Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(PELIUTE @ 2016 04 15, 13:37)
Taip, operacijos tikslas patikrinti kiausintakiu praeinamuma. Perskaiciau visa tema, esu nusiteikusi labai optimistiskai, o juolabiau gyd. Vanagas savo srities profesionalas. Nepastojimo stazas nebaisiai didziulis - 1metai ir 4menesiai,  bet 3 stimuliacijos bevaises, tad tikrai tikiu kad si operacija atsakys i visus klausimus. Ačiū už padrąsinimą! smile.gif

Na va, jau 3 diena po operacijos. Praejo viskas sklandziai, o rezultatai taip pat dziuginantys. Kiausintakiai pratekami, jokiu kitokiu blogybiu nerasta. Atliktas kiausidziu drilingas ir geriausi linkejimai jau sekanti cikla pastoti smile.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaites 4u.gif jungiuosi prie jusu po kiausintakiu pratekamumo testo, paaiskejo,kad mano kaiusintakiai nepratekami arba nesimato, paskyre laporaskopija verysad.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, as su tokiu klausimuku, gal yra cia merginu, kurios gyvena ne LT, ir daresi laporoskopija Lietuvoje? Ar vienintele galimybe tik privacios klinikos, ta prasme kur galetu man tai atlikti? Nes senai jau negyvenu LT, ir sveikatos draudimo nemoku, ir net issiregistravusi esu.. tai jauciu be sansu.. lieka tik privacios klinikos.. nes po 5 nevaisingumo metu, gydytoja siulo butinai pasidaryt laparaskopija.
Atsakyti
QUOTE(dyendy @ 2016 05 20, 08:56)
Sveikos merginos, as su tokiu klausimuku, gal yra cia merginu, kurios gyvena ne LT, ir daresi laporoskopija Lietuvoje? Ar vienintele galimybe tik privacios klinikos, ta prasme kur galetu man tai atlikti? Nes senai jau negyvenu LT, ir sveikatos draudimo nemoku, ir net issiregistravusi esu.. tai jauciu be sansu.. lieka tik privacios klinikos.. nes po 5 nevaisingumo metu, gydytoja siulo butinai pasidaryt laparaskopija.

Nesu tuo labai tikra, bet man atrodo, kad galite darytis bet kur, tik reikės mokėti. Ta prasme, kad galite ir valstybinėse ligoninėse darytis.
Atsakyti
Sveikos ,

Merginos kreipiuosi į jus visas.Gal čia tarp jūsų yra kam laparaskopijos metu šalino mioma.Labai norėčiau info.LAAAAAAAAAAAABAI skubu.Negi nėra niekam šalinta mioma???????????Ar aš čia viena tokia.
Rašykite a.ž.
Būsu be galo dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(elenija @ 2016 06 06, 00:39)
Sveikos ,

Merginos kreipiuosi į jus visas.Gal čia tarp jūsų yra kam laparaskopijos metu šalino mioma.Labai norėčiau info.LAAAAAAAAAAAABAI skubu.Negi nėra niekam šalinta mioma???????????Ar aš čia viena tokia.
Rašykite a.ž.
Būsu be galo dėkinga.

miomos šalinamos histeroskopijos metu, nes būtent histeroskopija yra gimdos apžiūrėjimas/ operacija. man vienu metu darė ir laparoskopiją ir histeroskopiją, pašalino 1 cm dydžio miomą, bet niekas apie ją nei kalbėjo, nei kreipė dėmesį. taip tarp kitko tik pasakė, kad pašalino. daugiau informacijos paieškokite histeroskopijos temoje.
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2016 06 06, 10:29)
miomos šalinamos histeroskopijos metu, nes būtent histeroskopija yra gimdos apžiūrėjimas/ operacija. man vienu metu darė ir laparoskopiją ir histeroskopiją, pašalino 1 cm dydžio miomą, bet niekas apie ją nei kalbėjo, nei kreipė dėmesį. taip tarp kitko tik pasakė, kad pašalino. daugiau informacijos paieškokite histeroskopijos temoje.

