaus...

Kazin Kaune tokiu dalyku nera? Gal zinot kaip ta procedura vadinas? Nes db nezinau kaip ieskoti,itariu,kad ir Kaune turetu buti toks "stebuklas".
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2014 10 12, 21:49)
Kazin Kaune tokiu dalyku nera? Gal zinot kaip ta procedura vadinas? Nes db nezinau kaip ieskoti,itariu,kad ir Kaune turetu buti toks "stebuklas".

Sveikos,
Braske, tau bus atliekama diagnostine histeroskopija smile.gif tikrai be pjuviu bet su lengva narkoze. Tai gera procedura ivertinti gimdos bukle ir kiausintakiu prisitvirtinimus. Taciau paciu kiausidziu ir kiausintakiu, deja nematys. Sita procedura daznai atliekama kartu su lap taciau jos atveju turi buti tik pirma ciklo puse, kol neisvesejus gleivine smile.gif
Sekmes ir pasipasakok kaip pasiseke
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pifiene: 12 spalio 2014 - 21:09
QUOTE(Pifiene @ 2014 10 12, 22:08)
Sveikos,
Braske, tau bus atliekama diagnostine histeroskopija  smile.gif tikrai be pjuviu bet su lengva  narkoze. Tai gera procedura ivertinti gimdos bukle ir kiausintakiu prisitvirtinimus. Taciau paciu kiausidziu ir kiausintakiu, deja nematys. Sita procedura daznai atliekama kartu su lap taciau jos atveju turi buti tik pirma ciklo puse, kol neisvesejus gleivine  smile.gif

Db per tel neimesiu,bet Northway giriasi apie tausojancia vaginaline LP,kuri tik praeitais metais imta daryti ju vieninteliu. Ryt pasigilinsiu,nes perskaiciau tik pavadinima
Atsakyti
Sveikos, aš irgi jau gavau siuntimą. Lapkričio pradžioj turėtų daryti smile.gif Dabar su nekantrumu laukiu mmm, tada tarsiuosi dėl tikslios dienos smile.gif
Atsakyti
labas merginos,

Turiu klausymuką. Man laparaskopija 15d., bet nieko nesakė dėl žarnyno valymo. Prieš porą metų kai darė tai jau gulėjau ligoninėje tai išvalė prieš operacija. O jūs valėtės? Ar ligoninėje išvalė?
Atsakyti
QUOTE(tyli_audra @ 2014 10 13, 10:57)
Sveikos, aš irgi jau gavau siuntimą. Lapkričio pradžioj turėtų daryti  smile.gif  Dabar su nekantrumu laukiu mmm, tada tarsiuosi dėl tikslios dienos smile.gif

Na va, dar viena i kompanija 4u.gif
Pas ka planuoji darytis ir kur?
As tai net nusulaukus mm zinau data smile.gif 11.10 nes mano ciklas kaip laikrodukas, tai laukiu sau rami kaip belgas biggrin.gif

O del zarnyno valymo, tai bent jau man sake, kadangi guldys ir darys ta pacia diena, tai reikes atvaziuoti is naumu jau pasiruosus. O kaip as ta zarnyna valysiu, tai jom dzin, bile butu tuscia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2014 10 13, 13:01)
Na va, dar viena i kompanija  4u.gif
Pas ka planuoji darytis ir kur?
As tai net nusulaukus mm zinau data smile.gif 11.10 nes mano ciklas kaip laikrodukas, tai laukiu sau rami kaip belgas  biggrin.gif

O del zarnyno valymo, tai bent jau man sake, kadangi guldys ir darys ta pacia diena, tai reikes atvaziuoti is naumu jau pasiruosus. O kaip as ta zarnyna valysiu, tai jom dzin, bile butu tuscia  ax.gif

Aš darysiu greitosios pagalbos pas Lenkutytę. Mano irgi ciklas reguliarus,bet tarsimės,kai jau bus prasidėję mmm. Man ir kai histeroskopiją darė taip pat viskas vyko smile.gif
O dėl žarnyno valymo nieko nesakė g.gif Na faktas, kad iš vakaro neprisivalgyti ir ryte nevalgyti, negerti
Atsakyti
O Jūs microlax naudojat ar tuos miltelius geriat?
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2014 10 12, 22:08)
Sveikos,
Braske, tau bus atliekama diagnostine histeroskopija  smile.gif tikrai be pjuviu bet su lengva  narkoze. Tai gera procedura ivertinti gimdos bukle ir kiausintakiu prisitvirtinimus. Taciau paciu kiausidziu ir kiausintakiu, deja nematys. Sita procedura daznai atliekama kartu su lap taciau jos atveju turi buti tik pirma ciklo puse, kol neisvesejus gleivine  smile.gif

hmm...tai reiškia, kad man nedarys kiaušintakių pratekamumo? g.gif blyn, o taip tikėjaus. Manau, kad juose yra problema. Turėjau 5 stimuliacijas, užaugdavo gražūs foliukai, gleivinė ir tinkamo storio būdavo, bet nebuvo jokio kibimo... Jei tikrai nedarys kiaušintakių pratekamumo, tai gal galės kartu per operaciją padaryti ir gimdos nuotrauką? Garsiai pamąsčiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(j.b @ 2014 10 13, 11:20)
labas merginos,

Turiu klausymuką. Man laparaskopija 15d., bet nieko nesakė dėl žarnyno valymo. Prieš porą metų kai darė tai jau gulėjau ligoninėje tai išvalė prieš operacija. O jūs valėtės? Ar ligoninėje išvalė?

Na va, kompanija jau didėja 4u.gif O jums spalio ar lapkričio mėn paskirta laparoskopija?
Bent jau man dėl žarnyno valymo nieko nesakė, tik liepė nuo ryto nei gerti, nei valgyti.
Papildyta:
QUOTE(lyrika @ 2014 10 12, 22:46)
Db per tel neimesiu,bet Northway giriasi apie tausojancia vaginaline LP,kuri tik praeitais metais imta daryti ju vieninteliu. Ryt pasigilinsiu,nes perskaiciau tik pavadinima

Jei netyčia radote straipsnį, gal galit įmesti nuorodą?
Atsakyti
Spalio 15d. smile.gif greitai.
Atsakyti
QUOTE(j.b @ 2014 10 13, 13:44)
Spalio 15d. smile.gif greitai.

Lauksim gerų žinių ir istorijos 4u.gif O man spalio 23d. tas malonumas.
Atsakyti
Man jokių žarnyno valymų nei darė, nei liepė darytis.

Tiesiog reikėjo būti mažiausiai 6 val nevalgius.
(Laparoskopiją apturėjau aną savaitę)

Beje, ir siūlų pas mane jokių nebuvo, tik du nedideli pjūviukai.
Atsakyti