Pas mane mioma užpakalinėje gimdos sienelėje.ir gana didelė apie šešis cm.,todėl ir skubiai ieškau gal kam taip buvo.Tai yra sudėtinga operacija.
Atsakyti
Gal kas daretes laparoskopa tyzenhauzuose? Kaip ten viskas vyksta? Kada paleidzia namo? Aciu
Atsakyti
Sveikos, merginos ir as cia su panasiom bedelem unsure.gif
Jau 3 metai nesulaukiam gandru. Gydausi pivacioj klinikoj metus laiko. Istikruju esu pasibaisejusi kaip uzdirbinejami pinigai is zmoniu nelaimes. blink.gif Vis pigalvoja ivairiu tyrimu, liepe lankytis po kelis kart per menesi . Kiekvienas vizitas gi kainuoja. Per metus jau sukisau virs 2000€ , o rezultatu nera ir visu tyrimu ir apziuru atsakymas buna jok viskas labai gerai. Tik kai pasakiau, kad atsibodo kisti pinigus be rezultato ir planuoju kreiptis i kita vaisingumo klinika, gyditoja pasiule LP. Manau kad nuo to reikejo pradeti !!! Zodziu gavau siuntima pas Vanaga LP. Po operacijos praejo 5 d buvo rasta I Endo. Po operacijos palankios prognozes pastoti. Labai lauksiu rezultatu ir tikiuosi nebereiks grysti i ta istaiga kurioje tik ir rupi kaip kuo daugiau pinigu ismelsti.
Atsakyti
QUOTE(Asvija @ 2016 11 14, 02:12)
Sveikos, merginos ir as cia su panasiom bedelem  unsure.gif
Jau 3 metai nesulaukiam gandru. Gydausi pivacioj klinikoj metus laiko. Istikruju esu pasibaisejusi kaip uzdirbinejami pinigai is zmoniu nelaimes.  blink.gif  Vis pigalvoja ivairiu tyrimu, liepe lankytis po kelis kart per menesi . Kiekvienas vizitas gi kainuoja. Per metus jau sukisau virs 2000€ , o rezultatu nera ir visu tyrimu ir apziuru atsakymas buna jok viskas labai gerai. Tik kai pasakiau, kad atsibodo kisti pinigus be rezultato ir planuoju kreiptis i kita vaisingumo klinika, gyditoja pasiule LP. Manau kad nuo to reikejo pradeti !!! Zodziu gavau siuntima pas Vanaga LP. Po operacijos praejo 5 d buvo rasta I Endo. Po operacijos palankios prognozes pastoti. Labai lauksiu rezultatu ir tikiuosi nebereiks grysti i ta istaiga kurioje tik ir rupi kaip kuo daugiau pinigu ismelsti.

Sveiki,
As ir pas Vanaga dariaus ir siunte is vaisingumo klinikos. Tai gal is tos pacioa.Tik man iskart rekomendavo LP pasidaryt pagal Simptomus...
Dirbkit tuo klausimu iskart 😀 Mum ta pati menesi uzkibo smile.gif
O kita gydytoja sake susilaikyt kelias savaites... dziaugiuos kad Vanagas patare kitaip ir paklausem
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tizide: 14 lapkričio 2016 - 12:48
QUOTE(Tizide @ 2016 11 14, 14:47)
Sveiki,
As ir pas Vanaga dariaus ir siunte is vaisingumo klinikos. Tai gal is tos pacioa.Tik man iskart rekomendavo LP pasidaryt pagal Simptomus...
Dirbkit tuo klausimu iskart 😀 Mum ta pati menesi uzkibo smile.gif
O kita gydytoja sake susilaikyt kelias savaites... dziaugiuos kad Vanagas patare kitaip ir paklausem

Idomu!!! Man Vanagas liepe susilaikyti iki sekancio ciklo. Nors LP buvo atlikta 6 ciklo diena , siandien yra 16 diena tai kaip ir laikas butu ir galma butu pabandyt, bet daktaras sake susilaikyt si cikla tai vat ir nezinau kaip elgtis.
Atsakyti

per 3 metus jau 15 000 eu palikta daktarams tyrimams proceduroms ir tai dar nepabaiga  :sad:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruziukas1: 19 lapkričio 2016 - 16:20